Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампата За Задачи

Pluto

Лампата За Задачи Плутон поддържа фокуса здраво върху стила. Неговият компактен аеродинамичен цилиндър е обграден от елегантна дръжка, кацнала над ъгъл на триножника, което улеснява позиционирането с меката, но съсредоточена светлина с прецизност. Формата му е вдъхновена от телескопи, но вместо това се стреми да се съсредоточи върху земята, вместо върху звездите. Изработен с 3D печат, използващ пластмаса на основата на царевица, той е уникален не само за използване на 3D принтери по индустриален начин, но и екологичен.

Опаковки

Winetime Seafood

Опаковки Дизайнът на опаковките за серията Winetime Seafood трябва да демонстрира свежест и надеждност на продукта, трябва да го отличава благоприятно от конкурентите, да бъде хармоничен и разбираем. Използваните цветове (синьо, бяло и оранжево) създават контраст, подчертават важни елементи и отразяват позиционирането на марката. Разработената уникална концепция отличава серията от другите производители. Стратегията на визуалната информация даде възможност да се идентифицира разнообразието от продукти на серията, а използването на илюстрации вместо снимки направи опаковки по-интересна.

Лампа

Mobius

Лампа Пръстенът Mobius дава вдъхновение за дизайна на лампи Mobius. Една лампа може да има две повърхности за сянка (т.е. двустранна повърхност), лицевата и обратната страна, които ще задоволят всестранното търсене на осветление. Нейната специална и проста форма съдържа мистериозна математическа красота. Следователно, повече ритмична красота ще бъде внесена в домашния живот.

Комплект Колие И Обеци

Ocean Waves

Комплект Колие И Обеци Колие с океански вълни е красиво парче от съвременните бижута. Основното вдъхновение на дизайна е океанът. Нейната необятност, жизненост и чистота са ключовите елементи, проектирани в колието. Дизайнерът е използвал добър баланс на синьо и бяло, за да представи визия за плискащи вълни на океана. Той е ръчно изработен от 18K бяло злато и обсипан с диаманти и син сапфир. Колието е доста голямо, но деликатно. Той е проектиран да отговаря на всички форми на тоалети, но е по-подходящ да бъде сдвоен с деколте, което няма да се припокрива.

Изложението

City Details

Изложението Витрината на дизайнерските решения за елементи от хардскейп City Details се проведе от 3 до 5 октомври, 5 2019 в Москва. На площ от 15 000 квадратни метра бяха представени усъвършенствани концепции за елементи от хардшауп, спортни и детски площадки, решения за осветление и функционални обекти на градското изкуство. Използвано е иновативно решение за организиране на изложбената площ, където вместо равномерни редове изложбени кабини е изграден работещият миниатюрен градски модел с всички специфични компоненти, като: градския площад, улици, обществена градина.

Атриум

Sberbank Headquarters

Атриум Швейцарският архитектурен офис Evolution Design в партньорство с руското архитектурно студио T + T architects е проектирал просторен многофункционален атриум в новата корпоративна централа на Сбербанк в Москва. Дневната светлина заля в атриума къщи за разнообразни коворкинг пространства и кафе-бар, като окачената зала за срещи с диамант е централната точка на вътрешния двор. Огледалните отражения, остъклената вътрешна фасада и използването на растения добавят усещането за простор и непрекъснатост.