Списание за дизайн
Списание за дизайн
Плакат

Chirming

Плакат Когато Сук беше малък, видя хубава птица на планината, но птицата бързо отлетя, оставяйки само звук отзад. Тя погледна нагоре в небето, за да намери птицата, но виждаше само клоните на дърветата и гората. Птицата продължаваше да пее, но нямаше представа къде се намира. От много малка птица бяха клоните на дърветата и голямата гора към нея. Това преживяване я накара да визуализира звука на птици като гора. Звукът от птица отпуска ума и тялото. Това привлече вниманието й и тя комбинира това с мандала, която визуално представлява изцеление и медитация.

Име на проекта : Chirming, Име на дизайнерите : Sook Ko, Име на клиента : Sejong University.

Chirming Плакат

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.