Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговски Център

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Търговски Център Дизайнът съчетава североизточните хора с нежността и изяществото на Юга, за да позволи животът да бъде пълен с включване. Интелигентният дизайн и компактното оформление разширяват интериорната архитектура. Дизайнерът използва прости и международни дизайнерски умения с чисти елементи и обикновени материали, които правят пространството естествено, лежерно и уникално. Дизайнът е център за продажби с 600 квадратни метра, целта му е да проектира модерен ориенталски център за продажба на призвания, който прави сърцето на жителя тихо и изхвърля шума отвън. Бъдете бавни и се наслаждавайте на красотата.

Търговски Център

Yango Poly Kuliang Hill

Търговски Център Този дизайн има за цел да изследва как да донесе възхитено преживяване на крайградския идиличен живот, който кара хората да се стремят към добър живот и ги кара да се придвижват към ориенталското поетично жилище. Дизайнерът използва модерно и просто дизайнерско умение с естествени и обикновени материали. Фокусирайки се върху духа и пренебрегвайки формата, дизайнът съчетава елементите на пейзаж дзен и култура на чай, влюбени чувства на рибарите, чадър от маслена хартия. Чрез обработката на детайлите той балансира функцията и естетиката и прави живота на артистичен.

Вила

Tranquil Dwelling

Вила Дизайнът използва дизайнерски техники за формален баланс като основи, за да предаде ориенталската художествена концепция. Приема елементи от бамбук, орхидея, сливов цвят и пейзаж. Простият екран се формира от удължаването на бамбуковата форма чрез изваждане на конкретната форма и той спира там, където трябва да спре. Разпределението на хола и трапезарията нагоре и надолу определя пространствената граница и олицетворява пространствената ориенталска перспектива, която е оскъдна и оформена. Около темата да живеем просто и да пътуваме леко, движещите се линии са ясни, това е нов опит за средата на обитаване на хората.

Брандирането На Салон За Красота

Silk Royalty

Брандирането На Салон За Красота Целта на процеса на брандиране е да постави марката в категорията от висок клас, като погледне и усети, че се адаптира към световните тенденции в грима и грижата за кожата. Елегантен в своя интериор и екстериор, предлагащ на клиентите луксозно бягство, за да се оттеглят за самообслужване, оставяйки подновено. Успешното предаване на опита на потребителите беше вградено в процеса на проектиране. Следователно салонът Alharir е разработен, изразяващ женственост, визуални елементи, пищни цветове и текстури с внимание към фините детайли, за да добави повече увереност и комфорт.

Интелигентната Кухненска Мелница

FinaMill

Интелигентната Кухненска Мелница FinaMill е мощна кухненска мелница със сменяеми и многократно подправени шушулки. FinaMill е лесният начин за повишаване на готвенето със смелия аромат на прясно смлени подправки. Просто напълнете шушулките за многократна употреба със сушени подправки или билки, щракнете шушулка на място и смилайте точното количество подправка, от която се нуждаете, с едно натискане на бутон. Разменете шушулките с подправки само с няколко щраквания и продължете да готвите. Това е единствената мелница за всичките ви подправки.

Апартамент

Nishisando Terrace

Апартамент Тази кооперация, съставена от 4 триетажни къщи с по-малък обем и стои на мястото близо до центъра на града. Кедровата решетка, заобикаляща извън сградата, защитава неприкосновеността на личния живот и избягва ограничаването на деградацията на тялото на сградата поради пряка слънчева светлина. Дори и с простия квадратен план, спирална 3D конструкция, направена чрез свързване на частна градина на различно ниво, всяка стая и стълбищна зала водят до максимален обем на тази сграда. Промяната на фасадата от кедрови дъски и контролираните пропорции може да позволи на тази сграда да продължи да бъде органична и да се съчетае с моментната промяна в града.