Списание за дизайн
Списание за дизайн
Арт Инсталацията

The Future Sees You

Арт Инсталацията The Future Sees You представя красотата на оптимизма, възприет от младия творчески възрастен - бъдещите мислители, новатори, дизайнери и художници от вашия свят. Динамична визуална история, проектирана през 30 прозореца на 5 нива, очите блестят през жив цветен спектър, а на моменти изглежда, че следват тълпата, докато те гледат с увереност в нощта. Чрез тези очи те виждат бъдещето, мислителя, новатора, дизайнера и художника: утрешните творци, които ще променят света.

Търговският Интериорен Дизайн

KitKat

Търговският Интериорен Дизайн Представете концепцията и цялостната марка по иновативен начин чрез дизайна на магазина, специално за канадския пазар и клиентела Yorkdale. Използване на опита от предишни изскачащи и международни локации за иновации и преосмисляне на цялото преживяване. Създайте ултрафункционален магазин, който ще работи добре за много голям трафик, сложно пространство.

Интериорният Дизайн

Arthurs

Интериорният Дизайн Съвременен северноамерикански грил, коктейлен салон и тераса на покрива, разположен в Мидтаун Торонто, празнувайки изискано класическо меню и снизходителни напитки с подпис. Ресторантът на Артур има три обособени пространства за хранене (зона за хранене, бар и вътрешен двор), които се чувстват едновременно интимни и просторни. Таванът е уникален по своя дизайн от фасетирани дървени плоскости с дървен фурнир, конструиран да подобри осмоъгълната форма на помещението и имитира външния вид на изрязан кристал, висящ отгоре.

Забавна Къща За Деца

Fun house

Забавна Къща За Деца Този дизайн на сгради е за децата да учат и да играят, което е напълно забавна къща от супер баща. Дизайнерски комбинира здрави материали и предпазни форми, за да направи прекрасно и интересно пространство. Те се опитаха да направят удобна и топла детска къща за игри и се опитаха да засилят отношенията родител-дете. Клиентът каза на дизайнера да постигне 3 цели, които бяха: (1) естествени материали и материали за безопасност, (2) да направи децата и родителите щастливи и (3) достатъчно място за съхранение. Дизайнерът намери прост и ясен метод за постигане на целта, която е домът, самото начало на детското пространство.

Вътрешната Къща

Spirit concentration

Вътрешната Къща Какво е пространство за къща? Дизайнерът вярва, че дизайнът идва от изискванията на собственика, достигайки душата до пространството. Затова дизайнерът се ориентирал в предназначението им за пространство от прекрасната двойка. И двамата от собственика обичат материалите и дизайнерското решение относително с японската култура. За представянето на спомените между техните умове те решиха да използват различни текстури от дърво, за да създадат къща за душа. Следователно, те създадоха 3 консенсусни цели на тази идеална къща, които бяха (1) Спокойна атмосфера, (2) Гъвкави и очарователни обществени пространства и (3) удобни и невидими частни пространства.

Къща За Спомени

Memory Transmitting

Къща За Спомени Тази къща предава образите на дома чрез дървени греди и шахматния куп от бели тухли. Светлината отива от пространствата на бели тухли около къщата, създавайки специална атмосфера за клиента. Дизайнерът използва няколко метода, за да реши ограниченията на тази сграда за климатиците и помещенията за съхранение. Също така, съчетайте материалите с паметта на клиента и представете топла и елегантна естетика чрез структурата, свързвайки уникалния стил на тази къща.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.