Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

NISSAN Calendar 2013

Календар Всяка година Nissan произвежда календар под темата на марката си „Вълнение за разлика от всеки друг“. Версията за 2013 г. е изпълнена с отворени погледи и уникални идеи и образи в резултат на сътрудничество с художник по танцова живопис „SAORI KANDA“. Всички изображения в календара са произведения на SAORI KANDA, художника на танцовата живопис. Тя въплъти вдъхновението си, дадено от превозното средство на Nissan в своите картини, които бяха направени директно върху хоризонтна завеса, поставена в ателието.

Име на проекта : NISSAN Calendar 2013, Име на дизайнерите : E-graphics communications, Име на клиента : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Календар

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.