Списание за дизайн
Списание за дизайн
Конният Комплекс

Emerald

Конният Комплекс Холистични архитектурни и пространствени проекти изображение обединява всички шест сгради разкрива функционална идентичност на всяка. Разширени фасади на манежи и конюшни, насочени към административно композитно ядро. Шестстранна сграда като кристална решетка лежи в дървена рамка като в огърлица. Стенни триъгълници, украсени с разпръснато стъкло като изумрудени детайли. Извита бяла конструкция подчертава главния вход. Фасадната решетка също е част от вътрешното пространство, където околната среда се възприема чрез прозрачна мрежа. Интериорът продължава темата за дървените конструкции, използвайки мащаб на елементи в по-пропорционален човешки мащаб.

Високоговорителски Оркестър

Sestetto

Високоговорителски Оркестър Оркестрален ансамбъл от говорители, които свирят заедно като истински музиканти. Sestetto е многоканална аудио система за възпроизвеждане на отделни инструментални писти в отделни високоговорители от различни технологии и материали, посветени на конкретния звуков корпус, сред чист бетон, резониращи дървени деки и керамични клаксони. Смесването на парчета и части се връща, за да бъде физически на мястото на слушането, като в истински концерт. Sestetto е камерният оркестър на записаната музика. Sestetto се произвежда директно от неговите дизайнери Stefano Ivan Scarascia и Francesco Shyam Zonca.

Кафе

Perception

Кафе Това малко топло дървено кафе, разположено на ъгъла на кръстовището в тих квартал. Централизираната зона за отворена подготовка прави изчистен и обширен опит от представянето на бариста на посетителите навсякъде, където се намира седалка или маса в кафе. Таванният обект, наречен "Дърво засенчване", започва от задната страна на зоната за подготовка и покрива клиентската зона, за да направи цялата атмосфера на това кафе. Той дава необичаен пространствен ефект на посетителите и също така се превръща в среда за хора, които искат да бъдат изгубени в мисълта с аромати на кафе.

Обществен Градински Стол На Открито

Para

Обществен Градински Стол На Открито Para е набор от публични столове на открито, предназначени да осигурят сдържана гъвкавост в обстановката на открито. Комплект столове, който има уникално симетрична форма и напълно се отклонява от присъщия визуален баланс на конвенционалния дизайн на столове. Вдъхновен от простата форма на клавиши, този комплект столове на открито е смел, модерен и приветства взаимодействието. И двете с тежко претеглено дъно, Para A поддържа въртене на 360 около основата си, а Para B поддържа двупосочно обръщане.

Маса

Grid

Маса Решетката е маса, проектирана от решетъчна система, вдъхновена от традиционната китайска архитектура, където тип дървена конструкция, наречена Дугонг (Dou Gong), се използва в различни части на сграда. Чрез използването на традиционна блокираща дървена структура, сглобяването на маса също е процес на изучаване на структурата и преживяване на историята. Носещата конструкция (Dou Gong) е направена от модулни части, които лесно могат да бъдат разглобени при нужда от съхранение.

Серия Мебели

Sama

Серия Мебели Sama е автентична серия мебели, която осигурява функционалност, емоционално преживяване и уникалност чрез своите минимални, практични форми и силен визуален ефект. Културното вдъхновение, извлечено от поезията на въртящи се костюми, носени в церемониите на Сама, е преинтерпретирано в своя дизайн чрез игра на конична геометрия и техники за огъване на метал. Скулптурната поза на поредицата е съчетана с простота в материалите, формите и производствените техники, за да предложи функционални & amp; естетически ползи. Резултатът е модерна серия мебели, осигуряваща характерно докосване до жилищните помещения.