Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обществени Градски Арт Мебели

Eye of Ra'

Обществени Градски Арт Мебели Амбицията на този дизайн е да слее историята на древния Египет с футуристичната флуидна методология на дизайна. Това е буквален превод на египетския най-емблематичен религиозен инструмент във флуидна форма на улична мебел, която заимства характеристиките на течащия стил, където не се препоръчват конкретни форми или дизайн. Окото представя както мъжкия, така и женския си колега в потомството на Бог Ра. Следователно уличните мебели са представени в здрав дизайн, символизиращ мъжественост и здравина, докато извивките му изглеждат женственост и изящество.

Име на проекта : Eye of Ra', Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Обществени Градски Арт Мебели

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.