Списание за дизайн
Списание за дизайн
Романът

180º North East

Романът „180º североизток“ е приключенски разказ от 90 000 думи. Разказва истинската история на пътуването на Даниел Къчър, извършено през Австралия, Азия, Канада и Скандинавия през есента на 2009 г., когато той е на 24. Интегриран в основния текст, който разказва историята на това, което е преживял и научил по време на пътуването , снимки, карти, изразителен текст и видео помагат да се потопи читателят в приключението и да даде по-добър усет на собственото лично преживяване на автора.

Име на проекта : 180º North East, Име на дизайнерите : Daniel Kutcher, Име на клиента : Daniel Kutcher.

180º North East Романът

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.