Списание за дизайн
Списание за дизайн
Промоцията На Марката

Project Yellow

Промоцията На Марката Project Yellow е цялостен арт проект, който конструира визуалната концепция на Everything is Yellow. Според ключовата визия в различни градове ще се правят големи външни дисплеи и едновременно ще се произвеждат поредица от културни и творчески деривати. Като визуален IP, Project Yellow има завладяващ визуален образ и енергична цветова схема за формиране на единна ключова визия, която прави хората незабравими. Подходящ за мащабна онлайн и офлайн промоция и за извеждане на визуални производни, това е уникален дизайнерски проект.

Визуалният Ip Дизайн

Project Yellow

Визуалният Ip Дизайн Project Yellow е цялостен арт проект, който конструира визуалната концепция на Everything is Yellow. Според ключовата визия в различни градове ще се правят големи външни дисплеи и едновременно ще се произвеждат поредица от културни и творчески деривати. Като визуален IP, Project Yellow има завладяващ визуален образ и енергична цветова схема за формиране на единна ключова визия, която прави хората незабравими. Подходящ за мащабна онлайн и офлайн промоция и за извеждане на визуални производни, това е уникален дизайнерски проект.

Интериорният Дизайн

Gray and Gold

Интериорният Дизайн Сивият цвят се счита за скучен. Но днес този цвят е един от облегалките за глава в такива стилове като лофт, минимализъм и хай-тек. Сивото е цвят на предпочитание за уединение, малко спокойствие и почивка. Най-вече кани тези, които работят с хора или са ангажирани с познавателни изисквания, като общ интериорен цвят. Стените, таванът, мебелите, завесите и подовете са сиви. Нюансите и наситеността на сивото са различни само. Златото беше добавено от допълнителни детайли и аксесоари. Акцентиран е от рамката на картината.

Редизайнът На Идентичността На Марката

InterBrasil

Редизайнът На Идентичността На Марката Вдъхновението за преосмисляне и преработка на марката бяха промените в модернизацията и интеграцията в културата на компанията. Дизайнът на сърцето вече не може да бъде външен за марката, вдъхновявайки партньорство както вътрешно със служители, но и с клиенти. Интегриран съюз между ползи, ангажираност и качество на услугата. От формата до цветовете, новият дизайн интегрира сърцето към B и здравния кръст в T. Двете думи, съединени в средата, правят логото да изглежда като една дума, един символ, обединяващ R и B в сърцето.

Дизайнът На Марката

EXP Brasil

Дизайнът На Марката Дизайнът за марката EXP Brasil идва от принципите на единството и партньорството на компаниите. Присвояване на сместа между технологията и дизайна в техните проекти, както и в офиса. Елементът от типография представлява обединението и силата на тази компания. Дизайнът на буквата X е солиден и интегриран, но много лек и технологичен. Марката представлява студийния живот, с елементи в буквите, както върху позитивното, така и отрицателното пространство, обединяващо хората и дизайна, индивидуален и колективен, прост с технологични, леки и здрави, професионални и лични.

Кафе Комплектът

Riposo

Кафе Комплектът Дизайнът на тази услуга е вдъхновен от две училища от началото на 20 век немският Баухаус и руският авангард. Строгата права геометрия и добре обмислената функционалност напълно съответстват на духа на манифестите от онези времена: „това, което е удобно, е красиво“. В същото време следвайки съвременните тенденции, дизайнерът комбинира два контрастни материала в този проект. Класическият бял млечен порцелан се допълва от ярки капаци, изработени от корк. Функционалността на дизайна се поддържа от прости, удобни дръжки и цялостната използваемост на формата.