Списание за дизайн
Списание за дизайн
Роли Поли, Подвижни Дървени Играчки

Tumbler" Contentment "

Роли Поли, Подвижни Дървени Играчки Как да имаш дъга? Как да прегърнем летен вятър? Винаги съм докосван от някои фини неща и се чувствам много удовлетворен и щастлив. Как да съхранявате и как да притежавате? Стига е толкова добро, колкото и угощение. Бих искал да оформя различните видове материали по прост и забавен начин. Нека децата да играят с тях, за да разпознаят физическия свят, да стимулират въображението си и да им помогнат да разберат заобикалящата ги среда.

Люлка, Люлеещи Се Столове

Dimdim

Люлка, Люлеещи Се Столове Lisse Van Cauwenberge създаде това многообразно многофункционално решение, което служи като люлеещ се стол, а също и като люлка, когато два стола Dimdim се съединят заедно. Всеки от люлеещия се стол е изграден от дърво със стоманени опори и завършен в фурнир от орех. Два стола могат да бъдат монтирани един към друг с помощта на две скрити скоби под седалката, за да образуват бебешка люлка.

Чайник И Чаени Чаши

EVA tea set

Чайник И Чаени Чаши Този съблазнително елегантен чайник с подходящи чаши има безупречно наливане и е удоволствие да участвате от. Необичайната форма на тази тенджера с чаша, в която чучурът се смесва и расте от тялото, се поддава особено добре на добро изливане. Чашките са многостранни и тактилни, за да се сгушат в ръцете ви по различни начини, тъй като всеки човек има свой собствен подход към държане на чаша. Предлага се в лъскаво бяло със сребърен пръстен или черен матов порцелан с гланциран бял капак и бели чаши с облегалка. Филтър от неръждаема стомана, монтиран вътре. РАЗМЕРИ: чайник: 12,5 x 19,5 x 13,5 чаши: 9 x 12 x 7,5 cm.

Часовник

Zeitgeist

Часовник В часовника се отразява zeitgeist, който е свързан с интелигентни, технологични и издръжливи материали. Високотехнологичното лице на продукта е представено от полу-торов въглероден корпус и времеви дисплей (леки дупки). Въглеродът замества металната част, като реликва от миналото и подчертава функционалната част на часовника. Липсата на централна част показва, че иновативната LED индикация заменя класическия часовник механизъм. Меката подсветка може да се регулира според любимия цвят на собственика им, а сензорът за светлина ще следи силата на осветеността.

Хранилка За Храна

Food Feeder Plus

Хранилка За Храна Хранителната храна плюс не само помага на децата да се хранят самостоятелно, но и означава повече независимост за родителите. Бебетата могат да държат за себе си и да го смучат и дъвчат, след като сте смачкали храната, приготвена от родителите. Food Feeder Plus се отличава с по-голям, гъвкав силиконов сак, за да задоволи нарастващия апетит на бебетата. Важно е храненето, което позволява на малките да изследват и да се наслаждават на прясна твърда храна безопасно. Не е необходимо храните да се пюрират. Просто поставете храната в силиконовия сак, затворете фиксатора и бебетата могат да се насладят на самозахранване с прясна храна.

Многоосевата Система За Завеси За Стени

GLASSWAVE

Многоосевата Система За Завеси За Стени Многоосевата система за стени завеси GLASSWAVE отваря вратата за по-голяма гъвкавост при проектирането на стъклени стени за масово производство. Тази нова концепция в стените на завесите се основава на принципа на вертикални мулиони с цилиндрични, а не правоъгълни профили. Този окончателно иновативен подход означава, че могат да бъдат създадени структури с многопосочни връзки, увеличавайки десетократно възможните геометрични комбинации при сглобяване на стъклени стени. GLASSWAVE е нискоетажна система, предназначена за пазара на отличителни сгради на три етажа или по-малко (величествени зали, шоуруми, атриуми и др.)