Списание за дизайн
Списание за дизайн
Декорът На Бутилката

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декорът На Бутилката Злато блестящо „Литовска водка Gold. Черно издание ”наследи изключителния си облик от литовското народно изкуство. Ромбът и елхите, комбинирани от малки квадратчета, са много често срещани модели в литовското народно изкуство. Въпреки че позоваването на тези национални мотиви придоби по-модерни форми - мистериозните минали размисли бяха трансформирани в модерно изкуство. Преобладаващите златисти и черни цветове подчертават изключителния процес на филтриране на водка чрез въглищни и златисти филтри. Това прави „Литовска водка Голд. Черно издание ”, толкова деликатен и кристално чист.

Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Проектирайте стая, въведете сезоните - Календарът на цветята се предлага с дизайн на ваза, включващ 12 различни цветя. Озарявайте живота си всеки месец със сезонно цвете. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Бижутата

Angels OR Demons

Бижутата Свидетели сме на постоянната битка между добро и лошо, тъмнина и светлина, ден и нощ, хаос и ред, война и мир, герой и злодеи всеки ден. Независимо от нашата религия или националност, ни е разказана историята на постоянните ни спътници: ангел, седнал на дясното ни рамо и демон вляво, ангелът ни убеждава да правим добро и да запише нашите добри дела. Той дяволът ни убеждава да правим лоши и водим отчет за лошите си дела. Ангелът е метафора за нашето „суперего“, а дяволът означава „Id“ и постоянната битка между съвестта и несъзнаваното.

Етикетите

Propeller

Етикетите Propeller е колекция от спиртни напитки от различни части на света, свързани с темата за въздушно пътуване и пилотен пътешественик като герой на марката. Характеристиките на всеки вид напитка са изложени чрез множество илюстрации, надписи, наподобяващи авиационни значки и скици, служещи като рецепти за коктейли. Многоличният дизайн се допълва с различни тонове цветно фолио, различни лакове, шарки и релеф.

Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промоционалният календар на сайта на портала goo (http://www.goo.ne.jp) е функционален календар, като листът за всеки месец се трансформира в джоб, който ви позволява да съхранявате и управлявате своите визитки, бележки и разписки. , Темата е Red String, за да покаже връзката между goo и неговите потребители. И двата края на джоба всъщност се държат от червени шевове, които стават връхната точка на дизайна. Календар в приятно изразителен вид, той е точно подходящ за 2014 година.

Чаен Комплект

Wavy

Чаен Комплект Вдъхновен от травертиновата тераса сред природата, Wavy е чаен комплект, който ще ви донесе уникално изживяване с чай. Иновативните дръжки са разработени, за да се поберат удобно в ръцете ви. Сгъвайки чашата с длани, ще откриете, че тя се разгръща като водна лилия и ще ви отведе до момент на спокойствие.