Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вътрешната Къща

Warm loft

Вътрешната Къща Къща в индустриален стил с топли материали. Тази къща подготвя няколко функции за клиентите за насърчаване на жизнените качества. Дизайнерът се опита да свърже тръбите във всяко пространство и комбинира тръби от дърво, стомана и УНГ, за да илюстрира историята на живота на клиентите. Не е същото с обикновения индустриален стил, тази къща въвежда само няколко цвята и подготвя много места за съхранение.

Съблекалнята

Sopron Basket

Съблекалнята Sopron Basket е професионален женски баскетболен отбор със седалище в Сопрон, Унгария. Тъй като те са един от най-успешните унгарски отбори с 12 купи за национален шампионат и постигнаха второ място в Евролигата, ръководството на клуба реши да инвестира в нов комплекс за съблекални, за да има доста престижно съоръжение до името на клуба, което да отговаря на нуждите на играча по-добре, мотивирайте ги и насърчавайте тяхното единство.

Болница

Warm Transparency

Болница Обикновено болницата обикновено е пространство с лош естествен цвят или материал поради изкуствена структура, за да подобри функционалността и ефективността. Следователно пациентите смятат, че се отделят от ежедневието си. Трябва да се вземе предвид удобната среда, в която пациентите могат да прекарват и да се освобождават от стрес. TSC архитектите осигуряват отворено и удобно пространство, като задават отворено таванско пространство във формата на Г и големите стрехи, като използват много дървен материал. Топлата прозрачност на тази архитектура свързва хората и медицинските служби.

Жилищният Дом

Slabs House

Жилищният Дом Къщата на плочите е проектирана за съпоставяне на строителни материали, съчетаващи дърво, бетон и стомана. Дизайнът е едновременно хипер модерен, но дискретен. Огромните прозорци са непосредствена фокусна точка, но те са защитени от атмосферните условия и гледката към улицата от бетонни плочи. Градините се отличават силно в имота, както на нивото на земята, така и на първия етаж, което позволява на жителите да се чувстват свързани с природата, докато взаимодействат с имота, създавайки уникален поток, докато човек се движи от входа на жилищните зони.

Къща

VH Green

Къща Къщата е зелено и в равнинен, и в стереоскопичен план, което създава добра среда както за жителите, така и за града. В слънчевия азиатски регион Breeze Soleil, използвайки това зелено, е много ефективен начин на мислене. Може да се получи не само функцията на сенника през лятото, но и защитата на личния живот, избягването от уличния шум и охлаждащия ефект чрез автоматично напояване.

Църква

Mary Help of Christian Church

Църква Като се има предвид разширяването на католическата общност и увеличаването на туризма на остров Самуи, Суратхани. Екстериорът на църквата Mary Help of Christian е проектиран в комбинирана форма на молещи се ръце, ъглови крила и лъчи на Светия Дух. Вътрешно пространство, сигурност, както в майчината утроба. Чрез използването на дългата и тясна светлинна кухина и голяма лека изолация бетонно крило, преминаващо през леката празнина, са изградени, за да създадат сянка, която продължава да се променя с времето, но запазва вътрешния комфорт. Минимизирайте символичната украса и използването на естествен материал като смирено спокойствие, докато се молите.