Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вътрешното Пространство

Chua chu kang house

Вътрешното Пространство Точката на акупунктурата в тази къща беше да свърже затворената зона в съвсем нова визуална тишина. По този начин се възстановява определен исторически и суров чар, за да приюти празнотата в къщата. Новото помещение завършва с изненада на интериора в интериора; суха и мокра кухня в кухнята и трапезария в кухнята. Жилищното пространство също беше прекъснато от впечатляваща арт атака, която скоро се превърна в личен корпус на електрическото окабеляване. За да допълнят цялостния акцент, са необходими резени топла светлина, за да се оцветят по всички цветни стени.

Календар

Calendar 2014 “Town”

Календар Town е комплект за изработка на хартия с части, които могат свободно да се сглобяват в календар. Съберете сгради под различни форми и се насладете на създаването на свой собствен малък град. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Съвременният Чипао

The Remains

Съвременният Чипао Вдъхновението е от китайските реликви, „Керамиката“ е най-представителното, което е най-популярно, без значение от кралския и хората. В моето проучване и до днес основните китайски естетически стандарти за мода и Фън Шуй (дизайн на интериора и околната среда) са непроменени. Те харесват проглед, слоеве и желания. Бих искал да проектирам Qipao, за да пренеса последиците и особеностите на керамиката от старата династия към съвременната мода. И провокира хора, които са забравили своята култура и етнос, когато сме в i-поколение.

Ресторантът

Osaka

Ресторантът Разположен в съсед на Итаим Биби (Сао Пауло, Бразилия), Осака гордо показва своята архитектура, предлагайки интимна и уютна атмосфера в различните си пространства. Външната тераса до улицата е входът към зелен и модерен двор, връзка между интериор, екстериор и природа. Частната и изискана естетика беше материализирана с използването на естествени елементи като дърво, камъни, желязо и текстил. Системата за покрив от ламела с слабо осветление и решетки от дърво бяха внимателно проучени, за да завършат хармонизиращия интериорен дизайн и да генерират различните атмосфери.

Съоръжението За Тестване На Вино

Grapevine House

Съоръжението За Тестване На Вино Виноградна къща под формата на абстрактно грозде, което почти е висящо около лозето. Неговият основен поддържащ елемент, генериран от цифрово изработена колона, представлява почит към стар корен на лозата. Предната част на Grapevine House е отворена във всички посоки и дава възможност за непосредствено пейзажно изживяване на лозето. Визуално подобряване на вкуса на всички тествани вина трябва да бъде предоставено по този начин.

Календар

Calendar 2014 “Farm”

Календар Комплектът за изработка на хартиена хартия е лесен за сглобяване. Не е необходимо лепило или ножици. Сглобете, като монтирате заедно части с една и съща маркировка. Всяко животно ще бъде двумесечен календар. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.