Списание за дизайн
Списание за дизайн
Монтажното Изкуство

Inorganic Mineral

Монтажното Изкуство Вдъхновен от дълбоки чувства към природата и опит като архитект, Ли Чи се фокусира върху създаването на уникални инсталации за ботаническо изкуство. Размишлявайки върху естеството на изкуството и изследвайки творческите техники, Лий превръща житейските събития във формализирани произведения на изкуството. Темата на тази поредица от произведения е да изследва естеството на материалите и как материалите могат да бъдат реконструирани от естетическата система и новата перспектива. Лий също така вярва, че предефинирането и реконструкцията на растения и други изкуствени материали може да направи естествения пейзаж да има емоционално въздействие върху хората.

Стол

Haleiwa

Стол Haleiwa изтъкава устойчив ратан в метещи извивки и хвърля подчертан силует. Естествените материали отдават почит на занаятчийската традиция във Филипините, преработена за сега. Сдвоена или използвана като изявление, универсалността на дизайна кара този стол да се адаптира към различни стилове. Създавайки баланс между форма и функция, грация и сила, архитектура и дизайн, Haleiwa е толкова удобна, колкото и красива.

Ребрендирането На Фирмата

Astra Make-up

Ребрендирането На Фирмата Силата на марката се състои не само в нейните способности и визия, но и в комуникацията. Лесен за използване каталог, изпълнен със силна фотография на продукта; уебсайт, ориентиран към потребителите и привлекателен, който предоставя онлайн услуги и преглед на продуктите на марките. Разработихме и визуален език в представянето на сензацията на марката с моден стил на фотография и линия на свежа комуникация в социалните медии, установихме диалог между компанията и потребителя.

Шрифтовият Дизайн

Monk Font

Шрифтовият Дизайн Монк търси баланс между откритостта и четливостта на хуманистичните сериали и по-регулирания характер на квадратите без серифи. Въпреки че първоначално е проектиран като латински шрифт, беше решено рано, че се нуждае от по-широк диалог за включване на арабски вариант. И латинският, и арабският ни проектират една и съща обосновка и идеята за споделена геометрия. Силата на процеса на паралелно проектиране позволява на двата езика да имат балансирана хармония и изящество. И арабският и латинският работят безпроблемно заедно, като имат общи плотове, дебелина на стъблото и извити форми.

Лампата За Задачи

Pluto

Лампата За Задачи Плутон поддържа фокуса здраво върху стила. Неговият компактен аеродинамичен цилиндър е обграден от елегантна дръжка, кацнала над ъгъл на триножника, което улеснява позиционирането с меката, но съсредоточена светлина с прецизност. Формата му е вдъхновена от телескопи, но вместо това се стреми да се съсредоточи върху земята, вместо върху звездите. Изработен с 3D печат, използващ пластмаса на основата на царевица, той е уникален не само за използване на 3D принтери по индустриален начин, но и екологичен.

Опаковки

Winetime Seafood

Опаковки Дизайнът на опаковките за серията Winetime Seafood трябва да демонстрира свежест и надеждност на продукта, трябва да го отличава благоприятно от конкурентите, да бъде хармоничен и разбираем. Използваните цветове (синьо, бяло и оранжево) създават контраст, подчертават важни елементи и отразяват позиционирането на марката. Разработената уникална концепция отличава серията от другите производители. Стратегията на визуалната информация даде възможност да се идентифицира разнообразието от продукти на серията, а използването на илюстрации вместо снимки направи опаковки по-интересна.