Списание за дизайн
Списание за дизайн
Луксозните Мебели

Pet Home Collection

Луксозните Мебели Pet Home Collection е мебели за домашни любимци, разработени след внимателно наблюдение на поведението на четириноги приятели в домашната среда. Концепцията за дизайн е ергономичност и красота, където благосъстоянието означава баланса, който животното намира в собственото си пространство в домашната среда, а дизайнът е замислен като култура на живот в компанията на домашни любимци. Внимателният подбор на материали подчертава формите и характеристиките на всяка мебел. Тези обекти, притежаващи автономия на красота и функция, задоволяват инстинктите на домашните любимци и естетическите нужди на домашната среда.

Домашни Любимци

Pawspal

Домашни Любимци Носачът за домашни любимци Pawspal ще спести енергия и ще помогне на собственика на домашния любимец да достави бързо. За дизайнерска концепция Pawspal домашни любимци, вдъхновен от космическа совалка, която те могат да вземат своите прекрасни домашни любимци навсякъде, където пожелаят. И ако имат още един домашен любимец, те могат да поставят още един отгоре и да прикрепят колела отдолу, за да изтеглят носачи. Освен това Pawspal е проектиран с вътрешен вентилатор за удобни за домашни любимци и лесно зареждане с USB C.

Незабавното Естествено Устройство За Уголемяване На Устни

Xtreme Lip-Shaper® System

Незабавното Естествено Устройство За Уголемяване На Устни Xtreme Lip-Shaper® System е първото клинично доказано безопасно козметично устройство за уголемяване на устни в домашни условия. Той използва 3500-годишен китайски метод за „прилепване“ - с други думи, засмукване - в съчетание с усъвършенствана технология за оформяне на устни, за да контурира и уголеми устните мигновено. Дизайнът създава спираща дъха еднолиста и двулиста долна устна, точно както Анджелина Джоли. Потребителите могат да увеличат горната или долната устна отделно. Дизайнът е изграден и за повдигане на сводовете на лъка на Купидон, запълване на ямки за устни за повдигане на ъглите на застаряващата уста. Подходящ и за двата пола.

Захарните Кубчета

Two spoons of sugar

Захарните Кубчета Изпиването на чай или пиенето на кафе не е само за утоляване на веднъж жажда. Това е церемония по отдаване и споделяне. Добавянето на захар към вашето кафе или чай може да бъде толкова лесно, колкото си спомняте римските цифри! Независимо дали имате нужда от една лъжица захар или две или три, просто трябва да изберете една от трите цифри, направени от захарта, и да я пуснете във вашата топла / студена напитка. Единично действие и вашата цел е решена. Без лъжица, без измерване, става толкова просто.

Куче Тоалетната

PoLoo

Куче Тоалетната PoLoo е автоматична тоалетна, за да помогне на кучетата да живеят спокойно, дори когато времето е отвратително навън. През лятото на 2008 г. по време на ветроходна почивка с 3-те семейни кучета Елиана Реджори, квалифициран моряк, разработи PoLoo. Със своя приятел Аднан Ал Малех проектира нещо, което ще помогне не само на качеството на живот на кучетата, но и да подобри тези собственици, които са възрастни или инвалиди и не могат да излязат от къщата през зимния период. Той е автоматичен, избягвайте миризмата и е лесен за използване, за пренасяне, почистване и идеален за живеещите в апартаменти, за собствениците на моторни и лодки, хотели и курорти.

Къщичка За Птици

Domik Ptashki

Къщичка За Птици Поради монотонния начин на живот и липсата на устойчиво взаимодействие с Природата човек живее в състояние на постоянно разпадане и вътрешно недоволство, което не му позволява да се наслаждава на живота в най-голяма степен. Тя може да бъде фиксирана чрез разширяване на границите на възприятие и придобиване на нов опит на взаимодействието човек-природа. Защо птици? Пеенето им влияе положително на психичното здраве на човека, също птиците защитават околната среда от вредители от насекоми. Проектът Домик Пташки е възможност да създадете полезен квартал и да опитате ролята на орнитолог, като наблюдавате и се грижите за птиците.