Списание за дизайн
Списание за дизайн
Роботизираното Превозно Средство

Servvan

Роботизираното Превозно Средство Това е проект на сервизно средство за икономика, базирана на ресурси, формираща мрежа с други превозни средства. Единна система позволява да комуникират помежду си, което увеличава ефективността на превоза на пътници, както и повишаване на ефективността поради движението в пътния влак (намаляване на коефициента на валута, разстоянието между превозните средства). Колата има безпилотен контрол. Превозното средство е симетрично: евтино за производство. Разполага с четири въртящи се моторни колела и възможност за движение на заден ход: маневра с големи размери. Качването на борда по отношение подобрява комуникацията на пътниците.

Хранилка За Храна

Food Feeder Plus

Хранилка За Храна Хранителната храна плюс не само помага на децата да се хранят самостоятелно, но и означава повече независимост за родителите. Бебетата могат да държат за себе си и да го смучат и дъвчат, след като сте смачкали храната, приготвена от родителите. Food Feeder Plus се отличава с по-голям, гъвкав силиконов сак, за да задоволи нарастващия апетит на бебетата. Важно е храненето, което позволява на малките да изследват и да се наслаждават на прясна твърда храна безопасно. Не е необходимо храните да се пюрират. Просто поставете храната в силиконовия сак, затворете фиксатора и бебетата могат да се насладят на самозахранване с прясна храна.

Изкуствената Топография

Artificial Topography

Изкуствената Топография Големи мебели като пещера Този награден проект спечели голямата награда на изкуството в международния конкурс за контейнери. Идеята ми е да издълбаем обема вътре в контейнер, за да се изгради аморфно пространство като пещера. Изработена е само от пластмасов материал. Около 1000 листа от мекия пластмасов материал с дебелина 10 мм са отрязани под формата на контурни линии и са ламинирани като слой. Това е не само изкуство, но и големи мебели. Тъй като всички части са меки като диван и човек, който влезе в това пространство, може да се отпусне, като намери мястото, подходящо за формата на собственото си тяло.

Вътрешното Пространство

Chua chu kang house

Вътрешното Пространство Точката на акупунктурата в тази къща беше да свърже затворената зона в съвсем нова визуална тишина. По този начин се възстановява определен исторически и суров чар, за да приюти празнотата в къщата. Новото помещение завършва с изненада на интериора в интериора; суха и мокра кухня в кухнята и трапезария в кухнята. Жилищното пространство също беше прекъснато от впечатляваща арт атака, която скоро се превърна в личен корпус на електрическото окабеляване. За да допълнят цялостния акцент, са необходими резени топла светлина, за да се оцветят по всички цветни стени.

Календар

Calendar 2014 “Town”

Календар Town е комплект за изработка на хартия с части, които могат свободно да се сглобяват в календар. Съберете сгради под различни форми и се насладете на създаването на свой собствен малък град. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Съвременният Чипао

The Remains

Съвременният Чипао Вдъхновението е от китайските реликви, „Керамиката“ е най-представителното, което е най-популярно, без значение от кралския и хората. В моето проучване и до днес основните китайски естетически стандарти за мода и Фън Шуй (дизайн на интериора и околната среда) са непроменени. Те харесват проглед, слоеве и желания. Бих искал да проектирам Qipao, за да пренеса последиците и особеностите на керамиката от старата династия към съвременната мода. И провокира хора, които са забравили своята култура и етнос, когато сме в i-поколение.