Списание за дизайн
Списание за дизайн
Резиденцията През Уикенда

Cliff House

Резиденцията През Уикенда Това е риболовна кабина с изглед към планината, на брега на река Небе (на тен. „Tenkawa”). Изработена от стоманобетон, формата е обикновена тръба, дълга шест метра. Крайният край на тръбата е противотеглен и закотвен дълбоко в земята, така че да се простира хоризонтално от брега и да виси над водата. Дизайнът е прост, интериорът е просторен, а крайбрежната палуба е отворена към небето, планините и реката. Изграден под нивото на пътя, от крайпътната част се вижда само покривът на кабината, така че конструкцията не блокира гледката.

Име на проекта : Cliff House, Име на дизайнерите : Masato Sekiya, Име на клиента : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Резиденцията През Уикенда

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.