Списание за дизайн
Списание за дизайн
Параметричният Дизайн

Titanium Choker

Параметричният Дизайн По дизайн, IOU използва софтуер за 3D симулация, за да създаде параметрични модели, подобни на стила, с който Заха Хадид спечели света на архитектурата. По същество IOU представя ексклузивни артикули от титан с 18-каратни златни лога. Титанът е най-горещ в бижутата, но е труден за работа. Неговите уникални качества правят парчетата не само много леки, но дават възможност да ги направят почти във всеки цвят на спектъра.

Следвайте Фокуса, Рекламата

ND Lens Gear

Следвайте Фокуса, Рекламата ND LensGear прецизно настройва егоцентричните към обективи с различен диаметър. Серията ND LensGear покрива всички обективи, както никоя друга налична LensGear. Без рязане и без огъване: Няма повече отвертки, износени колани или досадни остатъци от стърчащи ремъци. Всичко пасва като чар. И още един плюс, неговият инструмент без инструменти! Благодарение на интелигентния си дизайн, той се центрира внимателно и здраво около обектива.

Адаптерна Система За Професионално Заснемане

NiceDice

Адаптерна Система За Професионално Заснемане NiceDice-System е първият многофункционален адаптер в индустрията на камерите. Прави го доста приятно да прикачите оборудване с различни стандарти за монтиране от различни марки - като светлини, монитори, микрофони и предаватели - към такива камери точно по начина, по който са необходими според ситуацията. Дори нови разработващи се стандарти за монтиране или новозакупено оборудване могат лесно да бъдат интегрирани в ND-системата, само чрез получаване на нов адаптер.

Ресторант Бар Покривът

The Atticum

Ресторант Бар Покривът Очарованието на ресторант в индустриална среда трябва да се отразява в архитектурата и обзавеждането. Черно-сивата варова мазилка, която е специално разработена за този проект, е едно от доказателствата за това. Неговата уникална, груба структура минава през всички стаи. При детайлното изпълнение умишлено са използвани материали като необработена стомана, чиито заваръчни шевове и следи от шлайфане остават видими. Това впечатление се подкрепя от избора на прозорци muntin. Тези студени елементи контрастират с топла дъбова дървесина, ръчно рендосван паркет рибена кост и напълно озеленена стена.

Осветителното Тяло

vanory Estelle

Осветителното Тяло Estelle съчетава класически дизайн под формата на цилиндрично, ръчно изработено стъклено тяло с иновативна осветителна технология, която създава триизмерни светлинни ефекти върху текстилния абажур. Умишлено проектирана да превърне светлинните настроения в емоционално изживяване, Estelle предлага безкрайно разнообразие от статични и динамични настроения, които произвеждат всякакви цветове и преходи, управлявани чрез сензорен панел на осветителното тяло или приложение за смартфон.

Подвижен Павилион

Three cubes in the forest

Подвижен Павилион Три куба са устройството с различни свойства и функции (оборудване за детски площадки, обществени мебели, арт предмети, стаи за медитация, беседки, малки места за почивка, чакални, столове с покриви) и могат да донесат на хората свежи пространствени преживявания. Три куба могат лесно да се транспортират с камион, поради размера и формата. По отношение на размера, монтажа (наклона), повърхностите на седалките, прозорците и т.н., всеки куб е проектиран характерно. Три куба се отнасят към традиционните японски минимални пространства, като стаи за чайна церемония, с променливост и мобилност.