Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вътрешната Къща

Seamless Blank

Вътрешната Къща Това е къща за представяне на уникалния начин на живот на домакинята, който е дом на графичен дизайнер и предприемач. Дизайнерът представя естествени материали, за да илюстрира предпочитанията на домакинята и да запази празни зони, за да запълни нещата на члена на семейството. Кухнята е центърът на къщата, специално проектирана съраунд гледка за домакинята и се уверете, че родителите могат да видят навсякъде. Къщата е оборудвана с бял гранитен подови настилки, италианска минерална живопис, прозрачно стъкло и бяло прахово покритие, за да разкрие елегантните детайли на материалите.

Вътрешната Къща

Warm loft

Вътрешната Къща Къща в индустриален стил с топли материали. Тази къща подготвя няколко функции за клиентите за насърчаване на жизнените качества. Дизайнерът се опита да свърже тръбите във всяко пространство и комбинира тръби от дърво, стомана и УНГ, за да илюстрира историята на живота на клиентите. Не е същото с обикновения индустриален стил, тази къща въвежда само няколко цвята и подготвя много места за съхранение.

Табуретка

Ydin

Табуретка Ydin табуретка можете да монтирате сами, без да използвате специални инструменти, благодарение на проста система за заключване. Четирите еднакви крачета са поставени в определен ред и бетонната седалка, действаща като основен камък, поддържа всичко на мястото си. Краката са направени от дървен материал за скрап, идващ от производител на стълби, лесно се обработва с помощта на традиционните техники за дървообработка и накрая се смазва. Седалката е просто формована от устойчив с влакна UHP бетон. Само 5 разделими части, които да бъдат пакетирани плоско и готови за изпращане до крайни клиенти, е друг аргумент за устойчивост.

Количката С Охладено Сирене

Coq

Количката С Охладено Сирене Патрик Сарран създаде количката за сирене Coq през 2012 г. Странността на този подвижен артикул възбужда любопитството на вечерята, но не се заблуждавайте, това е преди всичко работещ инструмент. Това се постига с помощта на стилизирана лакова структура от бук, покрита с цилиндричен червен лак, който може да бъде окачен отстрани, за да разкрие асортимент от зрели сирена. Използвайки дръжката за преместване на количката, отваряне на кутията, плъзгане на дъската, за да направи място за чинията, завъртане на този диск, за да отрежете порции сирене, сервитьорът може да развие процеса в малко парче от изкуството за изпълнение.

Охладената Пустинна Количка

Sweet Kit

Охладената Пустинна Количка Тази мобилна витрина за сервиране на десерти в ресторанти е създадена през 2016 г. и е най-новото парче в гамата K. Дизайнът на Sweet-Kit отговаря на изискването за елегантност, маневреност, обем и прозрачност. Механизмът на отваряне се основава на пръстен, въртящ се около акрилен стъклен диск. Два формовани букови пръстена са въртящите се коловози, както и дръжките за отваряне на витрината и за придвижване на количката около ресторанта. Тези интегрирани функции помагат да настроите сцената за обслужване и да подчертаете показаните продукти.

Услугата Топла Напитка Със Свежи Растения

Herbal Tea Garden

Услугата Топла Напитка Със Свежи Растения Патрик Сарран създаде Билкова чайна градина като уникален предмет за Landmark Mandarin Oriental от Хонконг през 2014 г. Мениджърът по кетъринг искаше количка, на която да може да изпълни чайната церемония. Този дизайн отново използва кодовете, разработени от Патрик Сарран в неговите колички от серията K, включително количката за сирене KEZA и многофункционалната количка Km31, повлияна от китайската пейзажна живопис.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.