Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотохромната Структура На Сенника

Or2

Фотохромната Структура На Сенника Or2 е конструкция на покрива с една повърхност, която реагира на слънчевата светлина. Полигоналните сегменти на повърхността реагират на ултравиолетова светлина, картографирайки положението и интензитета на слънчевите лъчи. Когато са на сянка, сегментите на Or2 са полупрозрачни в бяло. Въпреки това, когато бъдат ударени от слънчева светлина, те се оцветяват, заливайки пространството отдолу с различни нюанси на светлината. През деня Or2 става засенчващо устройство, пасивно контролиращо пространството под него. През нощта Or2 се превръща в огромен полилей, разпространяващ светлина, който се събира от интегрирани фотоволтаични клетки през деня.

Име на проекта : Or2, Име на дизайнерите : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Име на клиента : Orproject.

Or2 Фотохромната Структура На Сенника

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.