Списание за дизайн
Списание за дизайн
Грим Асистентът

Eyelash Stand

Грим Асистентът Този дизайн изследва метафора на миглите. Дизайнерът смята, че миглите са стремеж за лично очакване. Той създава стойка за мигли като икона на живота или миниатюрен етап на изпълнение. Тази стойка символизира напомнящ ангажимент сутрин или преди лягане, като поставя мигли временно преди или след нанасяне. Поставка за мигли е начин да запомните какво нещо тривиално е допринесло за личното ежедневно приключение.

Инсталацията На Тема

Dancing Cubes

Инсталацията На Тема Този дизайн взаимодейства с показания обект по модули. Тази тематична стойка е проектирана със самостоятелно разгънат механизъм за свързване на шест или повече кубчета към увеличен мащаб в три перпендикулярни посоки. Конфигурацията на свободната форма с прорези прави връзката подобна на преплетени танцуващи хора. Подреждането на малки дупки създава структура за настаняване на обект с линейни части.

Фирмената Идентичност

film festival

Фирмената Идентичност „Кино, ахой“ беше лозунгът за второто издание на Европейския филмов фестивал в Куба. Тя е част от концепция за дизайн, фокусирана върху пътуването като начин за свързване на културите. Дизайнът предизвиква пътуването на круизен кораб, пътуващ от Европа до Хавана, натоварен с филми. Дизайнът на поканите и билетите за фестивала е вдъхновен от паспортите и бордните карти, използвани от пътуващите по целия свят днес. Идеята за пътуване през филмите насърчава обществеността да бъде възприемчива и любопитна към културния обмен.

Закуска Храни

Have Fun Duck Gift Box

Закуска Храни Кутията за подарък „Have Fun Duck“ е специална кутия за подаръци за млади хора. Вдъхновен от играчки, игри и филми в стил пиксел, дизайнът изобразява "град на храните" за млади хора с интересни и подробни илюстрации. IP изображението ще бъде интегрирано в градските улици и младите хора обичат спорт, музика, хип-хоп и други развлекателни дейности. Изживейте забавни спортни игри, докато се наслаждавате на храна, изразете млад, забавен и щастлив начин на живот.

Хранителен Пакет

Kuniichi

Хранителен Пакет Традиционната японска консервирана храна Tsukudani не е добре позната в света. Задушено ястие на база соев сос, съчетаващо различни морски дарове и сухоземни съставки. Новият пакет включва девет етикета, предназначени да модернизират традиционните японски модели и да изразят характеристиките на съставките. Новото лого на марката е проектирано с очакването да продължи тази традиция през следващите 100 години.

Медът

Ecological Journey Gift Box

Медът Дизайнът на подаръчната кутия с мед е вдъхновен от "екологичното пътешествие" на Шеннонджия с изобилие от диви растения и добра природна екологична среда. Опазването на местната екологична среда е творческата тема на дизайна. Дизайнът възприема традиционното китайско изкуство за марионетки, отрязани от хартия и сенки, за да покаже местната природна екология и пет редки и застрашени защитени първокласни животни. Върху опаковъчния материал се използва груба трева и дървесна хартия, което представлява концепцията за природата и опазването на околната среда. Външната кутия може да се използва като изящна кутия за съхранение за повторна употреба.