Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мотопедът

Cerberus

Мотопедът Значителни подобрения в дизайна на двигателя са желани за бъдещи превозни средства. И все пак остават два проблема: ефективно горене и лекота на използване. Това включва съображения за вибрации, управление на превозното средство, наличност на гориво, средна скорост на буталото, издръжливост, смазване на двигателя, въртящ момент на коляновия вал и простота и надеждност на системата. Това разкритие описва иновативен 4-тактов двигател, който едновременно осигурява надеждност, ефективност и ниски емисии в един дизайн.

Дървената Играчка

Cubecor

Дървената Играчка Cubecor е проста, но сложна играчка, предизвикваща силата на мисленето и креативността на децата и ги запознава с цветовете и прости, допълващи се и функционални принадлежности. Прикрепвайки малки кубчета един към друг, комплектът ще бъде завършен. На части се използват различни лесни връзки, включително магнити, велкро и щифтове. Намирането на връзки и свързването им един с друг завършва куба. Също така засилва тяхното триизмерно разбиране, като убеждава детето да завърши прост и познат том.

Абажур

Bellda

Абажур Лесен за инсталиране, висящ абажур, който просто се побира на всяка крушка, без да е необходим инструмент или електрически опит. Дизайнът на продуктите позволява на потребителя просто да го сложи и свали от крушката без много усилия, за да създаде визуално приятен източник на осветление в бюджетно или временно настаняване. Тъй като функционалността на този продукт е вградена в неговата форма, производствената цена е подобна на тази за обикновена пластмасова саксия. Възможността за персонализиране според вкуса на потребителя чрез боядисване или добавяне на всякакви декоративни елементи създава уникален характер.

Маркетинговият Материал За Събития

Artificial Intelligence In Design

Маркетинговият Материал За Събития Графичният дизайн предоставя визуално представяне на това как изкуственият интелект може да стане съюзник на дизайнерите в близко бъдеще. Той предоставя прозрения за това как AI може да помогне за персонализирането на изживяването за потребителя и как креативността седи на пресечката на изкуството, науката, инженерството и дизайна. Конференцията за изкуствен интелект в графичния дизайн е 3-дневно събитие в Сан Франциско, Калифорния през ноември. Всеки ден има уъркшоп по дизайн, разговори от различни лектори.

Визуалната Комуникация

Finding Your Focus

Визуалната Комуникация Дизайнерът има за цел да покаже визуална концепция, която демонстрира концептуална и типографска система. Така композицията се състои от специфичен речник, точни измервания и централни спецификации, които дизайнерът е взел под внимание. Също така, дизайнерът се стреми да установи ясна типографска йерархия, за да установи и премести реда, в който публиката получава информация от дизайна.

Яхта

Atlantico

Яхта 77-метровата Атлантико е развлекателна яхта с обширни външни площи и широки вътрешни пространства, което позволява на гостите да се насладят на гледката към морето и да бъдат в контакт с нея. Целта на дизайна беше да се създаде модерна яхта с вечна елегантност. Специален фокус беше върху пропорциите, за да се поддържа профилът нисък. Яхтата разполага с шест палуби с удобства и услуги като хеликоптерна площадка, тендерни гаражи с моторна лодка и джет. Шест апартаментни каюти приемат дванадесет гости, а собственикът разполага с палуба с външен салон и джакузи. Има външен и 7-метров вътрешен басейн. Яхтата е с хибридно задвижване.