Списание за дизайн
Списание за дизайн
Аспираторът

Black Hole Hood

Аспираторът Тази гама качулка, проектирана чрез вдъхновяване от Black Hole и Worm Hole, прави продукта красив и модерен вид, който предизвиква емоционални чувства и достъпни цени. Прави емоционални моменти и лесно използване по време на готвене. Той е лек, лесен за инсталиране, лесен за почистване и предназначен за модерни кухни в iland.

Търговският Център

HuiSheng Lanhai

Търговският Център С океанската тема на дизайна на сцената, обгърнете космическата душа, като квадратът на пикселите като елемент на визуалната комуникация, оставете децата в играта да изследват откритието на ученето и растежа да се превърнат в основата на случая, свободното позициониране на пространството представя фантастичен ефект от образованието в забавление. От формата, мащаба, цветното съоръжение, структурата до психологическото сетивно преживяване, концепцията за пространството продължава и се обогатява, когато всички елементи са интегрирани и се сблъскват.

Говорител

Black Hole

Говорител Черна дупка, проектирана на базата на съвременната интелигентна технология, и представлява Bluetooth портативен говорител. Той може да бъде свързан към всеки мобилен телефон с различни платформи и има USB порт за свързване към външно преносимо хранилище. Вградената светлина може да се използва като настолна светлина. Също така, привлекателният външен вид на Black Hole го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн.

Портативният Bluetooth Високоговорител

Black Box

Портативният Bluetooth Високоговорител Това е Bluetooth портативен говорител. Той е лек и малък и има емоционална форма. Създадох формата на високоговорителите на Black Box, като опростих формата на вълните. За да слушате стерео звук, той разполага с два високоговорителя, отляво и отдясно. Тези два високоговорителя също са част от формата на вълната. Едната е положителна вълнова форма и една отрицателна вълнова форма. за използване това устройство може да свърже двойка с други електронни устройства, като мобилно и компютърно чрез Bluetooth и възпроизвежда звука. Също така има споделяне на батерията. Събирайки два високоговорителя, на масата се появява черна кутия, когато не се използва.

Търговският Център

Ad Jinli

Търговският Център Този проект е реновирал старите сгради в градския парцел и дава новата функционална мисия на сградите да отговарят на новите функционални изисквания. Дизайнерите се опитват да накарат хората да приемат модерния стил в четиристепенния град от трансформацията на фасадата на сградата до дизайна на интериорната декорация, за да се гарантира целостта на изпълнението на проекта.

Портативният Високоговорител

Seda

Портативният Високоговорител Seda е базово функционално устройство за интелигентни технологии. Държачът за писалка в центъра е органайзер за място. Също така цифровите функции като USB порт и Bluetooth Connection го правят като преносим плейър и високоговорител с адаптация за домашна зона. Лека лента, вградена във външното тяло, работи като настолна светлина. Освен това привлекателният вид на луксозния го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн. Също така, използването на пространството по-добър начин е една от основните характеристики на Seda.