Списание за дизайн
Списание за дизайн
40 "led Телевизор

GlassOn

40 "led Телевизор Това е безрамкова дизайнерска колекция с различни дизайнерски решения в променливи размери със стъклен елемент. Елегантността, създадена с прозрачността на стъклото, продължава с изяществото на металните облицовки, обграждащи дисплея в големи размери. Без привикналия пластмасов преден капак и рамка, дизайнът се свързва чрез виртуалния свят и аудиторията с драстично намалена дебелина в продукти 40 ", 46" и 55 ". Цялата метална рамка, която държи стъклената предна част, подобрява качеството на дизайна с точни детайли на връзката на различни материали.

Име на проекта : GlassOn, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : .

GlassOn 40 "led Телевизор

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.