Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезна Маса

Augusta

Трапезна Маса Августа преосмисля класическата трапезна маса. Представяйки поколенията преди нас, дизайнът сякаш расте от невидим корен. Краката на масата са ориентирани към това общо ядро, протегнали се, за да придържат съответстващата на книги плот. Масивната европейска орехова дървесина беше избрана заради значението на мъдростта и растежа. Дървесината, която обикновено се изхвърля от производителите на мебели, се използва за нейните предизвикателства за работа. Възлите, пукнатините, треперенето на вятъра и уникалните вихри разказват историята на живота на дървото. Уникалността на дървото позволява на тази история да живее в парче мебели от семейни наследници.

Козметичната Опаковка

Clive

Козметичната Опаковка Концепцията за опаковката на козметика Clive се роди, за да бъде различна. Джонатан не просто искаше да създаде друга марка козметика с общи продукти. Решен да изследва повече чувствителност и малко повече, отколкото вярва по отношение на личните грижи, той адресира една основна цел. Балансът между тялото и ума. С вдъхновен хавайски дизайн, комбинацията от тропически листа, тоналността на морето и тактилното изживяване на пакетите осигуряват усещането за релакс и спокойствие. Тази комбинация прави възможно пренасянето на опита на това място в дизайна.

Офисът

Studio Atelier11

Офисът Сградата се основаваше на „триъгълник“ с най-силното визуално изображение на оригиналната геометрична форма. Ако погледнете надолу от високо място, можете да видите общо пет различни триъгълника Комбинацията от триъгълници с различни размери означава, че "човек" и "природа" играят роля като място, където се срещат.

Концептуална Книга И Плакат

PLANTS TRADE

Концептуална Книга И Плакат PLANTS TRADE е серия от иновативна и художествена форма на ботанически образци, която е разработена с цел изграждане на по-добри взаимоотношения между хората и природата, а не образователни материали. Концепцията за търговия с растения е подготвена, за да ви помогне да разберете този творчески продукт. Книгата, проектирана в абсолютно същия размер като продукта, съдържа не само снимки от природата, но уникални графики, вдъхновени от мъдростта на природата. По-интересното е, че графиките са внимателно отпечатани с висок печат, така че всяко изображение да варира по цвят или текстура, подобно на естествените растения.

Жилищната Къща

Tei

Жилищната Къща Фактът, че комфортният живот след пенсионирането, който оползотворява по-голямата част от помещенията на хълма, се реализира чрез постоянен дизайн по обичайния начин. Да приемате богата среда. Но този път не е вилна архитектура, а лично жилище. Тогава първо започнахме да създаваме структура въз основа на това, че тя е в състояние да прекарва обичайния живот удобно, без необоснованост в целия план.

Пръстен

Arch

Пръстен Дизайнерът получава вдъхновение от формата на аркови конструкции и дъга. Два мотива - форма на арка и форма на капка, се комбинират, за да създадат единна триизмерна форма. Съчетавайки минимални линии и форми и използвайки прости и общи мотиви, резултатът е прост и елегантен пръстен, който е направен смел и игрив, като осигурява пространство за протичане на енергия и ритъм. От различни ъгли формата на пръстена се променя - формата на капката се гледа от предния ъгъл, формата на арката се гледа от страничен ъгъл, а кръстът се гледа от горния ъгъл. Това осигурява стимулация за потребителя.