Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотографската Серия

U15

Фотографската Серия Проектът на художниците се възползва от характеристиките на сградата U15, за да създаде асоциация с природни елементи, присъстващи в колективното въображение. Възползвайки се от сградната структура и части от нея, като нейните цветове и форми, те се опитват да предизвикат по-специфични места като Китайската каменна гора, Американската кула на дявола, като общи природни икони като водопади, реки и скални склонове. За да предоставят различна интерпретация на всяка картина, художниците изследват сградата чрез минималистичен подход, използвайки различни ъгли и перспективи.

Часовник

Argo

Часовник Argo от Gravithin е часовник, чийто дизайн е вдъхновен от секстант. Той разполага с гравиран двоен циферблат, предлаган в два нюанса, дълбоко синьо и черно море, в чест на митичните приключения на кораба Арго. Сърцето му бие благодарение на швейцарското кварцово движение Ronda 705, докато сапфировото стъкло и здравата четка от 316L осигуряват още по-голяма устойчивост. Освен това е 5ATM водоустойчив. Часовникът се предлага в три различни калъфа (златен, сребърен и черен), два нюанса за набиране (Deep Blue и Black Sea) и шест модела каишки, в два различни материала.

Интериорният Дизайн

Eataly

Интериорният Дизайн Eataly Toronto е съобразен с нюансите на нарастващия ни град и е предназначен да подобри и разшири социалния обмен чрез универсалния катализатор на страхотна италианска храна. Подходящо е само, че традиционните и трайни „пасиаги” са вдъхновението за дизайна на Иатали Торонто. Този вечен ритуал вижда италианците всяка вечер да излизат на главната улица и пиаца, да се разхождат и да се социализират и от време на време да спират по барове и магазини по пътя. Тази поредица от преживявания налага нов, интимен мащаб на улицата в Bloor and Bay.

Сочна Посветена Кутия За Отглеждане

Bloom

Сочна Посветена Кутия За Отглеждане Bloom е сочна посветена кутия за отглеждане, която действа като стилна мебел за дома. Той осигурява перфектни условия за отглеждане на сукуленти. Основната цел на продукта е да изпълни желанието и да подхранва тези, които живеят в градски райони с по-малко зелена среда за достъп. Градският живот идва с много предизвикателства в ежедневния живот. Това кара хората да игнорират тяхната природа. Bloom цели да бъде мостът между потребителите и техните естествени желания. Продуктът не е автоматизиран, той цели да помогне на потребителите. Поддръжката на приложението ще позволи на потребителите да предприемат действия със своите растения, което ще им позволи да се хранят.

Параклис

Coast Whale

Параклис Бионната форма на кита стана езикът на този параклис. Кит, заседнал на брега на Исландия. Човек може да влезе в тялото си чрез нисък рибен хвост и да изпита перспективата на кит, гледащ към океана, където хората са по-лесни за размисъл върху пренебрегването на влошаването на околната среда. Носещата конструкция пада върху плажа, за да гарантира минимални щети върху естествената среда. Естествените и екологични материали правят този проект туристическа дестинация, която призовава за опазване на околната среда.

Трансформативната Гума

T Razr

Трансформативната Гума В близко бъдеще бумът на развитието на електрическия транспорт е пред вратата. Като производител на авточасти, Maxxis продължава да мисли как може да проектира осъществима интелигентна система, която може да участва в тази тенденция и дори да помогне за ускоряването й. T Razr е умна гума, разработена за нуждите. Вградените му сензори активно разпознават различни условия на шофиране и осигуряват активни сигнали за трансформиране на гумата. Увеличените протектори се разтягат и променят зоната на контакт в отговор на сигнала, следователно подобряват ефективността на сцеплението.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.