Списание за дизайн
Списание за дизайн
Катерещата Се Кула

Wisdom Path

Катерещата Се Кула Нефункциониращата водна кула е решена от ръководството на работилницата да се реконструира, за да се превърне в катереща стена. Като най-високата точка около него е добре видимо извън работилницата. Има живописна гледка към езерото Сенеж, територията на работилницата и боровата гора наоколо. След завършване на обучението си студентите участват в церемониално изкачване до самия връх на кулата като наблюдателна точка. Спиралното движение около кулата е символ на процеса на натрупване на опит. И най-високата точка е символ на житейския опит, който в крайна сметка се трансформира в камъка на мъдростта.

Опаковката За Шахматна Торта

K & Q

Опаковката За Шахматна Торта Това е дизайн на опаковки за печива (торти с пръчици, финансисти). При съотношение между дължина и ширина 8: 1, страните на тези ръкави са изключително дълги и са покрити в шахматна дъска. Моделът продължава към предната част, която също има централно разположен прозорец, през който се вижда съдържанието на втулката. Когато всичките осем ръкави, съдържащи се в този комплект за подаръци, са подравнени, се разкрива красивият клетъчен модел на шахматна дъска. K & amp; Q прави вашия специален повод толкова елегантен, колкото времето за чай на крал и кралица.

Опаковката За Вафлени Торти

Miyabi Monaka

Опаковката За Вафлени Торти Това е дизайн на опаковки за вафлени торти, пълни със сладко от боб. Пакетите са проектирани с татами мотиви, за да предизвикат японска стая. Те също така предложиха дизайн на пакети в ръкав в допълнение към пакетите. Това направи възможно (1) показването на традиционна камина, уникална характеристика на чаена стая и (2) създаване на чаени стаи в 2-мат, 3-мат, 4,5-мат, 18-мат и различни други размери. Гърбът на опаковките е украсен с дизайн, различен от мотива на татами, така че те могат да се продават отделно.

Фотографското Изкуство

Forgotten Paris

Фотографското Изкуство Забравеният Париж са черно-бели фотографии на старите метро на френската столица. Този дизайн е репертоар от места, които малко хора знаят, защото са незаконни и трудно достъпни. Матио Бувиер проучва тези опасни места от десет години, за да открие това забравено минало.

Пакетирани Коктейли

Boho Ras

Пакетирани Коктейли Boho Ras продава пакетирани коктейли, приготвени с най-добрите местни индийски спиртни напитки. Продуктът носи бохемска вибрация, която улавя нетрадиционния артистичен начин на живот, а визуалните изображения на продукта са абстрактното изобразяване на бръмчането, което потребителят получава след като изпие коктейла. Той перфектно е успял да постигне средната точка, където се срещат Global и Local, където те се сливат, за да образуват Glocal вибрация за продукта. Boho Ras продава чисти спиртни напитки в бутилки от 200 ml и пакетирани коктейли в бутилки от 200 ml и 750 ml.

Podcast

News app

Podcast News е приложение за интервю за аудио информация. Той е вдъхновен от плоския дизайн на iOS apple с илюстрации, които илюстрират информационните блокове. Визуално фонът има електрически син цвят като мисия да изпъкне блоковете. Има много малко графични елементи, целта да направи приложението лесно за използване, без да разсейва потребителя или да го губи.