Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговски Център

Yango Poly Kuliang Hill

Търговски Център Този дизайн има за цел да изследва как да донесе възхитено преживяване на крайградския идиличен живот, който кара хората да се стремят към добър живот и ги кара да се придвижват към ориенталското поетично жилище. Дизайнерът използва модерно и просто дизайнерско умение с естествени и обикновени материали. Фокусирайки се върху духа и пренебрегвайки формата, дизайнът съчетава елементите на пейзаж дзен и култура на чай, влюбени чувства на рибарите, чадър от маслена хартия. Чрез обработката на детайлите той балансира функцията и естетиката и прави живота на артистичен.

Вила

Tranquil Dwelling

Вила Дизайнът използва дизайнерски техники за формален баланс като основи, за да предаде ориенталската художествена концепция. Приема елементи от бамбук, орхидея, сливов цвят и пейзаж. Простият екран се формира от удължаването на бамбуковата форма чрез изваждане на конкретната форма и той спира там, където трябва да спре. Разпределението на хола и трапезарията нагоре и надолу определя пространствената граница и олицетворява пространствената ориенталска перспектива, която е оскъдна и оформена. Около темата да живеем просто и да пътуваме леко, движещите се линии са ясни, това е нов опит за средата на обитаване на хората.

Брандирането На Салон За Красота

Silk Royalty

Брандирането На Салон За Красота Целта на процеса на брандиране е да постави марката в категорията от висок клас, като погледне и усети, че се адаптира към световните тенденции в грима и грижата за кожата. Елегантен в своя интериор и екстериор, предлагащ на клиентите луксозно бягство, за да се оттеглят за самообслужване, оставяйки подновено. Успешното предаване на опита на потребителите беше вградено в процеса на проектиране. Следователно салонът Alharir е разработен, изразяващ женственост, визуални елементи, пищни цветове и текстури с внимание към фините детайли, за да добави повече увереност и комфорт.

1x3

1x3

1x3 1x3 е вдъхновена от самозаключващи се пространствени пъзели. Тя е едновременно две неща - мебел и главоблъсканица. Всички части стоят заедно без необходимостта от крепежни елементи. Принципът на сглобяване изисква единствено плъзгащи движения, позволявайки бързо сглобяване, което прави 1x3 подходяща при честа смяна на мястото. Нивото на трудност не зависи от сръчността, а от пространственото мислене. Налични са инструкции в случай, че потребителят има нужда от помощ. Името - 1x3 е математически израз, който представя логиката на дървената структура - един тип елемент по три броя от него.

Кухненските Аксесоари

KITCHEN TRAIN

Кухненските Аксесоари Използването на различни стилове на кухненски инструменти създава неестествена среда за готвене в допълнение към визуалната досада. Поставяйки го накратко, аз се опитах да направя унифициран набор от тези популярни кухненски аксесоари, често използвани във всички къщи. Този дизайн беше изцяло вдъхновен от креативността. "Обединена форма" и "Приятен външен вид" са две от неговите характеристики. Освен това, пазарът ще бъде приветстван заради иновативния си външен вид. Това ще бъде възможност за производителя и клиента, че 6 съдове се купуват в един пакет.

Автоматизираният Имиграционен Терминал

CVision MBAS 2

Автоматизираният Имиграционен Терминал MBAS 2 е създаден, за да противопостави естеството на продуктите за сигурност и да сведе до минимум заплахата и страха както от технологични, така и от психологически аспекти. Дизайнът му преосмисля познатите елементи на домашния компютър, за да осигури удобен за потребителите вид на селските граждани около границата на Тайланд. Гласът и визуализациите на екрана ръководят потребителите за първи път стъпка по стъпка през процеса. Двойният цветен тон на подложката за печат на пръстите ясно показва зоните за сканиране. MBAS 2 е уникален продукт, който има за цел да промени начина, по който преминаваме границите, като дава възможност за множество езици и приятелско недискриминиращо потребителско изживяване.