Списание за дизайн
Списание за дизайн
Клуб За Отдих

Central Yosemite

Клуб За Отдих Върнете се към простотата на живота, слънцето през прозореца се пресича от светлина и сянка. За да отразявате по-добре естествения вкус в цялостното пространство, използвайте изцяло дизайна на дървените трупи, опростения и стилен, хуманистичен комфорт, стресирайте артистичната атмосфера на пространството. Ориенталски очарователен тон, с уникално пространствено настроение. Това е още един израз на интериора, той е естествен, чист, променлив.

Опаковката За Сух Чай

SARISTI

Опаковката За Сух Чай Дизайнът е цилиндричен контейнер с живи цветове. Иновативното и ярко използване на цветове и форми създава хармоничен дизайн, който отразява билковите инфузии на SARISTI. Това, което отличава нашия дизайн, е способността ни да дадем модерен обрат на сухите опаковки за чай. Животните, използвани в опаковката, представляват емоции и условия, които хората често изпитват. Например, птиците Фламинго представляват любов, мечката Панда представлява релаксация.

Опаковката

Ionia

Опаковката Тъй като древните гърци са рисували и проектирали всяка амфора (контейнер) със зехтин поотделно, те са решили да го направят днес! Те възродиха и приложиха това древно изкуство и традиция, в съвременна модерна продукция, където всяка от 2000 произведени бутилки има различни модели. Всяка бутилка е индивидуално проектирана. Това е единствен по рода си линеен дизайн, вдъхновен от древногръцки модели с модерно докосване, който празнува реколта от наследство от зехтин. Това не е омагьосан кръг; това е права развиваща се творческа линия. Всяка производствена линия създава 2000 различни дизайна.

Брандирането

1869 Principe Real

Брандирането 1869 Principe Real е нощувка със закуска, разположена на най-модерното място в Лисабон - Principe Real. Мадона току-що си купи къща в този квартал. Този B & B се намира в стар дворец от 1869 г., запазвайки стария чар, съчетан със съвременен интериор, придавайки му луксозен външен вид и усещане. Тази марка беше необходима, за да включи тези ценности в своето лого и приложения на марката, за да отрази философията на това уникално настаняване. Резултатът е лого, което съчетава класически шрифт, напомнящ старите номера на вратите, с модерна типография и детайл на стилизирана икона на леглото в L на Real.

Резиденцията

Panorama Villa

Резиденцията Намеквайки структурата на типично село Мани, концепцията е замислена като поредица от отделни каменни фрагменти, въртящи се около атриума, входа и жилищните пространства. Грубите обеми на резиденцията отварят диалог с естествената им обстановка, докато ритъмът на отварянията им или гарантира неприкосновеност на личния живот, или приканва в панорамни гледки към хоризонта, изграждайки пряко преживяване на последователни и разнообразни разкази. Вилата се намира в Navarino Residences, колекция от луксозни вили за частна собственост в сърцето на курорта Navarino Dunes.

Дизайнът На Баварската Опаковка За Бира

AEcht Nuernberger Kellerbier

Дизайнът На Баварската Опаковка За Бира В средновековието местните пивоварни оставят бирата си в над 600-годишни скални изби под замъка Нюрнберг. Почитайки тази история, опаковката на „AEcht Nuernberger Kellerbier“ прави автентичен поглед назад във времето. Етикетът за бира показва ръчна рисунка на замъка, седнал на скали, и дървена цев в избата, обрамчена от шрифтове тип ретро. Запечатващият етикет с търговската марка на компанията "Свети Мавриций" и корковият корк с меден цвят изразяват майсторство и доверие.