Списание за дизайн
Списание за дизайн
Приложението За Гледане

TTMM for Pebble

Приложението За Гледане TTMM е колекция от 130 часовника, предназначена за часовник Pebble 2. Конкретните модели показват час и дата, седмичен ден, стъпки, време на активност, разстояние, температура и състояние на батерията или Bluetooth. Потребителят може да персонализира типа информация и да види допълнителни данни след разклащане. TTMM часовниците са прости, минимални, естетични в дизайна. Това е комбинация от цифри и абстрактна инфо-графика, идеална за ерата на роботи.

Приложението За Гледане

TTMM for Fitbit

Приложението За Гледане TTMM е колекция от 21 часовника, посветени на смарт часовниците Fitbit Versa и Fitbit Ionic. Лицата на часовника имат настройки за усложнения само с просто докосване на екрана. Това ги прави много бързи и лесни за персонализиране на цвят, предварително зададени дизайн и усложнения спрямо потребителските предпочитания. Вдъхновява се с филми като Blade Runner и сериали Twin Peaks.

Приложения За Часовници

TTMM

Приложения За Часовници TTMM е колекция от часовници за смарт часовници Pebble Time и Pebble Time Round. Тук ще намерите две приложения (както за Android, така и за iOS платформа) с 50 и 18 модела в над 600 цветови вариации. TTMM е проста, минимална и естетична комбинация от цифри и абстрактна инфографика. Сега можете да изберете своя стил на време, когато пожелаете.

Етикетите За Вино

KannuNaUm

Етикетите За Вино Дизайнът на етикетите за вино KannuNaUm се характеризира със своя изискан и минимален стил, получен чрез търсене на символи, които могат да представят тяхната история. Територията, културата и страстта на лозарите от Земята на дълголетието са кондензирани в тези два координирани етикета. Всичко е подобрено от дизайна на столетницата лоза, която е направена с техниката на златото, излято в 3D. Иконографски дизайн, който представя историята на тези вина, а заедно с тях и историята на земята, от която се ражда, Оглиастра, Земята на столетниците в Сардиния.

Дизайнът На Етикетите За Вино

I Classici Cherchi

Дизайнът На Етикетите За Вино За историческа винарна в Сардиния от 1970 г. насам е проектиран рестайлингът на етикети за линията вина The Classics. Проучването на новите етикети искаше да запази връзката с традицията, която компанията преследва. За разлика от предишните етикети, той работеше, за да придаде нотка на елегантност, която е добре съчетана с високото качество на вината. За етикетите се работи с брайловата техника, която носи елегантност и стил, без да тежи. Цветарният модел се основава на графично изработване на модел на близката църква Санта Кроче в Усини, което е и логото на компанията.

Етикетът За Вино

Guapos

Етикетът За Вино Дизайнът цели сливането между модерния дизайн и нордичните тенденции в изкуството, изобразявайки страната на произход на виното. Всяко отрязване на ръба представлява надморската височина, на която расте всяко лозе, и съответния цвят за сорта грозде. Когато всички бутилки са подравнени наред, той образува формите на пейзажите на север от Португалия, региона, който ражда това вино.