Списание за дизайн
Списание за дизайн
Информираността И Рекламната Кампания

O3JECT

Информираността И Рекламната Кампания Тъй като частното пространство ще се превърне в ценен ресурс в бъдеще, нарастващата необходимост от дефиниране и проектиране на тази стая е въпрос от значение в сегашната епоха. O3JECT се ангажира да произвежда и рекламира пространство, устойчиво на чешмяна, като естетически привлекателно напомняне за неизвестно бъдеще. Ръчно изработен, затворен и проводящ куб, изграден по принципа на клетката Фарадей, олицетворява емблематичната материализация на привидно утопична стая, рекламирана чрез цялостен дизайн на кампанията.

Типографски Проект

Reflexio

Типографски Проект Експериментален типографски проект, който съчетава отражението върху огледало с хартиени букви, изрязани по една от оста му. Това води до модулни композиции, които веднъж снимани предполагат 3D изображения. Проектът използва магическо и визуално противоречие за преминаване от дигитален език в аналогов свят. Изграждането на букви върху огледало създава нови реалности с отражение, които не са нито истина, нито лъжа.

Фирмената Идентичност

Yanolja

Фирмената Идентичност Yanolja е базирана в Сеул номер 1 пътна информационна платформа, която на корейски език означава „Ей, да играем“. Логотипът е проектиран с шрифт san-serif, за да изрази просто, практично впечатление. Използвайки малки букви, той може да предостави игриво и ритмично изображение в сравнение с прилагането на смели главни букви. Пространството между всяка буква е преразгледано изящно, за да се избегне оптична илюзия и увеличава четливостта дори при малък размер на логотип. Внимателно подбрахме ярки и ярки неонови цветове и използвахме допълнителни комбинации, за да доставим изключително забавни и изскачащи изображения.

Книга За Селското Стопанство

Archives

Книга За Селското Стопанство Книгата е категоризирана към селското стопанство, поминъка на хората, селското стопанство и страничните страни, земеделските финанси и селскостопанската политика. Чрез категоризиран дизайн книгата е по-удовлетворена от естетическото търсене на хората. За да бъдем по-близо до файла, е проектирана пълна прикачена корица за книги. Читателите могат да отворят книгата само след като я разкъсат. Това участие позволи на читателите да изживеят процеса на отваряне на файл. Нещо повече, някои стари и красиви земеделски символи като кода на Сучжоу и някаква типография и картина, използвани в определени епохи. Те бяха рекомбинация и изброени в корицата на книгата.

Брандиране

Co-Creation! Camp

Брандиране Това е лого дизайнът и брандирането на събитието "Създаване! Лагер", на което хората говорят за местно съживяване за бъдещето. Япония е изправена пред безпрецедентни социални проблеми като ниска раждаемост, застаряване на населението или обезлюдяване на региона. "Co-Creation! Camp" е създаден, за да обменят информация и да си помагат взаимно извън различните проблеми за хората, които участват в туристическия бранш. Различните цветове символизират волята на всеки човек и това доведе до много идеи и произведе повече от 100 проекта.

Опаковката На Бонбони

5 Principles

Опаковката На Бонбони 5-те принципа е серия от забавни и необичайни опаковки за бонбони с обрат. Той произтича от самата модерна поп култура, главно интернет поп културата и интернет мемите. Всеки дизайн на опаковката включва прост разпознаваем герой, с който хората могат да се свържат (Човекът на мускулите, Котката, Влюбените и т.н.) и серия от 5 кратки вдъхновяващи или смешни цитати за него (оттук и името - 5 Принципа). Много цитати също имат някои поп-културни референции в тях. Той е прост в производството, но визуално уникална опаковка и лесно се разширява като серия