Списание за дизайн
Списание за дизайн
3D Анимацията

Alignment to Air

3D Анимацията Що се отнася до творческата анимация на буквите, Джин започва с азбуката А. И когато става въпрос за стъпката на концепцията, той се опита да види по-енергични настроения, отразяващи неговата философия, която е доста активна, но в същото време организираща. По пътя той излезе с противоречащите си думи, които напълно отстояват идеята му по някакъв начин, като подравняване към ефира, което е заглавието на този проект. Имайки това предвид, анимацията представя по-точни и деликатни моменти на първата дума. От друга страна, това завършва с доста гъвкава и хлабава вибрация, за да се прояви последната буква.

Уеб Дизайн И Ux

Si Me Quiero

Уеб Дизайн И Ux Уебсайтът Sí, Me Quiero е пространство, което помага да бъдеш себе си. За осъществяването на проекта трябваше да се проведат интервюта и да се проучи социалният и културен контекст във връзка с жените; нейната проекция в обществото и със себе си. Беше заключено, че мрежата ще бъде съпровод и ще бъде осъществена с подход за подпомагане на любовта към себе си. В дизайна се отразява простотата с неутрални тонове, използващи червени контрасти, за да привлекат вниманието към определени действия, цветове на марката на книгата, публикувана от клиента. Вдъхновението идва от изкуството на конструктивизма.

Дизайнът На Етикета За Вино

314 Pi

Дизайнът На Етикета За Вино Експериментирането с дегустация на вино е непрекъснат процес, водещ до нови пътеки и различни аромати. Безкрайната последователност на пи, ирационалното число с безкрайните десетични знаци, без да се знае последното от тях, беше вдъхновение за името на тези вина без сулфити. Дизайнът има за цел да постави характеристиките на 3,14 винени серии в светлината на прожекторите, вместо да ги скрие сред снимки или графики. Следвайки минималистичен и прост подход, етикетът показва само реалните характеристики на тези естествени вина, тъй като те могат да бъдат наблюдавани в тетрадката на енолога.

Енергийното Активиране На Мостове

Solar Skywalks

Енергийното Активиране На Мостове Световните метрополиси - подобно на Пекин - имат голям брой мостови пътеки, преминаващи през натоварените пътни артерии. Те често са непривлекателни, влошавайки цялостното градско впечатление. Идеята на дизайнерите да облицоват мостчетата с естетични, мощност от PV модули и да ги трансформират в атрактивни градски петна е не само устойчива, но създава скулптурно разнообразие, което се превръща в привличане на окото в градския пейзаж. E-car или E-bike зарядни станции под мотопедите използват слънчевата енергия директно на място.

Книга

ZhuZi Art

Книга Серия книжни издания за събраните произведения на традиционната китайска калиграфия и живопис е публикувана от Художествен музей Нанджинг Джузи. Със своята дълга история и елегантна техника традиционните китайски картини и калиграфия са ценни за своята изключително художествена и практична привлекателност. При проектирането на колекцията бяха използвани абстрактни форми, цветове и линии за създаване на последователна чувственост и подчертаване на празното пространство в скицата. Лесното съвпада с художниците в традиционните стилове на рисуване и калиграфия.

Сгъваемо Столче

Tatamu

Сгъваемо Столче До 2050 г. две трети от земното население ще живеят в градовете. Основната амбиция зад Tatamu е да предоставя гъвкави мебели за хора, чието пространство е ограничено, включително за тези, които често се движат. Целта е да се създаде интуитивна мебел, която да комбинира здравина с ултра тънка форма. За да се разгърне столчето, е необходимо само едно усукване. Докато всички панти, изработени от здрава тъкан, поддържаща леко тегло, дървените страни осигуряват стабилност. След като върху него се окаже натиск, столчето става само по-силно, тъй като парчетата му се заключват, благодарение на уникалния си механизъм и геометрия.