Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

DARYA

Стол Всъщност този стол е вдъхновен от красиво тийнейджърско момиче, красиво, игриво момиче, което е с произход, елегантно и същевременно отпуснато! с дълга тонизирана ръка и крака. Това е стол, който проектирах с любов и всичко е ръчно издълбано. Името на това момиче е "Даря".

Bluetooth Слушалки

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Слушалки Тази нова слушалка „Titanium +” от Bluetrek, завършена със стилен дизайн, който символизира „достигането“ (тръбата на стрелата, простираща се от кръглото ухо), изградена от устойчив материал - алуминиева метална сплав и най-вече оборудвана с възможност за предаване на аудио сигнал от най-новите интелигентни устройства. Функцията за бързо зареждане позволява разширяване на вашия разговор за миг. Патентният висящ дизайн на поставянето на батерията позволява баланса на теглото на слушалките да подобри комфорта при използване.

Смесител За Мивка За Мивка

Straw

Смесител За Мивка За Мивка Дизайнът на смесителя за басейни Straw е вдъхновен от тръбните форми на млади и забавни сламки за пиене, които идват с освежаваща напитка през лятото или топла напитка през зимата. С този проект искахме да създадем едновременно обект на съвременен, дръзки и забавен дизайн. Ако приемем мивката за контейнер, първоначалната идея има за цел да подчертае крана като контактния елемент с потребителя, точно както сламките за пиене са контактната точка с напитка.

Смесител За Мивка За Мивка

Smooth

Смесител За Мивка За Мивка Дизайнът на смесителя за смесител за мивка Smooth е вдъхновен в най-чистата форма на цилиндър, което прави естествена последица от тръбата, където тече, докато стигне до потребителя. Ние възнамерявахме да деконструираме обичайните сложни форми, които този вид продукт има, което води до гладка цилиндрична и доста минималистична форма. Елегантният вид, причинен от линиите, става доста изненадващ, когато този обект поеме функцията си като потребителски интерфейс, тъй като това е модел, който съчетава динамичен дизайн с перфектната функционалност на смесител за мивка.

Преносимият Корпус На Батерията

Parallel

Преносимият Корпус На Батерията Подобно на iPhone 5, Parallel е настроен да успокоява потребителите със супер батерия от 2500mAh - това е огромен 1.7X живот. Това е изключително удобно за потребителите, които винаги са в движение и използват пълноценно възможностите на iPhone. Parallel е подвижна батерия с допълващ се твърд поликарбонатен калъф. Щракнете, когато се изисква повече мощност. Извадете, за да олекотите теглото. Ергономично е проектиран да се побере добре в ръцете ви. С вграден светкавичен кабел и 5 цвята, съответстващи на защитен калъф, той има същата дължина като iPhone 5.

Маса С Регулируем Плот

Dining table and beyond

Маса С Регулируем Плот Тази таблица има възможност да коригира повърхността си към различни форми, материали, текстури и цветове. Противно на конвенционалната маса, чийто плот служи за фиксирана повърхност за сервиращите принадлежности (чинии, чинии за сервиране и т.н.), компонентите на тази маса действат както повърхността, така и сервизните принадлежности. Тези аксесоари могат да бъдат съставени в различни по форма и размер компоненти в зависимост от необходимите нужди за хранене. Този уникален и иновативен дизайн превръща традиционна трапезна маса в динамичен централен елемент чрез непрекъснатото й пренареждане на извити аксесоари.