Списание за дизайн
Списание за дизайн
Канелена Ролка С Мед

Heaven Drop

Канелена Ролка С Мед Heaven Drop е канелена ролка, пълна с чист мед, която се използва с чай. Идеята беше да се комбинират две храни, които се използват отделно и да се направи изцяло нов продукт. Дизайнерите са били вдъхновени от структурата на канелената ролка, те са използвали нейната ролкова форма като контейнер за мед и с цел да опаковат канелените ролки, те са използвали пчелен восък за изолиране и пакетиране на канелени ролки. Върху повърхността му са изобразени египетски фигури и това е така, защото египтяните са първите хора, осъзнали значението на канелата и използвали меда като съкровище! Този продукт може да бъде символ на небето във вашите чаени чаши.

Храната

Drink Beauty

Храната Пийте красотата е като красиво бижу, което можете да пиете! Направихме комбинация от два предмета, които се използват отделно с чай: Скални бонбони и резени лимон. Този дизайн е напълно годен за консумация. С добавянето на резени лимон към структурата на скалните бонбони вкусът му става невероятно по-добър, а хранителната му стойност се увеличава заради витамините на лимона. Дизайнерите просто заменили пръчиците, на които се държали кристални бонбонени кристали, с резен сушен лимон. Drink Beauty е завършен пример за съвременен свят, който носи красота и ефективност всички заедно.

Напитката

Firefly

Напитката Този дизайн е нов коктейл с Chia, основната идея беше да се създаде коктейл, който има няколко вкусови фази. Този дизайн също се предлага с различни цветове, които могат да се видят при черна светлина, което го прави подходящ за партита и клубове. Чиа може да абсорбира и запазва всеки аромат и цвят, така че когато човек прави коктейл с Firefly, може да изпита различни аромати стъпка по стъпка. Хранителната стойност на този продукт е по-висока в сравнение с другите коктейли и това е всичко поради високата хранителна стойност на Chia и ниските калории . Този дизайн е нова глава в историята на напитките и коктейлите.

Ледената Плесен

Icy Galaxy

Ледената Плесен Природата винаги е била един от най-важните източници на вдъхновение за дизайнерите. Идеята дойде на умовете на дизайнерите, като се вгледа в пространството и образа на Milk Way Galaxy. Най-важният аспект в този дизайн беше да се създаде уникална форма. Много дизайни, които са на пазара, се фокусират върху създаването на най-чистия лед, но в този представен дизайн, дизайнерите умишлено са се фокусирали върху формите, които се правят от минералите, докато водата се превръща в лед, за да бъде по-ясно дизайнерите са трансформирали естествен дефект в красив ефект. Този дизайн създава спирална сферична форма.

Цигареният Филтър

X alarm

Цигареният Филтър X аларма, е аларма за пушачите, за да ги накарат да осъзнаят какво правят на себе си, докато го правят. Този дизайн е от ново поколение филтри за цигари. Този дизайн може да бъде добър заместител на скъпите реклами срещу тютюнопушенето и има по-голямо влияние върху умовете на пушачите, отколкото всяка друга негативна реклама. Той има много проста структура, филтрите са подпечатани с невидимо мастило, което покрива отрицателната област на скицата и с всеки бут скицата ще изглежда по-ясна, така че с всеки пух ще видите, че сърцето ви става по-тъмно и знаете какво се случва с вас.

Трансформационното Паркиране На Велосипеди

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформационното Паркиране На Велосипеди Smartstreets-Cyclepark е универсално, модернизирано съоръжение за паркиране на велосипеди за два велосипеда, което се побира за минути, за да даде възможност за бързо подобряване на съоръженията за паркиране на велосипеди в градските райони, без да добавя претрупване към уличната сцена. Оборудването помага за намаляване на кражбите на велосипеди и може да бъде инсталирано дори на най-тесните улици, освобождавайки нова стойност от съществуващата инфраструктура. Изработена от неръждаема стомана, оборудването може да бъде в цветово съответствие и маркирано за местните власти или спонсори. Може да се използва и за идентифициране на велосипедни маршрути. Тя може да бъде преконфигурирана така, че да отговаря на всякакъв размер или стил на колоната.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.