Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезарията И Работата

Eatime Space

Трапезарията И Работата Всички хора имат право да бъдат свързани с времето и паметта. Думата Eatime звучи като време на китайски. Eatime space предлага места за насърчаване на хората да се хранят, работят и да си припомнят спокойно. Концепцията за времето взаимодейства с работилницата отблизо, което е свидетел на промени с течение на времето. Въз основа на стила на работилницата, дизайнът включва структурата на индустрията и околната среда като основни елементи за изграждане на пространство. Eatime отдава почит на най-чистата форма на дизайна, като фино смесва елементите, поддавайки се на суров и завършен декор.

Магазин За Очила

FVB

Магазин За Очила Магазинът за очила се опитва да създаде уникално пространство. чрез добро използване на разширена мрежа с различни размери отвори чрез рекомбинация и наслояване и прилагането им от архитектурна стена към вътрешен таван, се показва характеристиката на вдлъбнатата леща - различни ефекти на клирънс и неясност. С прилагането на вдлъбнати лещи с разнообразие от ъгли, изкривените и наклонени ефекти на изображенията са представени върху таванния дизайн и шкафовете на дисплея. Свойството на изпъкналата леща, която променя размерите на предметите по желание, се изразява на изложбената стена.

Вила

Shang Hai

Вила Вилата е вдъхновена от филма „Големият Гетсби“, защото мъжът собственик също е във финансовата индустрия, а домакинята харесва стария стил на Шанхай Арт Деко от 30-те години. След като Дизайнерите проучиха фасадата на сградата, те разбраха, че тя също има стил арт деко. Те са създали уникално пространство, което се вписва в любимия стил на арт деко от 30-те години на собственика и е в унисон със съвременния начин на живот. За да поддържат последователността на пространството, те избраха някои френски мебели, лампи и аксесоари, проектирани през 30-те години.

Вила

One Jiyang Lake

Вила Това е частна вила, разположена в Южен Китай, където дизайнерите прилагат теорията на дзен будизма на практика, за да изпълнят дизайна. Като се откажат от ненужното и използването на естествени, интуитивни материали и сбит метод на проектиране, дизайнерите създадоха просто, тихо и удобно съвременно ориенталско жизнено пространство. Комфортното съвременно ориенталско жилищно пространство използва същия опростен дизайн език като висококачествените италиански модерни мебели за интериорното пространство.

Клиниката За Медицинска Красота

Chun Shi

Клиниката За Медицинска Красота Дизайнерската концепция зад този проект е „клиника за разлика от клиника“ и е вдъхновена от някои малки, но красиви художествени галерии, а дизайнерите се надяват, че тази медицинска клиника има галерен темперамент. По този начин гостите могат да почувстват елегантната красота и спокойна атмосфера, а не стресираща клинична среда. Те добавиха балдахин на входа и басейн с безкраен край. Басейнът визуално се свързва с езерото и отразява архитектурата и дневната светлина, привличайки гости.

Бизнес Салонът

Rublev

Бизнес Салонът Дизайнът на салона е вдъхновен от руския конструктивизъм, Татлинската кула и руската култура. Кулите във формата на съюз се използват като привличащи очи в салона, това създава различни пространства в салона като определен вид зониране. Поради куполите с кръгла форма салонът е удобна зона с различни зони с общ капацитет от 460 места. Районът се вижда с различни видове места за сядане, за хранене; работа; комфорт и отпускане. Кръглите светлинни куполи, разположени на вълнообразно оформения таван, имат динамично осветление, което се променя през деня.