Списание за дизайн
Списание за дизайн
Агенция За Недвижими Имоти

The Float

Агенция За Недвижими Имоти Ние проектираме архитектура, интериор и пейзаж в този проект. Случаят е „агенция за недвижими имоти“, името на недвижимите имоти е [небесна вила], така че схващайте концепцията, като по този начин името на случая е отправна точка. И проектът е разположен в центъра на Ксиамен, условията около базата са неблагоприятни, има стари апартаменти и строителна площадка, отсреща е училище, няма заобиколен пейзаж. В крайна сметка с концепцията на [Float] издърпайте търговския център на височина 2F и създайте собствен пейзаж, пул на ниво стек, така че търговският център обича да плува във водата, а посетителите обикалят големи площи. от езерцето и през приземния етаж на офиса по продажбите, отидете до задните стълби и отидете до търговската зала. Конструкцията е стоманена конструкция, строителният дизайн и интериорният дизайн търсят интеграцията и единството в техниката.

Име на проекта : The Float, Име на дизайнерите : Kris Lin, Име на клиента : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Агенция За Недвижими Имоти

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.