Списание за дизайн
Списание за дизайн
Капсула

Wildcook

Капсула Капсулата Wild Cook, представлява капсула с разнообразни естествени съставки и е предназначена да пуши храна и да създава различни аромати и аромати. Повечето хора вярват, че единственият начин да направите пушена храна е чрез изгаряне на различни видове дървесина, но истината е, че можете да направите храната си пушена с много материали и да създадете изцяло нов вкус и аромат. Дизайнерите осъзнаха вкусовите разлики по целия свят и затова този дизайн е напълно гъвкав, що се отнася до въпроса за използваемостта в различни региони. Тези капсули се предлагат в смесени и единични съставки.

Кърлинг Желязо

Nano Airy

Кърлинг Желязо Нано въздушното кърлинг желязо използва иновативна технология за отрицателни йони. Поддържа гладка текстура, меко блестящо къдряне за дълго време. Кърлината тръба е претърпяла нанокерамично покритие, чувства се много гладка. Извива косата нежно и бързо с топлия въздух на отрицателните йони. В сравнение с къдриците за къдрене без въздух, можете да завършите с по-меко качество на косата. Основният цвят на продукта е мек, топъл и чисто матово бяло, а цветът на акцента е розово злато.

Изправител За Коса

Nano Airy

Изправител За Коса Въздушното изправяне на ютия за нано съчетава материали от нанокерамично покритие с иновативна технология за отрицателно желязо, която привежда косата нежно и елегантно в права форма бързо. Благодарение на сензора за магнит в горната част на капачката и тялото, устройството се изключва автоматично, когато капачката е затворена, което е безопасно за носене. Компактното тяло с безжичен USB презареждащ се дизайн се съхранява лесно в чанта и носене, като помага на жените да запазят елегантна прическа по всяко време и навсякъде. Бялата и розова цветова схема придава на устройството женствен характер.

Кутията За Обяд

The Portable

Кутията За Обяд Кетъринг индустрията процъфтява, а заемането се превърна в необходимост за съвременните хора. В същото време се образува и много боклук. Много от кутиите за хранене, използвани за съхраняване на храна, могат да бъдат рециклирани, но пластмасовите торбички, използвани за опаковане на кутиите за хранене, наистина не могат да се рециклират. За да се намали използването на пластмасови торбички, функциите на кутията за хранене и пластмасата се комбинират за проектиране на нови кутии за обяд. Кутията за бали превръща частта от себе си в дръжка, която е лесна за носене и може да интегрира множество кутии за хранене, като значително намалява използването на пластмасови торбички за опаковане на кутии за хранене.

Самобръсначка

Alpha Series

Самобръсначка Alpha серията е компактна, полупрофесионална самобръсначка, която може да се справи с основни задачи за грижа за лицето. Също продукт, който предлага хигиенни решения с иновативен подход, съчетан с красива естетика. Простотата, минимализмът и функционалността в комбинация с лесното взаимодействие с потребителя изгражда основите на проекта. Ключът е радостното потребителско изживяване. Съветите могат лесно да се свалят от самобръсначка и да се поставят в секцията за съхранение. Докът е проектиран да зарежда самобръсначка и да почиства връхчетата, поддържани с UV Light вътре в секцията за съхранение.

Многофункционално Преносимо Устройство

Along with

Многофункционално Преносимо Устройство Проектът осигурява преносимо житейско изживяване за тълпата на открито, което се разделя главно на две части: основното тяло и модули, които могат да се променят. Основният корпус включва функции за зареждане, четка за зъби и бръснене. Фитингите включват четка за зъби и бръснеща глава. Оригиналът вдъхновение за продукта дойде от хора, които обичат да пътуват и багажът им е задръстен или изгубен, така че преносимият, многофункционален пакет стана продуктът, който позиционира. Сега много хора обичат да пътуват, така че преносимите продукти се превръщат в избора. Този продукт отговаря на търсенето на пазара.