Списание за дизайн
Списание за дизайн
Самобръсначка

Alpha Series

Самобръсначка Alpha серията е компактна, полупрофесионална самобръсначка, която може да се справи с основни задачи за грижа за лицето. Също продукт, който предлага хигиенни решения с иновативен подход, съчетан с красива естетика. Простотата, минимализмът и функционалността в комбинация с лесното взаимодействие с потребителя изгражда основите на проекта. Ключът е радостното потребителско изживяване. Съветите могат лесно да се свалят от самобръсначка и да се поставят в секцията за съхранение. Докът е проектиран да зарежда самобръсначка и да почиства връхчетата, поддържани с UV Light вътре в секцията за съхранение.

Многофункционално Преносимо Устройство

Along with

Многофункционално Преносимо Устройство Проектът осигурява преносимо житейско изживяване за тълпата на открито, което се разделя главно на две части: основното тяло и модули, които могат да се променят. Основният корпус включва функции за зареждане, четка за зъби и бръснене. Фитингите включват четка за зъби и бръснеща глава. Оригиналът вдъхновение за продукта дойде от хора, които обичат да пътуват и багажът им е задръстен или изгубен, така че преносимият, многофункционален пакет стана продуктът, който позиционира. Сега много хора обичат да пътуват, така че преносимите продукти се превръщат в избора. Този продукт отговаря на търсенето на пазара.

Котешкото Легло

Catzz

Котешкото Легло Когато проектирахме котешкото легло Catzz, вдъхновението беше черпено от нуждите на котките и собствениците, и трябва да обедини функцията, простотата и красотата. Докато наблюдават котките, техните уникални геометрични черти вдъхновяват чистата и разпознаваема форма. Някои характерни поведенчески модели (напр. Движение на ушите) се включиха в потребителския опит на котката. Освен това, имайки предвид собствениците, целта беше да се създаде мебел, която да могат да персонализират и гордо да покажат. Освен това беше важно да се осигури лесна поддръжка. Всичко това, което позволява елегантният, геометричен дизайн и модулна структура.

Незабавното Естествено Устройство За Уголемяване На Устни

Xtreme Lip-Shaper® System

Незабавното Естествено Устройство За Уголемяване На Устни Xtreme Lip-Shaper® System е първото клинично доказано безопасно козметично устройство за уголемяване на устни в домашни условия. Той използва 3500-годишен китайски метод за „прилепване“ - с други думи, засмукване - в съчетание с усъвършенствана технология за оформяне на устни, за да контурира и уголеми устните мигновено. Дизайнът създава спираща дъха еднолиста и двулиста долна устна, точно както Анджелина Джоли. Потребителите могат да увеличат горната или долната устна отделно. Дизайнът е изграден и за повдигане на сводовете на лъка на Купидон, запълване на ямки за устни за повдигане на ъглите на застаряващата уста. Подходящ и за двата пола.

Захарните Кубчета

Two spoons of sugar

Захарните Кубчета Изпиването на чай или пиенето на кафе не е само за утоляване на веднъж жажда. Това е церемония по отдаване и споделяне. Добавянето на захар към вашето кафе или чай може да бъде толкова лесно, колкото си спомняте римските цифри! Независимо дали имате нужда от една лъжица захар или две или три, просто трябва да изберете една от трите цифри, направени от захарта, и да я пуснете във вашата топла / студена напитка. Единично действие и вашата цел е решена. Без лъжица, без измерване, става толкова просто.

Куче Тоалетната

PoLoo

Куче Тоалетната PoLoo е автоматична тоалетна, за да помогне на кучетата да живеят спокойно, дори когато времето е отвратително навън. През лятото на 2008 г. по време на ветроходна почивка с 3-те семейни кучета Елиана Реджори, квалифициран моряк, разработи PoLoo. Със своя приятел Аднан Ал Малех проектира нещо, което ще помогне не само на качеството на живот на кучетата, но и да подобри тези собственици, които са възрастни или инвалиди и не могат да излязат от къщата през зимния период. Той е автоматичен, избягвайте миризмата и е лесен за използване, за пренасяне, почистване и идеален за живеещите в апартаменти, за собствениците на моторни и лодки, хотели и курорти.