Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Марката

Queen

Дизайнът На Марката Удълженият дизайн се основава на концепцията на кралицата и шахматната дъска. С двата цвята черно и златисто, дизайнът трябва да предаде усещането за висок клас и да прекрои визуалния образ. В допълнение към металните и златните линии, използвани в самия продукт, елементът на сцената е конструиран така, че да компенсира военното впечатление на шаха и ние използваме координацията на сценичното осветление, за да създаваме дим и светлина на войната.

Скулптурата

Atgbeyond

Скулптурата Сиан се намира на началното място на Големия път на коприната. В процеса на творческото изследване на изкуството те съчетават модерната природа на хотелската марка Xi'an W, специалната история и култура на Xi'an и прекрасните истории на изкуството от династията Тан. Поп, комбиниран с графити, се превръща в артистичния израз на хотел W, който оказа дълбоко влияние.

Yong Пристанището Ребрандинг

Hak Hi Kong

Yong Пристанището Ребрандинг Предложението използва три концепции за възстановяване на системата CI за риболовно пристанище Йонг-Ан. Първият е ново лого, създаващо се със специфични визуални материали, извлечени от културни характеристики на общността Хакка. Следваща стъпка е преосмисляне на развлекателното преживяване, след това създайте два талисмана, представящи ги и ги оставете да се появят в нови атракции за насочване на туристи към пристанището. Не на последно място, рендосайте девет петна вътре, заобикаляйки развлекателни дейности и вкусни кухни.

Изложбеният Дизайн

Tape Art

Изложбеният Дизайн През 2019 г. визуално парти на линии, цветни парчета и флуоресценция разпалиха Тайпе. Това беше художественото изложение Tape That, организирано от FunDesign.tv и Tape That Collective. Разнообразие от проекти с необичайни идеи и техники бяха представени в 8 инсталации за художествена лента и бяха изложени над 40 ленти, заедно с видеоклипове на творчеството на художниците в миналото. Те също добавиха блестящи звуци и светлина, за да превърнат събитието в потапящо изкуство и материали, които прилагаха, включваха ленти от плат, ленти за канали, хартиени ленти, опаковъчни приказки, пластмасови ленти и фолиа.

Фризьорският Салон

Vibrant

Фризьорският Салон Улавяйки същността на ботаническия образ, небесната градина е създадена по цялата пътека, веднага посреща гостите да се поразпъват, движейки се встрани от тълпата, приветствайки ги от входа. Надниквайки по-нататък в пространството, стесненото оформление се простира нагоре с подробни златни докосвания. Ботаническите метафори все още са силно изразени в цялата стая, замествайки шумния шум, идващ от улиците, и тук се превръща в тайна градина.

Частната Резиденция

City Point

Частната Резиденция Дизайнерът потърси вдъхновения от градския пейзаж. Декорацията на забързаното градско пространство по този начин беше „разширена“ до жизненото пространство, характеризирайки проекта по Metropolitan тема. Тъмните цветове бяха подчертани от светлината, за да създадат великолепни визуални ефекти и атмосфера. С възприемането на мозайка, картини и дигитални щампи с високи сгради впечатление за модерен град беше внесено в интериора. Дизайнерът положи големи усилия за пространственото планиране, особено фокусиран върху функционалността. Резултатът беше стилен и луксозен дом, който беше достатъчно просторен за обслужване на 7 души.