Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката

Stonage

Опаковката Мелитантният камък създава уникална стойност за разлика от традиционните алкохолни опаковката. Вместо нормална процедура за опаковане при отваряне, стопяващият камък е проектиран да се разтваря, когато е в контакт с повърхност с висока температура. Когато опаковката с алкохол се излее с гореща вода, опаковката с "мраморен" модел ще се разтвори, като междувременно клиентът е готов да се наслади на напитката със собствен продукт по поръчка. Това е нов начин да се насладите на алкохолни напитки и да оцените традиционната стойност.

Готварската Книга

12 Months

Готварската Книга Унгарската готварска книжка за кафе 12 месеца, от дебютиращата авторка Ева Беззег, беше пусната през ноември 2017 г. от Artbeet Publishing. Това е уникално живописно художествено заглавие, което ежемесечно представя сезонни салати, представящи вкусовете на няколко кухни от цял свят. Главите следват промените на сезоните по нашите чинии и в природата през цялата година в 360pp, съдържащи сезонни рецепти и съответни портрети на храна, местен пейзаж и живот. Освен че е несъвместима тематична колекция от рецепти, тя обещава трайно художествено преживяване с книги.

Опаковката За Кафе

The Mood

Опаковката За Кафе Дизайнът представя пет различни ръчно рисувани, винтидж вдъхновени и леко реалистични маймунски лица, всяка от които представлява различно кафе от различен регион. На главата им стилна, класическа шапка. Лекото им изражение предизвиква любопитство. Тези маймуни дапер предполагат качество, ироничната им изтънченост е привлекателна за пиещите кафе, които се интересуват от сложни вкусови характеристики. Техните изрази игриво представят настроение, но също така намекват за ароматния профил на кафето, мек, силен, кисел или гладък. Дизайнът е прост, но същевременно фино умен, кафе за всяко настроение.

Коняк Чаша

30s

Коняк Чаша Работата е предназначена за пиене на коняк. Той е свободно издухан в стъклено студио. Това прави всяко стъклено парче индивидуално. Стъклото е лесно за хващане и изглежда интересно от всички ъгли. Формата на чашата отразява светлината от различни ъгли, добавяйки допълнително удоволствие към пиенето. Поради изравнената форма на чашата, можете да поставите чашата на масата, както желаете да почивате от всяка от нейните страни. Името и идеята на произведението празнуват стареенето на художника. Дизайнът отразява нюансите на стареене и призовава традицията на стареенето на коняк да се подобрява в качеството.

Пакетът За Грижа За Кожата

Bionyalux

Пакетът За Грижа За Кожата Концепцията за възстановяване на кожата в новите продукти за грижа за кожата съвпада с нулевата тежест от рециклирането на газове, опазването на околната среда и екологичната концепция. От характеристиките на продукта на ограничения срок на годност за 60-дневен хранителен клас на процеса на третиране на кожата за 30 дни, 30 и 60 са избрани като символ за визуално разпознаване на продукта и трите етапа на употреба, 1,2, 3 са интегрирани във визията.

Пакет Ориз

Songhua River

Пакет Ориз Songhua River Rice, е оризов продукт от висок клас в групата на SOURCEAGE Food Group. Тъй като традиционният китайски фестивал - пролетният фестивал наближава, те проектират чрез красиво опакован оризов продукт като подарък за клиентите на подаръците на пролетния фестивал, така че цялостният дизайн трябва да озвучи празничната атмосфера на пролетния фестивал, подчертавайки традиционните китайски културни елементи и благоприятно добро значение.