Списание за дизайн
Списание за дизайн
Полилей

Lory Duck

Полилей Патицата Lory е проектирана като система за окачване, сглобена от модули, изработени от месингово и епоксидно стъкло, всеки от които наподобява патица, която се плъзга безпроблемно през хладни води. Модулите също предлагат конфигурируемост; с докосване, всеки може да се регулира, за да се изправи във всяка посока и да виси на всяка височина. Основната форма на лампата се роди сравнително бързо. Въпреки това са били нужни месеци изследвания и разработки с безброй прототипи, за да създадат перфектния си баланс и най-добрия поглед от всички възможни ъгли.

Колекцията За Дамско Облекло

Hybrid Beauty

Колекцията За Дамско Облекло Дизайнът на колекцията Hybrid Beauty е да използва сладкостта като механизъм за оцеляване. Основните симпатични функции са панделки, ръбове и цветя, и те са преработени чрез традиционните техники на минерала и кутюр. Това пресъздава стари техники на кутюр до модерен хибрид, който е романтичен, тъмен, но и вечен. Целият процес на проектиране на Hybrid Beauty насърчава устойчивостта за създаване на вечен дизайн.

Лек Портал Бъдещ Железопътен Град

Light Portal

Лек Портал Бъдещ Железопътен Град Light Portal е основен план на Yibin Highspeed Rail City. Реформата на начина на живот препоръчва на всички възрасти през цялата година. До железопътната гара на Yibin High Speed, която функционира от юни 2019 г., Yibin Greenland Center се състои от 160 м височина със смесена употреба Twin Towers, интегрираща архитектурата и природата с 1 км дълъг пейзажен булевард. Yibin има история повече от 4000 години, натрупвайки мъдрост и култура, точно както утайката в реката бележи развитието на Yibin. Кулите-близнаци служат като лек портал за ориентиране на посетителите, както и ориентир за сглобяване на жителите.

Денталната Клиника

Clinique ii

Денталната Клиника Clinique ii е частна ортодонтска клиника за лидер на мнение и светило, която прилага и изследва най-модерните техники и материали в своята дисциплина. Архитектите са предвидили концепция за имплантиране, основана на типично ортодонтско използване на медицински изделия с висока точност като принцип на проектиране в цялото пространство. Вътрешните повърхности на стената и мебелите се сливат безпроблемно в бяла черупка с пръскане на жълт кориан, където са имплантирани авангардни медицински технологии.

Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter Мегалополис X ще бъде новият център в сърцето на по-големия залив, близо до границата между Хонконг и Шенжен. Генералният план интегрира архитектурата с пешеходни мрежи, паркове и обществени пространства. Над и под наземните транспортни мрежи се планира чрез увеличаване на свързаността в града. Подземната устойчива инфраструктурна мрежа ще осигури системи за централно охлаждане и автоматично третиране на отпадъците по безпроблемен начин. Целта е да се създаде креативна рамка за генерален план за това как ще бъдат проектирани градовете в бъдеще.

Закачалка За Пеперуди

Butterfly

Закачалка За Пеперуди Закачалката на пеперудата получи името си заради приликата си с формата на летяща пеперуда. Това е минималистично обзавеждане, което може да бъде сглобено по удобен начин благодарение на дизайна на отделените компоненти. Потребителите могат бързо да сглобят закачалката с голи ръце. Когато е необходимо да се движите, е удобно да се транспортира след разглобяване. Инсталацията извършва само две стъпки: 1. поставете двата кадъра заедно, за да образувате X; и направете диамантените рамки от всяка страна да се припокриват. 2. плъзнете дървеното парче през припокритите диамантени рамки от двете страни, за да придържате рамките

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.