Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чекмедже, Стол И Бюро Комбо

Ludovico Office

Чекмедже, Стол И Бюро Комбо Както при основните мебели на Ludovico, и тази офис версия на обвиолсията има същия принцип, който е да се скрие пълен стол в чекмедже, като столът не се забелязва и разглежда като част от основните мебели. Повечето ще смятат, че столовете са още няколко чекмеджета. Едва когато се дърпаме назад, виждаме стол, който буквално излиза от толкова препълнено пространство, изпълнено с чекмеджета. Вдъхновението в голяма степен дойде от посещението на кастата на Питамиглио и всичките му символични, скрити послания, както и скрити и неочаквани врати или пълни стаи.

Колекцията На Часовника

TTMM (after time)

Колекцията На Часовника ttmm представя колекция от приложения за часовник, предназначена за умни часовници с черно-бели 144 × 168 пикселни екрани като Pebble и Kreyos. Тук ще намерите 15 модела от прости, елегантни и естетични приложения за часовник. Тъй като са направени от чиста енергия, те приличат повече на призраци, отколкото на истински неща. Тези часовници са най-икономичните и екологично чисти досега.

Списание

Going/Coming

Списание Въз основа на идеята за заминаване и пристигане това списание на борда е разделено на две части: Отиване / Очакване. Говоренето е за европейски градове, пътувания и съвети за пътуване в чужбина. Включва паспорт на известна личност във всяко издание. В паспорта на „Република пътници“ има лична информация за това лице и тяхното интервю. Идването е свързано с идеята, че най-доброто от пътуване е връщането у дома. Тя говори за декорация на дома, готвене, занимания, свързани с нашето семейство и предмети, за да се радваме по-добре на дома си.

Календар

calendar 2013 “ZOO”

Календар Зоопаркът е комплект за изработка на хартия за изработка на шест животни, всяко от които служи като двумесечен календар. Приятен сезон, забавен с вашия "малък зоопарк"! Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Мебелите, Които Се Трансформират,

Ludovico

Мебелите, Които Се Трансформират, Начинът, по който пести място, е доста оригинален, като има два стола, напълно скрити вътре в чекмеджето. Когато сте поставени вътре в основните мебели, не осъзнавате, че това, което изглежда е чекмеджета, всъщност са два отделни стола. Можете също така да имате маса, която може да се използва като бюро, когато се извади от основната конструкция. Основната структура се състои от четири чекмеджета и отделение точно над горното чекмедже, в което можете да съхранявате много неща. Основният материал, използван за тази мебел, beign eucaliptus fingerjoint, е екологичен, невероятно устойчив, твърд и има много силна визуална привлекателност.

Приложението За Часовник

Dominus plus

Приложението За Часовник Dominus плюс изразява времето по оригинален начин. Като точки на домино парчета три групи точки представляват: часове, десетки минути и минути. Времето на деня може да се прочете от цвета на точките: зелено за AM; жълто за ПМ. Приложението съдържа таймер, будилник и звънци. Всички функции се придвижват чрез докосване на дискретни ъглови точки. Той има оригинален и художествен дизайн, представящ действителното лице на времето на 21 век. Той е проектиран в красива симбиоза с калъфи за преносими устройства на Apple. Той има прост интерфейс само с няколко необходими думи, за да го управлява.