Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Capsule Lamp

Лампа Първоначално лампата е предназначена за марка детско облекло. Вдъхновението идва от играчките за капсули, които децата получават от автомати, обикновено разположени на витрини. Поглеждайки нагоре към лампата, може да видите куп цветни играчки за капсули, всяка от които носи желание и наслада, които събуждат младежката ни душа. Броят на капсулите може да се регулира и съдържанието да бъде заменено както ви харесва. От всекидневните дреболии до специални декорации, всеки предмет, който поставите в капсулите, се превръща в уникален разказ, като по този начин кристализирате живота и душевното си състояние в определен момент.

Кино

Wuhan Pixel Box Cinema

Кино „Pixel“ е основният елемент на образите, дизайнерът изследва връзката на движението и пиксела, за да се превърне в тема на този дизайн. „Pixel“ се прилага в различни области на кино. Голямата зала на касата разполага с огромен извит плик, оформен от над 6000 броя панели от неръждаема стомана. Функционалната дисплейна стена е украсена с огромно количество квадратни ивици, стърчащи от стената, представящо бляскавото име на кино. В рамките на това кино всеки би се насладил на страхотната атмосфера на дигитален свят, генериран от сплотеността на всички „Pixel“ елементи.

Офисът

White Paper

Офисът Платният интериор материализира пространство за творческия принос на дизайнерите и създава възможности за безброй изложби на дизайнерски процес. С напредването на всеки проект стените и дъските са покрити с проучвания, скици за дизайн и презентации, записващи еволюцията на всеки дизайн и ставайки дневник на дизайнерите. Белите подове и месинговата врата, които са уникално и дръзко използвани за стабилна ежедневна употреба, събират отпечатъци и пръстови отпечатъци от персонала и клиентите, свидетели на растежа на компанията.

Кафенето

Aix Arome Cafe

Кафенето Кафето е мястото, където посетителите усещат съвместното съществуване с океаните. Огромна структура с яйца, поставена в средата на пространството, едновременно функционира като доставка на каси и кафе. Емблематичният външен вид на щанда е вдъхновен от тъмно и скучно изглеждащо кафено зърно. Два големи отвора отгоре от двете страни на „големия боб“ служат като добър източник на вентилация и естествена светлина. Кафето предлагаше дълга маса като куп октопуси и балончета. На пръв поглед висящите полилеи, наподобяващи вид на риби към водна повърхност, лъскави пулсации поглъщат уютна слънчева светлина от широкото бяло небе.

Изложението Roadhow

Boom

Изложението Roadhow Това е проект за изложбен дизайн за пътно шоу на модна марка в Китай. Темата на това пътно шоу изтъква потенциала на младежите да стилизират собствения си образ и символизира експлозивния шум, който този пътно шоу издава в публиката. Зигзаг формата се използва като основен визуален елемент, но с различна конфигурация, когато се прилага в кабинките в различни градове. Структурата на изложбените кабини бяха всички „комплекти от части“, сглобяеми фабрично и инсталирани на място. Някои части могат да се използват повторно или да се преконфигурират, за да образуват нов дизайн на кабина за следващата спирка на пътната изложба.

Пробивът На Графичния Дизайн

The Graphic Design in Media Conception

Пробивът На Графичния Дизайн Тази книга е за графичния дизайн; тя предоставя изричен, детайлен поглед върху дизайнерската структура като процес, който се използва за комуникация с публиката с различни култури чрез методите на проектиране, включва значението на графичния дизайн като роля, Дизайнерските процеси като техники, Брандинг дизайн като пазарен контекст, Дизайн на опаковки с подготвени шаблони и съдържа творби от силно въображаеми творци, които се използват за посочване на принципите на дизайна.