Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Център

Shuimolanting

Търговският Център Китайският стил на този случай възприема тъмния кафе-червен смлян камък на пазара и заготовката на естественото осветление на пода на прозореца, образувайки контраст между светлината и сянката, виртуалното и истинското. Виртуалните и алуминиеви решетки от дърво, парчетата от меден арт лотос на парцела на водата и живописната инсталация на китайската структура в зоната за почивка е точка на „мастилената орхидея съд“; случай. По-специално, използването на нови материали от едра шарка, като цяло подчертава необикновено, но също така гениално намалява цената на повърхността.

Шоурумът За Баня

Agape

Шоурумът За Баня За да се разграничим от обикновеното изложбено пространство, ние определяме това пространство като фон, който може да подчертае красотата на стоката. Чрез това определение искаме да създадем времеви етап, в който стоката да може да свети спонтанно. Също така създаваме времева ос, за да покажем всеки продукт, показан в това пространство, е направен от различно време.

Ui Дизайнът

Moulin Rouge

Ui Дизайнът Този проект е предназначен за хора, които искат да украсят собствения си мобилен телефон с тема Мулен Руж, въпреки че никога не са посещавали в Мулен Руж в Париж. Основната цел е да предложи подобрено цифрово изживяване и всички фактори на дизайна са да визуализират настроението на Moulin Rouge. Потребителите могат да персонализират предварително зададени дизайн и икони на любимите си с просто докосване на екрана.

Международното Училище

Gearing

Международното Училище Концептуалната форма на кръг на Международната школа на Дебрецен символизира защита, единство и общност. Различните функции изглеждат като свързани зъбни колела, павилиони върху низ, подредени върху дъга. Раздробяването на пространството създава разнообразни пространства в общността между класните стаи. Новото космическо преживяване и постоянното присъствие на природата помагат на учениците в творческото мислене и изявяване на техните идеи. Пътеките, водещи към крайпътните образователни градини и гората, завършват концепцията на кръга, създавайки вълнуващ преход между изградената и естествената среда.

Частната Резиденция

House L019

Частната Резиденция В цялата къща беше използван прост, но изискан концепт за материали и цветове. Бели стени, дървени дъбови подове и местен варовик за бани и комини. Прецизно изработеният детайл създава атмосфера на чувствителен лукс. Точно съставените гледки определят свободно плаващото Ж-образно пространство.

Инсталирането На Фенери

Linear Flora

Инсталирането На Фенери Линейна флора е вдъхновена от числото "три" от бугенвилията, цветето на окръг Пинтунг. Освен трите венчелистчета на бугенвилията, които се виждат отдолу на произведението на изкуството, вариациите и множествата от три могат да бъдат забелязани в различни аспекти. За да отбележи 30-годишнината от фестивала на фенерите в Тайван, художникът по дизайн на осветлението Рей Тен Пай беше поканен от отдела по културни въпроси на окръг Пинтунг, за да създаде неконвенционален фенер, уникалната комбинация от форма и технологии, изпращайки послание за трансформиране на наследството на фестивала и свързването му с бъдещето.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.