Списание за дизайн
Списание за дизайн
Въвеждащото Пространство За Панаир На Часовниците

Salon de TE

Въвеждащото Пространство За Панаир На Часовниците Изискваше се въвеждащ дизайн на пространство от 1900 м2, преди посетителите да изследват 145 международни марки часовници в рамките на Salon de TE. За да улови въображението на посетителите за луксозен начин на живот и романтика, „Основно пътуване с влак“ е разработено като основна концепция. За да се създаде драматизация, приемният курс бе превърнат в тема за дневна станция, съчетана със сцената на вътрешната зала на платформата за вечерен влак с прозорци на влаковете с големина размер, излъчващи визуални сюжети. И накрая, многофункционалната арена със сцена се отваря към различните маркови витрини.

Туристическата Атракция

In love with the wind

Туристическата Атракция Замъкът Влюбен във вятъра е резиденция от 20 век, разположена в рамките на 10 дка пейзаж в близост до село Равадиново, Район в сърцето на Странджа планина. Посетете и се насладете на световноизвестни колекции, зашеметяваща архитектура и вдъхновяващи семейни истории. Отпуснете се сред идиличните градини, насладете се на разходки по гората и езерата и усетете духа на приказките.

Туристическа Атракция

The Castle

Туристическа Атракция Замъкът е частен проект, започнат преди двадесет години през 1996 г. от мечта от детството да се изгради собствен Замък, същият като в приказките. Дизайнерът е също архитект, конструктор и дизайнер на пейзажа. Основната идея на проекта е да се създаде място за семеен отдих, като туристическа атракция.

Образователният Продукт

Shine and Find

Образователният Продукт Най-важното предимство на този продукт е лекотата на учене и подобряване на паметта. В Shine and Find всяко съзвездие е направено практически и това предизвикателство се практикува многократно. Това прави дълготраен образ. Ученето по този начин, практично и изучаване и повторение, не е скучно и прави по-трайна памет и приятна. Тя е много емоционална, интерактивна, проста, чиста, минимална и модерна.

Хотел

Yu Zuo

Хотел Този хотел е разположен в стените на храма Дай, в дъното на планината Тай. Целта на дизайнерите беше да трансформират дизайна на хотела, за да осигурят на гостите спокойно и комфортно настаняване, и в същото време да позволят на гостите да изпитат уникалната история и култура на този град. Използвайки прости материали, светлинни тонове, меко осветление и внимателно подбрани произведения на изкуството, пространството показва усещане както за история, така и за съвременно.

Симулатор За Оператор На Мотокар

Forklift simulator

Симулатор За Оператор На Мотокар Симулатор за оператор на мотокар от Шереметиево-Карго е специална машина, предназначена за обучение и проверка на квалификацията на водачите на мотокари. Той представлява кабина с контролна система, място за сядане и сгъваем панорамен екран. Основен материал на тялото на симулатора е метал; също така има пластмасови елементи и ергономични облицовки, изработени от интегрална полиуретанова пяна.