Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кутия За Вино

Essenzza

Кутия За Вино Дизайнът на виното, това е страната на произход и градът е бил много внимание. Търсете в миниатюрни и традиционни картини. Ценните мотиви откриха, че за постигане на целта, това означава, че докато традиционният дизайн на луксозна бутилка вино е бил много ефективен. Мотив, използван в дизайна, арабески. Тези мотиви, рисувани от иранската лакирана живопис. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни дизайни и се стреми да създаде дизайн с присъщо значение и да носи важно послание.

Опаковката За Сок

Pure

Опаковката За Сок Основата на концепцията за Pure Juice е емоционален елемент. Разработената концепция за именуване и дизайн е насочена към чувствата и емоциите на клиента, те обслужват целта да спрат човека до нужния рафт и да ги накарат да го изберат от множеството други марки. Пакетът изразява ефектите на плодовите екстракти, цветните шарки, директно отпечатани върху стъклена бутилка, наподобяваща формата на плодове. Визуално подчертава образа на естествените продукти.

Холна Маса

Cube

Холна Маса Дизайнът е вдъхновен от геометричните скулптури на Golden Ratio и Mangiarotti. Формата е интерактивна, предлагаща на потребителя различни комбинации. Дизайнът се състои от четири масички за кафе с различни размери и пуф, облицован около формата на куб, който е осветителен елемент. Елементите на дизайна са многофункционални, за да отговорят на нуждите на потребителя. Продуктът се произвежда с кориански материал и шперплат.

Арт Инсталацията

Pretty Little Things

Арт Инсталацията Pretty Little Things изследва света на медицинските изследвания и сложните образи, които се виждат под микроскоп, преинтерпретирайки ги в съвременни абстрактни модели чрез взривовете на жива флуорна цветова палитра. С дължина над 250 метра, с над 40 индивидуални произведения на изкуството, това е мащабна инсталация, която представя красотата на научните изследвания пред публиката.

Инсталацията

The Reflection Room

Инсталацията Вдъхновен от червения цвят, който символизира късмета в китайската култура, The Reflection Room е пространствено изживяване, което е създадено изцяло от червени огледала, за да създаде безкрайно пространство. Вътре типографията играе ролята на свързване на аудиторията с всяка от основните ценности на китайската Нова година и подтиква хората да размишляват за годината, която е била, и предстоящата година.

Активирането На Събитията

Home

Активирането На Събитията Домът обхваща носталгията по личния дом и е комбинация от старо и ново. Винтидж картини от 1960 г. покриват задната стена, малки лични меморанта са разпръснати по целия дисплей. Заедно тези неща са преплетени в маса от струни, образуващи се заедно като една история, където в очакване на зрителя стои, тя разкрива съобщение.