Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Уебсайтове

Trionn Design

Дизайнът На Уебсайтове Бялото платно осигурява идеалния фон за надграждане. Сладкото сладко цветово съчетание осигурява перфектен привличащ вниманието елемент, който привлича в зрителя. Комбинацията от шрифтове за сериф и sans, както и претеглянето и цветовете създават една стабилна смес, която примамва зрителя да проучи по-нататък. HTML5 уебсайт за анимация Parallax с отзивчив, ние разполагаме със собствен дизайн на персонажи за векторни персонажи. уникалният дизайн винаги с ярък цвят с приятни и гладки анимации ..

Суичовете За Цвят На Бирата

Beertone

Суичовете За Цвят На Бирата Beertone е първият справочник за бира, базиран на различните цветове на бирата, представен във вентилатор за стъклена форма. За първото издание събрахме информация от 202 различни швейцарски бири, пътуващи из страната, от изток на запад, от север на юг. Целият процес отне много време и подробна логистика, за да се свърши, но резултатът от тези две страсти заедно ни прави много горди и вече са планирани нови издания. Наздраве!

Идентичността На Марката

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Идентичността На Марката BIA е местна птица символ на Атлантическото небе, която лети над мисли и мечти над страни, пилот на природата, който превозва хора, спомени, бизнес и компании. В SATA BIA винаги ще символизира обединението на деветте острова на Архипелага в едно атлантическо предизвикателство: вземете името на Азорските острови на света и пренесете света на Азорските острови. BIA - Blue Islands Açor - преосмислена птица на азора, праволинейна, вдъхновена от футуризма на прототипите, изградена върху уникалния си генетичен код, като асиметричен, отчетлив и оцветен като деветте острова на Азорските острови.

Цифровото Интерактивно Списание

DesignSoul Digital Magazine

Цифровото Интерактивно Списание Списанието Filli Boya Design Soul обяснява значението на цветовете в нашия живот за своите читатели по различен и приятен начин. Съдържанието на Design Soul съдържа широка област от мода до изкуство; от декорация до лична грижа; от спорт до технология и дори от храни и напитки до книги. Освен известни и интересни портрети, анализи, най-новите технологии и интервюта, списанието включва и интересно съдържание, видеоклипове и музика. Списанието Filli Boya Design Soul се публикува ежемесечно на iPad, iPhone и Android.

Кош За Цигари / Гуми

Smartstreets-Smartbin™

Кош За Цигари / Гуми Множество патентовани кошчета за отпадъци с уникални възможности, Smartbin ™ допълва съществуващата улична инфраструктура, монтирана като близнак, гръб към всякакъв размер или форма на лампа или табела или в соло формат върху стени, парапети и цокли. Това освобождава нова, неочаквана стойност от съществуващите улични активи, за да създаде мрежи от удобни, предвидимо разположени кошчета за цигари и гуми, които винаги са на разстояние, без да добавят претрупване към уличната сцена. Smartbin трансформира грижите за улиците в градовете по целия свят, като дава възможност за ефективен отговор на отпадъците от цигари и венци.

Уебсайт

Illusion

Уебсайт Списание Scene 360 стартира Illusion през 2008 г. и бързо става най-успешният му проект с над 40 милиона посещения. Уебсайтът е посветен на представянето на невероятни творения в изкуството, дизайна и филма. От хиперреалистични татуировки до зашеметяващи пейзажни снимки, изборът на публикации често ще накара читателите да кажат „WOW!”