Списание за дизайн
Списание за дизайн
Списание

Going/Coming

Списание Въз основа на идеята за заминаване и пристигане това списание на борда е разделено на две части: Отиване / Очакване. Говоренето е за европейски градове, пътувания и съвети за пътуване в чужбина. Включва паспорт на известна личност във всяко издание. В паспорта на „Република пътници“ има лична информация за това лице и тяхното интервю. Идването е свързано с идеята, че най-доброто от пътуване е връщането у дома. Тя говори за декорация на дома, готвене, занимания, свързани с нашето семейство и предмети, за да се радваме по-добре на дома си.

Календар

calendar 2013 “ZOO”

Календар Зоопаркът е комплект за изработка на хартия за изработка на шест животни, всяко от които служи като двумесечен календар. Приятен сезон, забавен с вашия "малък зоопарк"! Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Мебелите, Които Се Трансформират,

Ludovico

Мебелите, Които Се Трансформират, Начинът, по който пести място, е доста оригинален, като има два стола, напълно скрити вътре в чекмеджето. Когато сте поставени вътре в основните мебели, не осъзнавате, че това, което изглежда е чекмеджета, всъщност са два отделни стола. Можете също така да имате маса, която може да се използва като бюро, когато се извади от основната конструкция. Основната структура се състои от четири чекмеджета и отделение точно над горното чекмедже, в което можете да съхранявате много неща. Основният материал, използван за тази мебел, beign eucaliptus fingerjoint, е екологичен, невероятно устойчив, твърд и има много силна визуална привлекателност.

Приложението За Часовник

Dominus plus

Приложението За Часовник Dominus плюс изразява времето по оригинален начин. Като точки на домино парчета три групи точки представляват: часове, десетки минути и минути. Времето на деня може да се прочете от цвета на точките: зелено за AM; жълто за ПМ. Приложението съдържа таймер, будилник и звънци. Всички функции се придвижват чрез докосване на дискретни ъглови точки. Той има оригинален и художествен дизайн, представящ действителното лице на времето на 21 век. Той е проектиран в красива симбиоза с калъфи за преносими устройства на Apple. Той има прост интерфейс само с няколко необходими думи, за да го управлява.

Търговското Пространство

De Kang Club

Търговското Пространство Dekang се намира в търговския център на Гуанджоу, Китай, е СПА и развлечение един от търговските проекти. Проектът е в дизайнерската концепция на "градския пейзаж" като основна улика за отговор на нуждите на съвременния градски живот.

Карта За Съобщения

Standing Message Card “Post Animal”

Карта За Съобщения Нека комплектът за изработка на хартия за животни доставя вашите важни послания. Напишете съобщението си в тялото, след което изпратете заедно с други части вътре в плика. Това е забавна карта за съобщения, която получателят може да сглоби и покаже. Включва шест различни животни: патица, прасе, зебра, пингвин, жираф и елени. Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството.