Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищните Единици

The Square

Жилищните Единици Идеята на дизайна беше да се проучат архитектурните отношения между различни форми, които са съставени заедно, за да се създадат като движещи се единици. Проектът се състои от 6 единици, всеки от които 2 контейнера за транспортиране, фиксирани един върху друг, образувайки маса L-образна форма. Тези единици с форма на L са фиксирани в припокриващи се позиции, създаващи празнини и твърди частици, за да дадат усещането за движение и да осигурят достатъчно дневна светлина и добра вентилация околен свят. Основната цел на дизайна беше да се създаде малка къща за тези, които прекарват нощта на улиците без дом или подслон.

Podcast

News app

Podcast News е приложение за интервю за аудио информация. Той е вдъхновен от плоския дизайн на iOS apple с илюстрации, които илюстрират информационните блокове. Визуално фонът има електрически син цвят като мисия да изпъкне блоковете. Има много малко графични елементи, целта да направи приложението лесно за използване, без да разсейва потребителя или да го губи.

3D Контролът За Достъп До Разпознаване На Лица

Ezalor

3D Контролът За Достъп До Разпознаване На Лица Запознайте се със системата за контрол на достъпа с множество сензори и камери, Ezalor. Алгоритмите и локалните изчисления са проектирани за поверителност. Технологията за защита срещу измама на финансово ниво предотвратява маските за фалшиви лица. Мекото отразяващо осветление носи комфорт. В един миг потребителите лесно могат да получат достъп до мястото, което обичат. Удостоверяването му без докосване гарантира хигиена.

Китайски Ресторант

Ben Ran

Китайски Ресторант Бен Ран е артистично хармоничен китайски ресторант, който се намира в луксозен хотел, име Вангох, Малайзия. Дизайнерът прилага интровертната и сбитост на техники в ориенталски стил, за да създаде истински вкус, култура и душа на ресторанта. Той е символ на умствената яснота, изоставете преуспяващите и постигнете естественото и просто връщане към първоначалния ум. Интериорът е естествен и неизискан. Използвайки античната концепция, също синхрон с името на ресторанта Бен Ран, което означава оригинал и природа. Ресторантът на около 4088 квадратни метра.

Опаковката За Корейска Здравословна Храна

Darin

Опаковката За Корейска Здравословна Храна Даринът е създаден, за да освободи съвременните хора от нежелание към традиционните здравословни хранителни продукти в Корея в обществото на умората, като се отличава с проста, графична яснота при доставянето на опаковки за чувствителността на съвременните хора, за разлика от неразрешените изображения, използвани от традиционните корейски магазини за здравословна храна , Всички дизайни са изработени от мотиви на кръвообращението, визуализиращи целта да осигурят жизненост и здраве на уморените 20-те и 30-те.

Колекцията За Дамско Облекло

Utopia

Колекцията За Дамско Облекло В тази колекция Yina Hwang беше вдъхновена главно от форми, които са симетрични и асиметрични с нотка на ъндърграунд музикална култура. Тя курира тази колекция въз основа на своя основен момент на самообгръщане, за да създаде колекция от функционални, но абстрактни облекла и аксесоари, които да въплъщават историята на своето преживяване. Всеки принт и плат в проекта е оригинален и тя използва главно PU кожа, сатен, Power Mash и Spandex за основата на тъканите.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.