Списание за дизайн
Списание за дизайн
Портативният Високоговорител

Ballo

Портативният Високоговорител Швейцарското студио за дизайн BERNHARD | BURKARD проектира уникален говорител за OYO. Формата на високоговорителя е перфектна сфера без реална стойка. Говорителят BALLO лежи, навива или увисва за 360 градусово музикално изживяване. Дизайнът следва принципите на минималистичния дизайн. Цветен колан слепи две полукълба. Той защитава високоговорителя и увеличава басовите тонове, когато лежите върху повърхност. Говорителят се предлага с вградена презареждаща се литиева батерия и е съвместим с повечето аудио устройства. 3,5-милиметровият жак е обикновен щепсел за слушалки. Високоговорителят BALLO се предлага в десет различни цвята.

Име на проекта : Ballo, Име на дизайнерите : Bernhard Burkard, Име на клиента : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Портативният Високоговорител

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.