Списание за дизайн
Списание за дизайн
Етикетите

Propeller

Етикетите Propeller е колекция от спиртни напитки от различни части на света, свързани с темата за въздушно пътуване и пилотен пътешественик като герой на марката. Характеристиките на всеки вид напитка са изложени чрез множество илюстрации, надписи, наподобяващи авиационни значки и скици, служещи като рецепти за коктейли. Многоличният дизайн се допълва с различни тонове цветно фолио, различни лакове, шарки и релеф.

Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промоционалният календар на сайта на портала goo (http://www.goo.ne.jp) е функционален календар, като листът за всеки месец се трансформира в джоб, който ви позволява да съхранявате и управлявате своите визитки, бележки и разписки. , Темата е Red String, за да покаже връзката между goo и неговите потребители. И двата края на джоба всъщност се държат от червени шевове, които стават връхната точка на дизайна. Календар в приятно изразителен вид, той е точно подходящ за 2014 година.

Чаен Комплект

Wavy

Чаен Комплект Вдъхновен от травертиновата тераса сред природата, Wavy е чаен комплект, който ще ви донесе уникално изживяване с чай. Иновативните дръжки са разработени, за да се поберат удобно в ръцете ви. Сгъвайки чашата с длани, ще откриете, че тя се разгръща като водна лилия и ще ви отведе до момент на спокойствие.

Бижута

Poseidon

Бижута Бижутата, които проектирам, изразяват чувствата ми. Представлява ме като художник, дизайнер, а също и като личност. Спусъкът за създаване на Посейдон беше поставен в най-мрачните часове на живота ми, когато се чувствах уплашен, уязвим и се нуждаех от защита. Основно проектирах тази колекция, за да се използва в самозащита. Въпреки че тази идея е избледняла в целия този проект, тя все още съществува. Посейдон (богът на морето и „Земята-шейкър“, на земетресенията в гръцката митология) е първата ми официална колекция и е насочена към силни жени, предназначени да дадат на носителя усещането за сила и увереност.

Етикетите

Stumbras Vodka

Етикетите Тази класическа водка колекция на Stumbras съживява старите традиции за производство на литовска водка. Дизайнът прави стар традиционен продукт близък и подходящ за днешния потребител. Зелената стъклена бутилка, дати, важни за литовското производство на водка, легенди, базирани на истински факти, и приятни, привличащи вниманието детайли - накъдрената изрязана форма напомня на стари фотографии, наклонената лента на дъното, която допълва класическата симетрична композиция, и шрифтовете и цветовете, които предават идентичността на всяка под-марка - всички правят традиционната колекция водка нетрадиционна и интересна.

Календар

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Календар Ние изграждаме градове с вас. Съобщението, което NTT East Japan Corporate Sales Promotion предоставя, е включено в този календар на бюрото. Горната част на листовете на календара е изрязана от цветни сгради, а припокриващите се листове оформят едно щастливо градче. Това е календар, който може да се наслаждава на промяната на пейзажа на линията на сградите всеки месец и ви изпълва с чувство да останете щастливи през цялата година.