Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Mobius

Лампа Пръстенът Mobius дава вдъхновение за дизайна на лампи Mobius. Една лампа може да има две повърхности за сянка (т.е. двустранна повърхност), лицевата и обратната страна, които ще задоволят всестранното търсене на осветление. Нейната специална и проста форма съдържа мистериозна математическа красота. Следователно, повече ритмична красота ще бъде внесена в домашния живот.

Комплект Колие И Обеци

Ocean Waves

Комплект Колие И Обеци Колие с океански вълни е красиво парче от съвременните бижута. Основното вдъхновение на дизайна е океанът. Нейната необятност, жизненост и чистота са ключовите елементи, проектирани в колието. Дизайнерът е използвал добър баланс на синьо и бяло, за да представи визия за плискащи вълни на океана. Той е ръчно изработен от 18K бяло злато и обсипан с диаманти и син сапфир. Колието е доста голямо, но деликатно. Той е проектиран да отговаря на всички форми на тоалети, но е по-подходящ да бъде сдвоен с деколте, което няма да се припокрива.

Изложението

City Details

Изложението Витрината на дизайнерските решения за елементи от хардскейп City Details се проведе от 3 до 5 октомври, 5 2019 в Москва. На площ от 15 000 квадратни метра бяха представени усъвършенствани концепции за елементи от хардшауп, спортни и детски площадки, решения за осветление и функционални обекти на градското изкуство. Използвано е иновативно решение за организиране на изложбената площ, където вместо равномерни редове изложбени кабини е изграден работещият миниатюрен градски модел с всички специфични компоненти, като: градския площад, улици, обществена градина.

Атриум

Sberbank Headquarters

Атриум Швейцарският архитектурен офис Evolution Design в партньорство с руското архитектурно студио T + T architects е проектирал просторен многофункционален атриум в новата корпоративна централа на Сбербанк в Москва. Дневната светлина заля в атриума къщи за разнообразни коворкинг пространства и кафе-бар, като окачената зала за срещи с диамант е централната точка на вътрешния двор. Огледалните отражения, остъклената вътрешна фасада и използването на растения добавят усещането за простор и непрекъснатост.

Офис Дизайнът

Puls

Офис Дизайнът Немската инженерна компания Puls се премести в нови помещения и използва тази възможност за визуализиране и стимулиране на нова култура на сътрудничество в рамките на компанията. Новият дизайн на офиса води до културна промяна, като екипите отчитат значително увеличение на вътрешната комуникация, особено между научноизследователската и развойна дейност и други отдели. Компанията също отбеляза ръст на спонтанните неформални срещи, за които се знае, че са един от ключовите показатели за успех в иновациите в научните изследвания и развитието.

Жилищната Сграда

Flexhouse

Жилищната Сграда Flexhouse е еднофамилен дом на езерото Цюрих в Швейцария. Построен върху предизвикателен триъгълен парцел, притиснат между железопътната линия и местния подстъпен път, Flexhouse е резултат от преодоляването на много архитектурни предизвикателства: ограничителни гранични разстояния и обем на сградата, триъгълна форма на парцела, ограничения относно местния просторен език. Получената сграда с широките си стъклени стени и бяла фасада, наподобяваща на лента, е толкова лека и подвижна на външен вид, че прилича на футуристичен плавателен съд, който е плавал от езерото и е намерил естествено място за акостиране.