Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обществен Градински Стол На Открито

Para

Обществен Градински Стол На Открито Para е набор от публични столове на открито, предназначени да осигурят сдържана гъвкавост в обстановката на открито. Комплект столове, който има уникално симетрична форма и напълно се отклонява от присъщия визуален баланс на конвенционалния дизайн на столове. Вдъхновен от простата форма на клавиши, този комплект столове на открито е смел, модерен и приветства взаимодействието. И двете с тежко претеглено дъно, Para A поддържа въртене на 360 около основата си, а Para B поддържа двупосочно обръщане.

Маса

Grid

Маса Решетката е маса, проектирана от решетъчна система, вдъхновена от традиционната китайска архитектура, където тип дървена конструкция, наречена Дугонг (Dou Gong), се използва в различни части на сграда. Чрез използването на традиционна блокираща дървена структура, сглобяването на маса също е процес на изучаване на структурата и преживяване на историята. Носещата конструкция (Dou Gong) е направена от модулни части, които лесно могат да бъдат разглобени при нужда от съхранение.

Серия Мебели

Sama

Серия Мебели Sama е автентична серия мебели, която осигурява функционалност, емоционално преживяване и уникалност чрез своите минимални, практични форми и силен визуален ефект. Културното вдъхновение, извлечено от поезията на въртящи се костюми, носени в церемониите на Сама, е преинтерпретирано в своя дизайн чрез игра на конична геометрия и техники за огъване на метал. Скулптурната поза на поредицата е съчетана с простота в материалите, формите и производствените техники, за да предложи функционални & amp; естетически ползи. Резултатът е модерна серия мебели, осигуряваща характерно докосване до жилищните помещения.

Пръстен

Dancing Pearls

Пръстен Танцуващите перли сред шумолещите морски вълни, това е резултат от вдъхновението от океана и перлите и това е 3D модел пръстен. Този пръстен е проектиран с комбинация от злато и цветни перли със специална структура за изпълнение на движението на перлите между ревящите вълни на океана. Диаметърът на тръбата е избран в добър размер, което прави дизайна достатъчно здрав, за да направи модела изработим.

Котешкото Легло

Catzz

Котешкото Легло Когато проектирахме котешкото легло Catzz, вдъхновението беше черпено от нуждите на котките и собствениците, и трябва да обедини функцията, простотата и красотата. Докато наблюдават котките, техните уникални геометрични черти вдъхновяват чистата и разпознаваема форма. Някои характерни поведенчески модели (напр. Движение на ушите) се включиха в потребителския опит на котката. Освен това, имайки предвид собствениците, целта беше да се създаде мебел, която да могат да персонализират и гордо да покажат. Освен това беше важно да се осигури лесна поддръжка. Всичко това, което позволява елегантният, геометричен дизайн и модулна структура.

Клуб За Отдих

Central Yosemite

Клуб За Отдих Върнете се към простотата на живота, слънцето през прозореца се пресича от светлина и сянка. За да отразявате по-добре естествения вкус в цялостното пространство, използвайте изцяло дизайна на дървените трупи, опростения и стилен, хуманистичен комфорт, стресирайте артистичната атмосфера на пространството. Ориенталски очарователен тон, с уникално пространствено настроение. Това е още един израз на интериора, той е естествен, чист, променлив.