Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бижута

Poseidon

Бижута Бижутата, които проектирам, изразяват чувствата ми. Представлява ме като художник, дизайнер, а също и като личност. Спусъкът за създаване на Посейдон беше поставен в най-мрачните часове на живота ми, когато се чувствах уплашен, уязвим и се нуждаех от защита. Основно проектирах тази колекция, за да се използва в самозащита. Въпреки че тази идея е избледняла в целия този проект, тя все още съществува. Посейдон (богът на морето и „Земята-шейкър“, на земетресенията в гръцката митология) е първата ми официална колекция и е насочена към силни жени, предназначени да дадат на носителя усещането за сила и увереност.

Бижутата

odyssey

Бижутата Основната идея на одисея от мономер включва покриване на обемни, геометрични фигури с рисувана кожа. От това се развива взаимодействие на яснота и изкривяване, прозрачност и скритост. Всички геометрични фигури и шарки могат да бъдат комбинирани по желание, разнообразни и допълнени с допълнения. Тази завладяваща, проста идея позволява създаването на почти неизчерпаема гама от дизайни, напълно съвпадащи с възможностите, предлагани от бързото прототипиране (3D печат), тъй като всеки клиент може да има изцяло индивидуален и уникален артикул (посетете: www.monomer). ес-магазин).

Тактилната Тъкан

Textile Braille

Тактилната Тъкан Индустриална универсална жакардова текстилна мисъл като преводач за незрящи хора. Тази тъкан може да се чете от хора с добро зрение и тя е предназначена да помогне на незрящите хора, които започват да губят зрение или имат проблеми със зрението; за да научите брайловата система с приятелски и обикновен материал: плат. Той съдържа азбуката, числата и препинателните знаци. Не се добавят цветове. Това е продукт в сив мащаб като принцип на възприемане на светлина. Това е проект със социално значение и надхвърля търговския текстил.

Очила

Mykita Mylon, Basky

Очила Колекцията MYKITA MYLON е изработена от лек полиамиден материал, отличаващ се с изключителна индивидуална настройка. Този специален материал се създава слой по слой благодарение на техниката за селективно лазерно синтероване (SLS). Чрез преосмислянето на традиционната кръгла и овално-кръгла форма на панто за зрелище, която беше модерна през 30-те години на миналия век, моделът BASKY добавя ново лице към тази колекция от очила, която първоначално е била предназначена за използване в спорта.

Часовникът

Ring Watch

Часовникът Пръстенният часовник представлява максималното опростяване на традиционния ръчен часовник чрез неговото премахване на номера и ръце в полза на двата пръстена. Този минималистичен дизайн осигурява едновременно чист и прост вид, който се съчетава перфектно с привличащата вниманието естетика на часовника. Короната за подпис все още осигурява ефективно средство за промяна на часа, докато скритият му екран за електронно мастило показва ярките цветови ленти с изключителна дефиниция, в крайна сметка поддържа аналогов аспект, като същевременно осигурява и по-дълъг живот на батерията.

Гривната

Fred

Гривната Има много различни видове гривни и бретончета: дизайнерски, златни, пластмасови, евтини и скъпи ... но красиви, каквито са, всички те винаги са просто и само гривни. Фред е нещо повече. Тези маншети в своята простота съживяват благородството на стари времена, но въпреки това са модерни. Те могат да се носят и на голи ръце, и на копринена блуза или черен пуловер и винаги ще добавят нотка на класа на лицето, което ги носи. Тези гривни са уникални, защото идват като двойка. Те са много леки, което прави носенето им незабравими. Ако ги носите, човек със сигурност ще бъде забелязан!