Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотел

Yu Zuo

Хотел Този хотел е разположен в стените на храма Дай, в дъното на планината Тай. Целта на дизайнерите беше да трансформират дизайна на хотела, за да осигурят на гостите спокойно и комфортно настаняване, и в същото време да позволят на гостите да изпитат уникалната история и култура на този град. Използвайки прости материали, светлинни тонове, меко осветление и внимателно подбрани произведения на изкуството, пространството показва усещане както за история, така и за съвременно.

Симулатор За Оператор На Мотокар

Forklift simulator

Симулатор За Оператор На Мотокар Симулатор за оператор на мотокар от Шереметиево-Карго е специална машина, предназначена за обучение и проверка на квалификацията на водачите на мотокари. Той представлява кабина с контролна система, място за сядане и сгъваем панорамен екран. Основен материал на тялото на симулатора е метал; също така има пластмасови елементи и ергономични облицовки, изработени от интегрална полиуретанова пяна.

Изложението

City Details

Изложението Витрината на дизайнерските решения за елементи от хардскейп City Details се проведе от 3 до 5 октомври, 5 2019 в Москва. На площ от 15 000 квадратни метра бяха представени усъвършенствани концепции за елементи от хардшауп, спортни и детски площадки, решения за осветление и функционални обекти на градското изкуство. Използвано е иновативно решение за организиране на изложбената площ, където вместо равномерни редове изложбени кабини е изграден работещият миниатюрен градски модел с всички специфични компоненти, като: градския площад, улици, обществена градина.

Жилищната Къща

Brooklyn Luxury

Жилищната Къща Вдъхновен от страстта на клиента към богатите исторически резиденции, този проект представлява адаптация на функционализма и традицията към намеренията на настоящето. Така класическият стил е избран, адаптиран и стилизиран към каноните на съвременния дизайн и съвременните технологии, новите материали с добро качество са допринесли за създаването на този проект - истинско бижу на нюйоркската архитектура. Очакваните разходи ще надхвърлят 5 милиона американски долара, ще предложат предпоставката за създаване на стилен и богат интериор, но и функционален и комфортен.

Нов Модел На Потребление

Descry Taiwan Exhibition

Нов Модел На Потребление Изложбата, в Mountain Alishan, известна туристическа атракция в Тайван, съчетава изкуствата с тайванската традиционна индустрия за чай. Напречното сътрудничество на тази изложба може да разкрие новия бизнес модул. На всеки пакет туристите могат да видят различни изрази, пренасящи една и съща тема, & Тайван. & Amp; quot; Потопени в красивата природа на Тайван, посетителите ще имат по-дълбоко разбиране на тайванската култура и индустрия.

Пожарогасител И Авариен Чук

FZ

Пожарогасител И Авариен Чук Оборудването за безопасност на автомобила е от съществено значение. Пожарогасители и предпазни чукове, комбинацията от двата може да подобри ефективността на евакуацията на персонала при възникване на автомобилна катастрофа. Пространството за кола е ограничено, така че това устройство е проектирано да бъде достатъчно малко. Може да се постави навсякъде в частен автомобил. Традиционните пожарогасители за превозни средства са за еднократна употреба и този дизайн може лесно да замени обшивката. Това е по-удобно захващане, лесно за работа с потребителите.