Списание за дизайн
Списание за дизайн
Книга

ZhuZi Art

Книга Серия книжни издания за събраните произведения на традиционната китайска калиграфия и живопис е публикувана от Художествен музей Нанджинг Джузи. Със своята дълга история и елегантна техника традиционните китайски картини и калиграфия са ценни за своята изключително художествена и практична привлекателност. При проектирането на колекцията бяха използвани абстрактни форми, цветове и линии за създаване на последователна чувственост и подчертаване на празното пространство в скицата. Лесното съвпада с художниците в традиционните стилове на рисуване и калиграфия.

Сгъваемо Столче

Tatamu

Сгъваемо Столче До 2050 г. две трети от земното население ще живеят в градовете. Основната амбиция зад Tatamu е да предоставя гъвкави мебели за хора, чието пространство е ограничено, включително за тези, които често се движат. Целта е да се създаде интуитивна мебел, която да комбинира здравина с ултра тънка форма. За да се разгърне столчето, е необходимо само едно усукване. Докато всички панти, изработени от здрава тъкан, поддържаща леко тегло, дървените страни осигуряват стабилност. След като върху него се окаже натиск, столчето става само по-силно, тъй като парчетата му се заключват, благодарение на уникалния си механизъм и геометрия.

Фотография

The Japanese Forest

Фотография Японската гора е взета от японска религиозна перспектива. Една от древните японски религии е анимализмът. Анимализмът е вярване, че нечовешките същества, натюрмортите (минерали, артефакти и др.) И невидимите неща също имат намерение. Фотографията е подобна на тази. Масару Егучи снима нещо, което създава усещане в темата. Дърветата, тревата и минералите усещат волята за живот. И дори артефакти като язовири, оставили в природата за дълго време, чувстват волята. Точно както виждате непокътнатата природа, бъдещето ще види сегашната природа.

Колекцията На Козметика

Woman Flower

Колекцията На Козметика Тази колекция е вдъхновена от преувеличените стилове на облекло на средновековните европейски дами и формите на птичи поглед. Дизайнерът извлече формите на двете и ги използва като творчески прототипи и се комбинира с дизайн на продукта, за да образува уникална форма и моден усет, показвайки богата и динамична форма.

Дизайнът На Книги

Josef Koudelka Gypsies

Дизайнът На Книги Йозеф Куделка, световно известен фотограф, е провеждал своите фотоизложби в много страни по света. След дълго чакане в Корея най-накрая се проведе изложба с циганска тематика Куделка и негова фотокнига беше направена. Тъй като това беше първата изложба в Корея, имаше искане от автора, че той иска да направи книга, така че да може да почувства Корея. Hangeul и Hanok са корейски букви и архитектура, които представляват Корея. Текстът се отнася до ума, а архитектурата означава формата. Вдъхновен от тези два елемента, искаше да създаде начин да изрази характеристиките на Корея.

Публичното Изкуство

Flow With The Sprit Of Water

Публичното Изкуство Често средата на общността е замърсена от между- и вътрешно-личните дисонанси на техните обитатели, което води до видим и невидим хаос в обкръжението. Несъзнателният ефект от това разстройство е, че жителите регресират в безпокойство. Тази обичайна и циклична възбуда влияе на тялото, ума и духа. Скулптурите направляват, презират, пречистват и укрепват положителното „чи“ на дадено пространство, като се фокусират върху приятни и спокойни резултати. С фина промяна в средата им, обществеността се насочва към баланс между вътрешната и външната им реалност.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.