Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масичката За Кафе

Planck

Масичката За Кафе Масата е изработена от различни парчета шперплат, които са залепени заедно под налягане. Повърхностите са шпакловани и обработени с матов и много силен лак. Има 2 нива - тъй като вътрешността на масата е куха - което е много практично за поставяне на списания или плитки. Под масата има вградени колела от куршуми. Така че разликата между пода и масата е много малка, но в същото време е лесно да се движите. Начинът, по който се използва шперплатът (вертикален) го прави много здрав.

Бизнес Салонът

Rublev

Бизнес Салонът Дизайнът на салона е вдъхновен от руския конструктивизъм, Татлинската кула и руската култура. Кулите във формата на съюз се използват като привличащи очи в салона, това създава различни пространства в салона като определен вид зониране. Поради куполите с кръгла форма салонът е удобна зона с различни зони с общ капацитет от 460 места. Районът се вижда с различни видове места за сядане, за хранене; работа; комфорт и отпускане. Кръглите светлинни куполи, разположени на вълнообразно оформения таван, имат динамично осветление, което се променя през деня.

Жилищната Къща

SV Villa

Жилищната Къща Помещението на SV Villa е да живее в град с привилегиите на провинцията, както и съвременен дизайн. Сайтът, с несравнима гледка към град Барселона, планината Монджуик и Средиземно море на заден план, създава необичайни условия за осветление. Къщата се фокусира върху местните материали и традиционните методи на производство, като същевременно поддържа много високо ниво на естетика. Това е къща, която има чувствителност и уважение към сайта си

Пакетирани Коктейли

Boho Ras

Пакетирани Коктейли Boho Ras продава пакетирани коктейли, приготвени с най-добрите местни индийски спиртни напитки. Продуктът носи бохемска вибрация, която улавя нетрадиционния артистичен начин на живот, а визуалните изображения на продукта са абстрактното изобразяване на бръмчането, което потребителят получава след като изпие коктейла. Той перфектно е успял да постигне средната точка, където се срещат Global и Local, където те се сливат, за да образуват Glocal вибрация за продукта. Boho Ras продава чисти спиртни напитки в бутилки от 200 ml и пакетирани коктейли в бутилки от 200 ml и 750 ml.

Робот За Грижа За Домашни Любимци

Puro

Робот За Грижа За Домашни Любимци Целта на дизайнера беше да реши проблемите в отглеждането на кучета с едно лице. Тревожните разстройства на кучешки животни и физиологичните проблеми се коренят от продължителния период на отсъствие на гледачите. Поради малките си жизнени пространства, грижещите се споделят жизнена среда с домашните животни, причинявайки санитарни проблеми. Вдъхновен от точките на болка, дизайнерът измисли робот за грижи, който 1. играе и взаимодейства с домашните животни, като хвърля лакомства, 2. почиства прашинки и трохи след дейности на закрито и 3. поема миризми и косми, когато животните-компаньони поемат Почивка.

Шезлонг Концепцията

Dhyan

Шезлонг Концепцията Концепцията на салон Dyhan съчетава модерен дизайн с традиционните източни идеи и принципи на вътрешния мир, като се свързва с природата. Използвайки Lingam като форма на вдъхновение и Bodhi-tree и японски градини като основа на модулите на концепцията, Dhyan (санскрит: медитира) превръща източните философии в разнообразни конфигурации, позволявайки на потребителя да избере своя път към дзен / релаксация. Режимът на водното езеро заобикаля потребителя с водопад и езерце, докато градинският режим заобикаля потребителя със зеленина. Стандартният режим съдържа зони за съхранение под платформа, която действа като рафт.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.