Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

NISSAN Calendar 2013

Календар Всяка година Nissan произвежда календар под темата на марката си „Вълнение за разлика от всеки друг“. Версията за 2013 г. е изпълнена с отворени погледи и уникални идеи и образи в резултат на сътрудничество с художник по танцова живопис „SAORI KANDA“. Всички изображения в календара са произведения на SAORI KANDA, художника на танцовата живопис. Тя въплъти вдъхновението си, дадено от превозното средство на Nissan в своите картини, които бяха направени директно върху хоризонтна завеса, поставена в ателието.

Брошура

NISSAN CIMA

Брошура ・ Nissan интегрира всички свои най-съвременни технологии и мъдрост, интериорни материали с превъзходно качество и изкуството на японската изработка („MONOZUKURI“ на японски), за да създаде луксозен седан с несравнимо качество - новият CIMA, единственият флагман на Nissan.・ Тази брошура е създадена не само за да покаже характеристиките на продукта на CIMA, но и да се докосне до публиката увереността и гордостта на Nissan в своята изработка.

Дизайнът На Опаковката На Дъвка

ZEUS

Дизайнът На Опаковката На Дъвка Дизайн на опаковки за дъвка. Концепцията на този дизайн е "стимулиране на чувствителността". Целите на продуктите са мъже на двадесетте им години, а тези иновативни дизайни им помагат да инстинктивно да вземат продукти в магазините. Основните визуализации изразяват зрелищен светоглед на природен феномен, който се свързва с всеки вкус. THUNDER SPARK за аргументиращ и наелектризиращ аромат, SNOW STORM за замразяване и силен охлаждащ аромат и RAIN SHOWER за аромат с влажен, сочен и воднист смисъл.

Фотохромната Структура На Сенника

Or2

Фотохромната Структура На Сенника Or2 е конструкция на покрива с една повърхност, която реагира на слънчевата светлина. Полигоналните сегменти на повърхността реагират на ултравиолетова светлина, картографирайки положението и интензитета на слънчевите лъчи. Когато са на сянка, сегментите на Or2 са полупрозрачни в бяло. Въпреки това, когато бъдат ударени от слънчева светлина, те се оцветяват, заливайки пространството отдолу с различни нюанси на светлината. През деня Or2 става засенчващо устройство, пасивно контролиращо пространството под него. През нощта Or2 се превръща в огромен полилей, разпространяващ светлина, който се събира от интегрирани фотоволтаични клетки през деня.

Етикетът И Опаковката На Пенливо Вино

Il Mosnel QdE 2012

Етикетът И Опаковката На Пенливо Вино Точно както езерото Iseo пръска по бреговете на Franciacorta, така пенливото вино мочи страните на чаша. Концепцията представлява графично преработване на формата на езерото и изразява цялата сила на резервна бутилка, която се излива в кристална чаша. Елегантен и жив етикет, балансиран в своята графика и цветове, е дръзко решение с прозрачен полипропилен и изцяло горещо печат от златно фолио, за да даде нови усещания. Изливането на виното е подчертано върху кутията, където графиката се увива около опаковката: проста и въздействаща, съставена от два елемента „slive et tiroir“.

Визуалната Идентичност

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Визуалната Идентичност Le Coffret е очарователно дизайнерско легло и закуска в сърцето на Вале д'Аоста. Проектът е замислен в абсолютно спазване на автентичния стил: следователно каменните стени, дървените греди и античните мебели. Кръг, символизиращ небето над триъгълника, представляващ планината, където се намира B&B, от идеята за изкачването на човека в небето. Шрифт на Onciale, преработен в модерна версия, за да запомни келтския произход на долината, правилно балансира и поддържа силен и важен символ, за да се получи най-накрая лого, което е лесно за разпознаване и лесно хваща окото.