Списание за дизайн
Списание за дизайн
Държачът За Нож

Only Right Here

Държачът За Нож От XII в. Първите бикове на бикове са документирани като акт или публичен спектакъл. Днес събуждането на съзнанието у хората е симптом на цялостна глобална оценка, като участници от божествената природа, ние сме едно цяло. „Само тук“ символизира нова ера, в която ще настъпи изчезване на агресивни дейности, въплътени в това, което някога е било културен празник, и голямата еволюционна стъпка на хуманистично ниво.

Име на проекта : Only Right Here, Име на дизайнерите : Alan Saga, Име на клиента : Alan Saga.

Only Right Here Държачът За Нож

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.