Списание за дизайн
Списание за дизайн
Уеб Приложение

Batchly

Уеб Приложение Batchly SaaS базирана платформа дава възможност на клиентите на Amazon Web Services (AWS) да намалят разходите си. Дизайнът на уеб приложението в продукта е уникален и привлекателен, тъй като дава възможност на потребителя да изпълнява различни функции от една точка, без да напуска страницата, а също така обмисля предоставянето на гледка от птичи поглед на всички данни, които са от значение за администраторите. Фокусът беше поставен и при представянето на продукта чрез уебсайта му и е проектиран да съобщава своя USP през първите 5 секунди. Използваните тук цветове са живи, а иконите и илюстрациите помагат на уебсайта да бъде интерактивен.

Представянето На Награда

Awards show

Представянето На Награда Този празничен етап беше проектиран с уникален външен вид и изискваше гъвкавостта при представянето на музикално шоу и няколко различни награди. Комплектите бяха вътрешно осветени, за да допринесат за тази гъвкавост и включваха летящи елементи като част от комплекта, които бяха полетени по време на шоуто. Това беше презентация и годишна церемония по награждаване на нестопанска организация.

Бутилка

North Sea Spirits

Бутилка Дизайнът на бутилката на North Sea Spirits е вдъхновен от уникалната природа на Sylt и включва чистотата и чистотата на тази среда. За разлика от други бутилки, North Sea Spirts са изцяло покрити с едноцветно повърхностно покритие. Логото съдържа Stranddistel, цвете, съществуващо само в Kampen / Sylt. Всеки от 6-те аромата се определя от един специфичен цвят, докато съдържанието на 4-те микс напитки е идентично с цвета на бутилката. Покритието на повърхността осигурява меко и топло ръчно усещане, а теглото допринася за възприемането на стойността.

Виниловият Запис

Tropical Lighthouse

Виниловият Запис Последният 9 е музикален блог без жанрови ограничения; характеристиката му е капак на формата на капка и връзка между визуален компонент и музика. Последните 9 създават музикални компилации, всяка от които съдържа основна музикална тема, отразена във визуална концепция. Тропическият фар е 15-та компилация от поредица. Проектът е вдъхновен от звуци на тропическа гора, а основното вдъхновение е музиката на художника и музиканта Mtendere Mandowa. Капак, промо видео и опаковка от винил диск са проектирани в рамките на този проект.

Спрей За Готвене

Urban Cuisine

Спрей За Готвене Уличната кухня е мястото на аромати, вещества, въздишки и тайни. Но също така и на изненади, концепции, цветове и спомени. Това е сайт за създаване. Качественото съдържание вече не е основната предпоставка за генериране на привличане, сега ключът е да добавите емоционално изживяване. С тази опаковка готвачът се превръща в „графити художник“, а клиентът става арт зрител. Ново оригинално и креативно емоционално изживяване: Urban Cuisine. Рецептата няма душа, готвачът трябва да даде душа на рецептата.

Визуалната Идентичност На Пекарната

Mangata Patisserie

Визуалната Идентичност На Пекарната Mångata е визуализирана на шведски като романтична сцена, блестящото, като пътя отразяване на луната създава в нощното море. Сцената е визуално привлекателна и достатъчно специална за създаване на имидж на марката. Цветовата палитра, черно и златисто, имитира атмосферата на тъмното море, също придаде на марката мистериозен, луксозен щрих.