Списание за дизайн
Списание за дизайн
Инфографиката С Анимиран Gif

All In One Experience Consumption

Инфографиката С Анимиран Gif Проектът „Всичко в едно консумация“ е инфографика с големи данни, показваща информация като цел, вид и консумация на посетителите на сложни търговски центрове. Основното съдържание е съставено от три представителни статистики, получени от анализа на големите данни, и те са подредени отгоре надолу според реда на важността. Графиките са направени с помощта на изометрични техники и са групирани в използване на представителния цвят на всеки предмет.

Филм Плакат

Mosaic Portrait

Филм Плакат Художественият филм „Мозаечен портрет“ беше пуснат като концептуален плакат. Основно разказва историята на момиче, което е било насилвано сексуално. Уайт обикновено има метафората на смъртта и символа на целомъдрието. Този плакат избира да скрие посланието на „смъртта“ зад тихото и нежно състояние на момиче, така че да подчертае по-силната емоция зад мълчанието. В същото време дизайнерът интегрира художествени елементи и сугестивни символи в картината, предизвиквайки по-обширно мислене и изследване на филмови произведения.

Пералнята На Закрито

Brooklyn Laundreel

Пералнята На Закрито Това е колан за пране за вътрешна употреба. Компактното тяло, което е по-малко от японската корица, изглежда като лента, гладко покритие, без винт на повърхността. Коланът с дължина 4 м има общо 29 дупки, всяка дупка може да държи и държи закачалка за палто без прищепи, работи за бързо изсушаване. Коланът е изработен от антибактериален и анти-плесен полиуретан, безопасен, чист и здрав материал. Максималното натоварване е 15 кг. 2 бр кука и въртящо се тяло позволяват използване на много начина. Малък и прост, но това е много полезен предмет за пране на закрито. Лесната работа и интелигентната инсталация ще отговарят на всякакъв вид помещения.

Болница

Warm Transparency

Болница Обикновено болницата обикновено е пространство с лош естествен цвят или материал поради изкуствена структура, за да подобри функционалността и ефективността. Следователно пациентите смятат, че се отделят от ежедневието си. Трябва да се вземе предвид удобната среда, в която пациентите могат да прекарват и да се освобождават от стрес. TSC архитектите осигуряват отворено и удобно пространство, като задават отворено таванско пространство във формата на Г и големите стрехи, като използват много дървен материал. Топлата прозрачност на тази архитектура свързва хората и медицинските служби.

Обеци

Van Gogh

Обеци Обеци, вдъхновени от бадемовото дърво в цвят, нарисувани от Ван Гог. Деликатността на клоните се възпроизвежда от деликатните вериги тип Cartier, които подобно на клоните се люлеет с вятъра. Различните нюанси на различните скъпоценни камъни, от почти бяло до по-наситено розово, представляват нюансите на цветята. Клъстерът от цъфтящи цветя е представен с различни камъни. Направен от 18k злато, розови диаманти, морганити, розови сапфири и розови турмалини. Полирано и текстурирано покритие. Изключително лек и с перфектно прилягане. Това е идването на пролетта под формата на бижу.

Жилищният Дом

Slabs House

Жилищният Дом Къщата на плочите е проектирана за съпоставяне на строителни материали, съчетаващи дърво, бетон и стомана. Дизайнът е едновременно хипер модерен, но дискретен. Огромните прозорци са непосредствена фокусна точка, но те са защитени от атмосферните условия и гледката към улицата от бетонни плочи. Градините се отличават силно в имота, както на нивото на земята, така и на първия етаж, което позволява на жителите да се чувстват свързани с природата, докато взаимодействат с имота, създавайки уникален поток, докато човек се движи от входа на жилищните зони.