Списание за дизайн
Списание за дизайн
Етикетът И Опаковката На Пенливо Вино

Il Mosnel QdE 2012

Етикетът И Опаковката На Пенливо Вино Точно както езерото Iseo пръска по бреговете на Franciacorta, така пенливото вино мочи страните на чаша. Концепцията представлява графично преработване на формата на езерото и изразява цялата сила на резервна бутилка, която се излива в кристална чаша. Елегантен и жив етикет, балансиран в своята графика и цветове, е дръзко решение с прозрачен полипропилен и изцяло горещо печат от златно фолио, за да даде нови усещания. Изливането на виното е подчертано върху кутията, където графиката се увива около опаковката: проста и въздействаща, съставена от два елемента „slive et tiroir“.

Име на проекта : Il Mosnel QdE 2012, Име на дизайнерите : Laura Ferrario, Име на клиента : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 Етикетът И Опаковката На Пенливо Вино

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.