Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Arch

Пръстен Дизайнерът получава вдъхновение от формата на аркови конструкции и дъга. Два мотива - форма на арка и форма на капка, се комбинират, за да създадат единна триизмерна форма. Съчетавайки минимални линии и форми и използвайки прости и общи мотиви, резултатът е прост и елегантен пръстен, който е направен смел и игрив, като осигурява пространство за протичане на енергия и ритъм. От различни ъгли формата на пръстена се променя - формата на капката се гледа от предния ъгъл, формата на арката се гледа от страничен ъгъл, а кръстът се гледа от горния ъгъл. Това осигурява стимулация за потребителя.

Пръстен

Touch

Пръстен С обикновен жест действие на допир предава богати емоции. Чрез сензорния пръстен дизайнерът има за цел да предаде това топло и безформено усещане с студен и твърд метал. 2 криви са съединени, за да образуват пръстен, който предполага 2 души да се държат за ръце. Пръстенът променя своя аспект, когато позицията му се завърти на пръста и се гледа от различни ъгли. Когато свързаните части са разположени между пръстите ви, пръстенът изглежда жълт или бял. Когато свързаните части са разположени на пръста, можете да се наслаждавате както на жълт, така и на бял цвят заедно.

Вътрешни Общи Части

Highpark Suites

Вътрешни Общи Части Общите райони на Highpark Suites изследват безпроблемната интеграция на градския Gen-Y начин на живот със зеления живот, бизнеса, свободното време и общността. От фоайе за уау-фактор до скулптурни небесни кортове, функционални зали и забавни зали за срещи, тези зони за удобство са предназначени за жителите да използват като разширение на домовете си. Вдъхновен от безпроблемния вътрешен живот на открито, гъвкавостта, интерактивните моменти и палитрата от градски цветове и текстури, MIL Design избута границите, за да създаде уникална, устойчива и холистична общност, където всяко пространство има предвид жителите и тропическата среда

Книжарница, Търговски Център

Jiuwu Culture City , Shenyang

Книжарница, Търговски Център На Jato Design беше възложено задачата да превърне традиционната книжарница в динамично, многопосочно пространство - да бъде не само търговски център, но и културен център за събития, вдъхновени от книги и други. Centrepice е пространството „герой“, където посетителите се преместват в по-светла среда с облечена дървесина, подобрена с драматични дизайни. Какаоните, подобни на фенер, висят от тавана, докато стълбищата служат за общи пространства, които насърчават посетителите да се задържат и да четат, докато седят на стъпалата.

Плакат

CELLS

Плакат На 19 юли 2017 г. PIY построи малка сграда в Мелбърн, Австралия. Това е малък замък, сглобен от 761 компонента, и са го кръстили "Клетки". Възлите са проектирани като ръчно обърната нишка tenon и прав tenon, която е обобщена като "East Tenon & amp; Западна Мортиза & quot ;. Ще намерите техните продукти, включително променливи рафтове, стелажи за обувки и др., Всички от които са разбити и сглобени отново в организъм. И тогава ще почувствате желанието им да растат свободно.

Хотелският Интериорен Дизайн

Stories Container

Хотелският Интериорен Дизайн Контейнерът превозва товари до места. Хотелът предлага места за почивка на пътниците. Преходното място за почивка е това, което имат общо. Ето защо използвайте "контейнера" като концепция за хотел. Хотелът е не само място за почивка, но и пространство с индивидуалност. Всяка стая има своя израз и индивидуалност. Ето защо създайте осем различни апартамента като следващите: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey и Ballerina. Stable House е не само място за почивка, но и станция за доставка за вашия дух.