Списание за дизайн
Списание за дизайн
Калъф За Лаптоп

Olga

Калъф За Лаптоп Калъф за лаптоп със специална каишка и специално закрепете друга система от калъфи. За материала взех рециклирана кожа. Има няколко цвята, от които всеки може да вземе своя. Целта ми беше да направя обикновен, интересен калъф за лаптоп, в който лесно се преследва грижовна система и където можете да закрепите друг калъф, ако трябва да носите със себе си за проверка Mac book pro и Ipad или mini Ipad със себе си. Можете да носите чадър или вестник под калъфа със себе си. Лесно сменяем калъф за всеки ден търсене.

Дъждобран

UMBRELLA COAT

Дъждобран Този дъждобран е комбинация от дъждобран, чадър и водоустойчив панталон. В зависимост от метеорологичните условия и количеството на дъжда той може да бъде настроен на различни нива на защита. Уникалната му особеност е, че съчетава дъждобран и чадър в едно изделие. С „чадър дъждобран“ ръцете ви са свободни. Също така, тя може да бъде идеална за спортни занимания като каране на колело. Освен това в претъпкана улица не се блъскате в други чадъри, тъй като чадърът-качулка се простира над раменете.

Пръстен

Doppio

Пръстен Това е вълнуващо бижу с мистичен характер. „Допио“ в своята спираловидна форма пътува в две посоки, символизиращи времето на мъжете: тяхното минало и бъдещето им. Той носи среброто и златото, които представляват развитието на добродетелите на човешкия дух през цялата му история на Земята.

Пръстен И Висулка

Natural Beauty

Пръстен И Висулка Колекцията Natural Beauty е създадена като почит към Амазонската гора, наследство не само на Бразилия, но и на целия свят. Тази колекция обединява красотата на природата с чувствеността на женствените извивки, където бижутата оформят и галят тялото на жената.

Колие

Sakura

Колие Колието е много гъвкаво и е изработено от различни парчета, споени безпроблемно заедно, за да каскадно красиво върху областта на шията на жените. Централните цветя от дясната страна се въртят и има възможност за използване на лявото по-късо парче от колието отделно като брошка Колието е много леко предвид 3D формата и сложността на парчето. Брутното тегло за него е 362.50 грама, направено е 18 карата, с 518.75 карата камък и диаманти

Коприненият Фулард

Passion

Коприненият Фулард „Страстта“ е един от обектите „С уважение“. Хубаво сгънете копринения шал в джобен квадрат или го оформете като произведение на изкуството и го направете да продължи цял живот. Това е като игра - всеки обект има повече от една функция. „С уважение“ олицетворява нежна връзка между стари занаяти и модерни дизайнерски предмети. Всеки дизайн е уникално произведение на изкуството и разказва различна история. Представете си място, където всеки малък детайл разказва история, където качеството е ценност на живота и най-големият лукс е да си верен на себе си. Това е мястото, където „С уважение“ ви среща. Нека изкуството да те срещне и остарее с теб!