Списание за дизайн
Списание за дизайн
Предпродажбен Офис

Ice Cave

Предпродажбен Офис Ice Cave е шоурум за клиент, който се нуждае от пространство с уникално качество. Междувременно, способен да демонстрира различни имоти от проекта Tehran Eye. Според функцията на проекта, атрактивна, но неутрална атмосфера за показване на обекти и събития според нуждите. Използването на минимална повърхностна логика беше идеята за дизайн. Интегрирана мрежеста повърхност е разпръсната в цялото пространство. Пространството, необходимо за различни приложения, се формира на базата на чужди сили в посока нагоре и надолу, упражнени върху повърхността. За производството тази повърхност е разделена на 329 панела.

Магазинът

Atelier Intimo Flagship

Магазинът Нашият свят беше засегнат от безпрецедентен вирус през 2020 г. Atelier Intimo, първият флагман, проектиран от O and O Studio, е вдъхновен от концепцията за Прераждането на изгорената земя, което предполага интегрирането на лечебната сила на природата, която дава на човечеството нова надежда. Докато се създава драматично пространство, което позволява на посетителите да прекарат моменти, представяйки си и фантазирайки в такова време и пространство, се създава и серия от арт инсталации, за да демонстрират напълно истинските характеристики на марката. Флагманът не е обикновено търговско помещение, а сцената на Atelier Intimo.

Кутия За Маратонки

BSTN Raffle

Кутия За Маратонки Задачата беше да се проектира и произведе фигурка за действие за обувка Nike. Тъй като тази обувка съчетава дизайн на бяла змийска кожа с яркозелени елементи, беше ясно, че екшън фигурата ще бъде конторционист. Дизайнерите скицираха и оптимизираха фигурата за много кратко време като екшън фигурка в стила на добре познатите екшън герои. След това те проектираха малък комикс с история и произведоха тази фигура в 3D печат с висококачествена опаковка.

Поддръжката На Кампании И Продажби

Target

Поддръжката На Кампании И Продажби През 2020 г. Brainartist стартира мултимедийна кампания за клиента Steitz Secura за придобиване на нови клиенти: със силно индивидуализирано послание като целенасочена плакатна кампания възможно най-близо до портите на потенциалните клиенти и индивидуализирано изпращане по пощата със съответстващата обувка от текуща колекция. Получателят получава съответстващия аналог, когато уговаря среща с отдела по продажбите. Целта на кампанията беше да постави Steitz Secura и "съвпадащата" компания като перфектна двойка. Brainartist разработи пълната много успешна кампания.

Мотопедът

Cerberus

Мотопедът Значителни подобрения в дизайна на двигателя са желани за бъдещи превозни средства. И все пак остават два проблема: ефективно горене и лекота на използване. Това включва съображения за вибрации, управление на превозното средство, наличност на гориво, средна скорост на буталото, издръжливост, смазване на двигателя, въртящ момент на коляновия вал и простота и надеждност на системата. Това разкритие описва иновативен 4-тактов двигател, който едновременно осигурява надеждност, ефективност и ниски емисии в един дизайн.

Дървената Играчка

Cubecor

Дървената Играчка Cubecor е проста, но сложна играчка, предизвикваща силата на мисленето и креативността на децата и ги запознава с цветовете и прости, допълващи се и функционални принадлежности. Прикрепвайки малки кубчета един към друг, комплектът ще бъде завършен. На части се използват различни лесни връзки, включително магнити, велкро и щифтове. Намирането на връзки и свързването им един с друг завършва куба. Също така засилва тяхното триизмерно разбиране, като убеждава детето да завърши прост и познат том.