Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис

Blossom

Офис Въпреки че е офис, той използва смела комбинация от различни материали, а зелената структура за засаждане дава усещане за перспектива през деня. Дизайнерът осигурява само пространство, а жизнеността на пространството все още зависи от собственика, използвайки силата на природата и уникалния стил на дизайнера! Офисът вече не е единична функция, дизайнът е по-разнообразен и той ще бъде използван в голямо и открито пространство, за да създаде различни възможности между хората и околната среда.

Офисът

Dunyue

Офисът По време на процеса на разговори дизайнерите позволяват на дизайна не само пространственото разделение на интериора, но и връзката на града / пространството / хората заедно, така че средата и пространството с ниски ключове да не се конфликтират в града, а денят да е скрита фасада на улицата, нощ. Тогава тя се превръща в стъклена лайтбокс в град.

Дизайнът На Опаковките

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизайнът На Опаковките Той е вдъхновен от млякото, основната съставка. Уникалният дизайн на контейнера от вида на млякото отразява характеристиките на продукта и е проектиран така, че да бъде познат дори на потребителите за първи път. В допълнение, материалът от полиетилен (PE) и каучук (EVA) и меките характеристики на пастелния цвят се използват, за да се подчертае, че е мек продукт за деца със слаба кожа. Кръглата форма се прилага към ъгъла за безопасност на мама и бебе.

Трапезария

Elizabeth's Tree House

Трапезария Демонстрация на ролята на архитектурата в лечебния процес, Къщата на дърветата на Елизабет е нов павилион за хранене за терапевтичен лагер в Килдаре. Обслужвайки деца, възстановяващи се от сериозни заболявания, пространството образува дървен оазис насред дъбова гора. Динамична, но функционална система за диагностициране на дървен материал включва експресивен покрив, обширно остъкляване и цветна облицовка от лиственица, създавайки вътрешно пространство за хранене, което формира диалог със заобикалящото езеро и гора. Дълбоката връзка с природата на всички нива насърчава удобството на потребителя, релаксацията, изцелението и очарованието.

Мулти Търговското Пространство

La Moitie

Мулти Търговското Пространство Името на проекта La Moitie произлиза от френския превод на половината, а дизайнът правилно отразява това от баланса, постигнат между противоположни елементи: квадрат и кръг, светло и тъмно. Като се има предвид ограниченото пространство, екипът се стреми да установи както връзка, така и разделение между двете отделни зони за търговия на дребно чрез прилагане на два противоположни цвята. Макар че границата между розовото и черното пространство е ясна, но също така се размива в различни перспективи. Спирално стълбище, наполовина розово и наполовина черно, е разположено в центъра на магазина и осигурява.

Рекламната Кампания

Feira do Alvarinho

Рекламната Кампания Feira do Alvarinho е ежегодно парти за вино, което се провежда в Монкао, в Португалия. За да съобщи събитието, е създадено древно и измислено царство. Със собствено име и цивилизация, Кралството Алварино, обозначено така, защото Монкао е известно като люлката на виното Алварино, е било вдъхновено от истинската история, места, емблематични хора и легенди на Монкао. Най-голямото предизвикателство на този проект беше да пренесе истинската история на територията в дизайна на героите.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.