Списание за дизайн
Списание за дизайн
Книжарница

Guiyang Zhongshuge

Книжарница С планинските коридори и стаклатитовите гротовидни рафтове за книги, книжарницата въвежда читателите в света на карстовата пещера. По този начин дизайнерският екип носи фантастично визуално изживяване, като в същото време разпространява локалните характеристики и култура на по-голямо множество. Guiyang Zhongshuge е културна забележителност и градска забележителност в град Guiyang. Освен това той преодолява пропастта на културната атмосфера в Гуянг.

Име на проекта : Guiyang Zhongshuge, Име на дизайнерите : Li Xiang, Име на клиента : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Книжарница

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.