Списание за дизайн
Списание за дизайн
Луксозното Хибридно Пиано

Exxeo

Луксозното Хибридно Пиано EXXEO е елегантен хибриден пиано за съвременни пространства. Уникалната му форма олицетворява триизмерното сливане на звукови вълни. Клиентите могат напълно да персонализират пианото си, за да бъдат в хармония с неговото обкръжение като Декоративно изкуство. Това високотехнологично пиано е изработено от екзотични материали като Carbon Fiber, първокласна алуминиева кожа от алуминиева кожа и аерокосмична система. пресъздава широкия динамичен диапазон на Големите пиано чрез звуковата система от 200 Watts и 9 високоговорителя. Специалната вградена батерия позволява на пианото да изпълнява до 20 часа с едно зареждане.

Хотелският Комплекс

Serenity Suites

Хотелският Комплекс Serenity Suites се намира в селището Никити, Ситония в Халкидики, Гърция. Комплексът се състои от три блока с двадесет апартамента и плувен басейн. Строителните единици маркират дълбока форма на пространствен хоризонт, като същевременно предлагат оптимални гледки към морето. Плувният басейн е сърцевината между настаняването и обществените удобства. Гостоприемният комплекс представлява забележителност в района, като екстравертна черупка с вътрешни качества.

Uv Стерилизаторът

Sun Waves

Uv Стерилизаторът SunWaves е стерилизатор, способен да елиминира микроби, плесени, бактерии и вируси само за 8 секунди. Проектиран да разгражда бактериалното натоварване, присъстващо върху повърхности като чаши за кафе или чинии. SunWaves е изобретен с мисъл за тежкото положение на годината на COVID-19, за да ви помогне да се насладите на жест като безопасното пиене на чай в кафенето. Може да се използва както в професионална, така и в домашна среда, защото с прост жест стерилизира за много кратко време чрез UV-C светлина, която има дълъг живот и минимална поддръжка, като също така помага за намаляване на материала за еднократна употреба.

Програма На Дизайнерските Събития

Russian Design Pavilion

Програма На Дизайнерските Събития изложби, дизайнерски конкурси, работилници, консултантски и издателски проекти за образователен дизайн с цел популяризиране на руски дизайнери и марки в чужбина. Нашите дейности стимулират руско говорещите дизайнери да усъвършенстват своите знания и умения чрез международни проекти и им помагат да разберат ролята си в дизайнерската общност, как да популяризират и правят продуктите си конкурентни и да създават истински иновации.

Инструмент За Обучение И Обучение

Corporate Mandala

Инструмент За Обучение И Обучение Корпоративната мандала е съвсем ново средство за обучение и обучение. Това е иновативна и уникална интеграция на древен принцип на мандала и корпоративна идентичност, създадена да повиши екипната работа и цялостната бизнес ефективност. Освен това това е нов елемент от корпоративната идентичност на компанията. Корпоративната мандала е групова дейност за екипна или индивидуална дейност за мениджър. Той е създаден специално за конкретна компания и е оцветен от екип или от индивид по свободен и интуитивен начин, където всеки може да избере всеки цвят или поле.

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти

Prisma

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти Prisma е проектиран за тестване на неинвазивни материали в най-екстремни среди. Това е първият детектор, който включва модерни изображения в реално време и 3D сканиране, което прави много по-лесна интерпретация, намалявайки времето на техника на място. С практически неразрушим заграждение и уникални множество режими на проверка, Prisma може да покрие всички приложения за тестване, от нефтопроводи до аерокосмически компоненти. Това е първият детектор с интегриран запис на данни и автоматично генериране на PDF отчети. Безжичната и Ethernet свързаност позволяват лесното надграждане или диагностика на устройството.