Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторантът

La Boca Centro

Ресторантът La Boca Centro е тригодишна лимитирана зала за бар и храна, предназначена да култивира културен обмен под темата на испанската и японската кухня. Когато посещавате оживената Барселона, красивото допълнение на града и взаимодействието с весели, щедри хора в Каталония са вдъхновили нашите проекти. Вместо да настояваме за пълно възпроизвеждане, ние се съсредоточихме върху локализирането на частично, за да заснемем оригиналността.

Бар Ресторантът

IL MARE

Бар Ресторантът Ние възприехме концепцията „дизайн, който може да се изрязва и постави“ в този ресторант. За да работите с мулти-ресторант, е безценно да използвате фини парчета от протеинови комбинации. Например, оформената арка форма, която свързва колоната и тавана, ще се превърне в едно парче от дизайна и със сигурност ще отиде доста над пейката или бар брояча. Естествено, това може да се използва и като разделяне на атмосферата. В интерес на истината вече са завършени още три ресторанта и този „дизайн за подрязване и поставяне“ е оказал благоприятен ефект.

Ресторант

George

Ресторант Концепцията на Джордж е "трапезария, проектирана заедно със спомените на клиента." Това е място, на което всеки случайно може да се наслаждава на ежедневни събития, като партита за хранене и пиене, прелестявайки американската култура и историята на съвременната архитектура, когато клиентът живееше в Ню Йорк. Следователно ресторант като цяло е изграден по образа на ресторант за наследство в Ню Йорк, допълнителни сгради, направени малко по малко, показващи усещане за исторически произход. Това е да включим споменатата по-горе концепция и успяхме да увеличим максимално потенциала на тази сграда.

Интериорният Дизайн

CRONUS

Интериорният Дизайн Барът на салона на членовете е насочен към изпълнителните директори, които желаят да прекарат стилни градски нощи. Разбира се, че ще почувствате нещо специално и изключително за тези, които искат да станат член и желаят да използват тази лента. Нещо повече, след като започнете да използвате тук, използваемостта и комфортът ще играят голямо значение за работната форма. Може да намерите тези два аспекта, споменати по-горе, доста странни и да дадем точното докосване беше нашето предизвикателство. Всъщност, този „два аспекта“ беше ключовата дума при проектирането на този бар салон.

Японски Котлет Ресторант

Saboten Beijing the 1st

Японски Котлет Ресторант Това е японска верига ресторанти с котлети наречена „Saboten”, първият водещ ресторант в Китай. Деформацията на нашата традиция и добрата локализация са от съществено значение за по-лесното възприемане на японската култура от чуждите страни. Тук, разглеждайки бъдещите визии на веригата ресторанти, направихме дизайни, които ще станат полезни наръчници, когато се разширяват до Китай, а също и в чужбина. Тогава едно от предизвикателствата ни беше да схванем правилното разбиране на „японските образи“, които чужденците предпочитат. Фокусирахме се основно върху „традиционна Япония“. Влагаме усилия как да го включим.

Университетският Интериорен Дизайн

TED University

Университетският Интериорен Дизайн Университетските пространства на TED, проектирани с модерна дизайнерска концепция, отразяват прогресивната и съвременна посока на институцията TED. Съвременните и суровините са комбинирани с технологична инфраструктура и осветление. В този момент се установяват космически условности, които не са били изпитвани преди. Създават се нов вид визия за университетските пространства.