Списание за дизайн
Списание за дизайн
Картичката За Съобщения

Pop-up Message Card “Leaves”

Картичката За Съобщения Листата са карти за съобщения, съдържащи мотиви на изскачащи листове. Озарявайте съобщенията си с изразителна нотка на сезонно зелено. Предлага се в комплект от четири различни карти с четири плика. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Календар

Calendar 2014 “ZOO”

Календар Комплектът за изработка на хартия ZOO е лесен за сглобяване. Не е необходимо лепило или ножици. Сглобете, като монтирате заедно части с една и съща маркировка. Всяко животно ще бъде двумесечен календар. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Календар

Calendar 2014 “Safari”

Календар Сафари е календар за занаяти на хартия за животни. Извадете и сглобете 6-те листа с 2 месечни календара отстрани. Сгънете тялото и ставните участъци по гънките, погледнете маркировките на ставите и прилепнете заедно, както е показано. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Декорът На Бутилката

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декорът На Бутилката Злато блестящо „Литовска водка Gold. Черно издание ”наследи изключителния си облик от литовското народно изкуство. Ромбът и елхите, комбинирани от малки квадратчета, са много често срещани модели в литовското народно изкуство. Въпреки че позоваването на тези национални мотиви придоби по-модерни форми - мистериозните минали размисли бяха трансформирани в модерно изкуство. Преобладаващите златисти и черни цветове подчертават изключителния процес на филтриране на водка чрез въглищни и златисти филтри. Това прави „Литовска водка Голд. Черно издание ”, толкова деликатен и кристално чист.

Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Проектирайте стая, въведете сезоните - Календарът на цветята се предлага с дизайн на ваза, включващ 12 различни цветя. Озарявайте живота си всеки месец със сезонно цвете. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Етикетите

Propeller

Етикетите Propeller е колекция от спиртни напитки от различни части на света, свързани с темата за въздушно пътуване и пилотен пътешественик като герой на марката. Характеристиките на всеки вид напитка са изложени чрез множество илюстрации, надписи, наподобяващи авиационни значки и скици, служещи като рецепти за коктейли. Многоличният дизайн се допълва с различни тонове цветно фолио, различни лакове, шарки и релеф.