Списание за дизайн
Списание за дизайн
Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter Мегалополис X ще бъде новият център в сърцето на по-големия залив, близо до границата между Хонконг и Шенжен. Генералният план интегрира архитектурата с пешеходни мрежи, паркове и обществени пространства. Над и под наземните транспортни мрежи се планира чрез увеличаване на свързаността в града. Подземната устойчива инфраструктурна мрежа ще осигури системи за централно охлаждане и автоматично третиране на отпадъците по безпроблемен начин. Целта е да се създаде креативна рамка за генерален план за това как ще бъдат проектирани градовете в бъдеще.

Закачалка За Пеперуди

Butterfly

Закачалка За Пеперуди Закачалката на пеперудата получи името си заради приликата си с формата на летяща пеперуда. Това е минималистично обзавеждане, което може да бъде сглобено по удобен начин благодарение на дизайна на отделените компоненти. Потребителите могат бързо да сглобят закачалката с голи ръце. Когато е необходимо да се движите, е удобно да се транспортира след разглобяване. Инсталацията извършва само две стъпки: 1. поставете двата кадъра заедно, за да образувате X; и направете диамантените рамки от всяка страна да се припокриват. 2. плъзнете дървеното парче през припокритите диамантени рамки от двете страни, за да придържате рамките

Средновековният Преосмислящ Културен Център

Medieval Rethink

Средновековният Преосмислящ Културен Център Средновековният ретинк беше отговор на частна комисия за изграждане на културен център за малко неразкрито село в провинция Гуангдонг, което датира от 900 години от династията на Сонг. Четириетажна, 7000 кв. М. Развитие е съсредоточена около древна скална формация, известна като камък Ding Qi, символ на произхода на селото. Концепцията на проекта се основава на представянето на историята и културата на древното село, като същевременно се свързва старото и новото. Културният център стои като реинтерпретация на древно село и трансформация в съвременна архитектура.

Търговският Център

Feiliyundi

Търговският Център Добрата дизайнерска работа ще събуди емоцията у хората. Дизайнерът изскача от паметта в традиционния стил и влага ново изживяване във великолепната и футуристична космическа структура. Зала за потапяне на околната среда е изградена чрез внимателното поставяне на художествени инсталации, ясното движение на пространството и декоративната повърхност, павирана от материали и цветове. Да бъдеш в него е не само завръщане към природата, но и полезно пътуване.

Аспираторът

Black Hole Hood

Аспираторът Тази гама качулка, проектирана чрез вдъхновяване от Black Hole и Worm Hole, прави продукта красив и модерен вид, който предизвиква емоционални чувства и достъпни цени. Прави емоционални моменти и лесно използване по време на готвене. Той е лек, лесен за инсталиране, лесен за почистване и предназначен за модерни кухни в iland.

Търговският Център

HuiSheng Lanhai

Търговският Център С океанската тема на дизайна на сцената, обгърнете космическата душа, като квадратът на пикселите като елемент на визуалната комуникация, оставете децата в играта да изследват откритието на ученето и растежа да се превърнат в основата на случая, свободното позициониране на пространството представя фантастичен ефект от образованието в забавление. От формата, мащаба, цветното съоръжение, структурата до психологическото сетивно преживяване, концепцията за пространството продължава и се обогатява, когато всички елементи са интегрирани и се сблъскват.