Списание за дизайн
Списание за дизайн
Денталната Клиника

Clinique ii

Денталната Клиника Clinique ii е частна ортодонтска клиника за лидер на мнение и светило, която прилага и изследва най-модерните техники и материали в своята дисциплина. Архитектите са предвидили концепция за имплантиране, основана на типично ортодонтско използване на медицински изделия с висока точност като принцип на проектиране в цялото пространство. Вътрешните повърхности на стената и мебелите се сливат безпроблемно в бяла черупка с пръскане на жълт кориан, където са имплантирани авангардни медицински технологии.

Средновековният Преосмислящ Културен Център

Medieval Rethink

Средновековният Преосмислящ Културен Център Средновековният ретинк беше отговор на частна комисия за изграждане на културен център за малко неразкрито село в провинция Гуангдонг, което датира от 900 години от династията на Сонг. Четириетажна, 7000 кв. М. Развитие е съсредоточена около древна скална формация, известна като камък Ding Qi, символ на произхода на селото. Концепцията на проекта се основава на представянето на историята и културата на древното село, като същевременно се свързва старото и новото. Културният център стои като реинтерпретация на древно село и трансформация в съвременна архитектура.

Търговският Център

Feiliyundi

Търговският Център Добрата дизайнерска работа ще събуди емоцията у хората. Дизайнерът изскача от паметта в традиционния стил и влага ново изживяване във великолепната и футуристична космическа структура. Зала за потапяне на околната среда е изградена чрез внимателното поставяне на художествени инсталации, ясното движение на пространството и декоративната повърхност, павирана от материали и цветове. Да бъдеш в него е не само завръщане към природата, но и полезно пътуване.

Търговският Център

HuiSheng Lanhai

Търговският Център С океанската тема на дизайна на сцената, обгърнете космическата душа, като квадратът на пикселите като елемент на визуалната комуникация, оставете децата в играта да изследват откритието на ученето и растежа да се превърнат в основата на случая, свободното позициониране на пространството представя фантастичен ефект от образованието в забавление. От формата, мащаба, цветното съоръжение, структурата до психологическото сетивно преживяване, концепцията за пространството продължава и се обогатява, когато всички елементи са интегрирани и се сблъскват.

Търговският Център

Ad Jinli

Търговският Център Този проект е реновирал старите сгради в градския парцел и дава новата функционална мисия на сградите да отговарят на новите функционални изисквания. Дизайнерите се опитват да накарат хората да приемат модерния стил в четиристепенния град от трансформацията на фасадата на сградата до дизайна на интериорната декорация, за да се гарантира целостта на изпълнението на проекта.

Офисът

Phuket VIP Mercury

Офисът Въз основа на темата за откритостта и задълбоченото проучване на марката, проучи дизайна и създаде визуална интеграция на визуална разширяемост и история на марката с планетата като основен творчески елемент. Планът решава следните три проблема с нови визуални мисли: Балансът на отвореност и функции на пространството; Разделяне и комбинация от функционални области на пространството; Редовността и промяната на основния пространствен стил.