Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговските Площи

Portugal Vineyards

Търговските Площи Концептуалният магазин на Португалските лозя е първият физически магазин за онлайн специализираната компания за вино. Разположен в съседство със седалището на компанията, с лице към улицата и заемащ 90м2, магазинът се състои от отворен план, лишеен от прегради. Интериорът е ослепително бял и минимално пространство с кръгова циркулация - бяло платно за португалското вино да блести и да се показва. Рафтовете са издълбани от стените по отношение на винените тераси на 360 градусово потапяне на дребно без опит.

Изкуството

Metamorphosis

Изкуството Сайтът е в индустриалния район Keihin в покрайнините на Токио. Димът постоянно удря от комини на тежки промишлени заводи може да изобрази отрицателно изображение като замърсяване и материализъм. Фотографиите обаче са фокусирани върху различните аспекти на фабриките, изобразяващи функционалната му красота. През деня тръбите и конструкциите създават геометрични шарки с линии и текстури, а мащабът на изветрени съоръжения създава въздух на достойнство. През нощта съоръженията се променят в мистериозна космическа крепост, тази на научнофантастичните филми през 80-те.

Социалното И Свободното Време

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Социалното И Свободното Време Хоризонталните и вертикалните линии се пресичат помежду си, за да образуват решетка. Всяка решетка е комуникационна платформа, която също е източник на концепцията за дизайн на уиски бар. По отношение на енергоспестяването и опазването на околната среда дизайнерът използва LED енергоспестяващи лампи в цялата лента. За да се поддържа качеството на въздуха в бара, дизайнът приема прозорци от север на юг, което може да осигури преминаването на естествен въздух.

Архитектурата Със Смесена Употреба

Shan Shui Plaza

Архитектурата Със Смесена Употреба Разположен в историческия град Сиан, между бизнес центъра и река TaoHuaTan, проектът има за цел не само да свърже миналото и настоящето, но и градската и природата. Вдъхновен от пролетната китайска приказка за разцъфтяване на прасковата, проектът предлага райско място за живот и работно място, като осигурява тясна връзка с природата. В китайската култура философията на планинската вода (Shan Shui) има съществено значение за връзката между човека и природата, като по този начин, възползвайки се от водния пейзаж на обекта, проектът предлага пространства, отразяващи философията на Shan Shui в града.

Изложбената Зала

City Heart

Изложбената Зала От архитектурата на града да индексира, за да разбере и претегли баланса на дизайна, изразът на града се съкрати в три ъглови пространства, чрез градското строителство и развитие за насърчаване на предприятията, града и перспективата на хората за промяната на града и градските характеристики и градското климатично сгъване в замяна, за да изрази разбирането на дизайнера за даден град, да види миналото на града повече, за да види бъдещето му.

Настолна Лампа

Oplamp

Настолна Лампа Oplamp включва керамично тяло и основа от масивна дървесина, върху която е поставен светодиоден източник на светлина. Благодарение на формата си, получена чрез сливането на три конуса, тялото на Oplamp може да се завърти в три отличителни позиции, които създават различни видове светлина: висока настолна лампа с околна светлина, ниска настолна лампа с околна светлина или две околни светлини. Всяка конфигурация на конусите на лампата позволява на поне един от лъчите светлина да взаимодейства естествено с околните архитектурни настройки. Oplamp е проектиран и изцяло ръчно изработен в Италия.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.