Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комерсиалната Анимация

Simplest Happiness

Комерсиалната Анимация В китайския зодиак 2019 е годината на прасето, така че Йен С е проектирал нарязаното прасе и това е каламбур в „много горещи филми“ на китайски. Щастливите герои са в съответствие с образа на канала и с щастливите чувства, които каналът иска да даде на своята публика. Видеото е комбинацията от четири филмови елемента. Децата, които играят, могат най-добре да покажат чисто щастие и се надяват, че публиката ще има същото усещане, когато гледа филма.

Име на проекта : Simplest Happiness, Име на дизайнерите : Yen C Chen, Име на клиента : Fox Movies.

Simplest Happiness Комерсиалната Анимация

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.