Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кърлинг Желязо

Nano Airy

Кърлинг Желязо Нано въздушното кърлинг желязо използва иновативна технология за отрицателни йони. Поддържа гладка текстура, меко блестящо къдряне за дълго време. Кърлината тръба е претърпяла нанокерамично покритие, чувства се много гладка. Извива косата нежно и бързо с топлия въздух на отрицателните йони. В сравнение с къдриците за къдрене без въздух, можете да завършите с по-меко качество на косата. Основният цвят на продукта е мек, топъл и чисто матово бяло, а цветът на акцента е розово злато.

Ресторант

Yuyuyu

Ресторант На пазара днес в Китай има доста много от тези смесени съвременни дизайни, които обикновено се основават на традиционните дизайни, но с модерни материали или с нови изрази. Yuyuyu е китайски ресторант, дизайнерите са създали нов начин за изразяване на ориенталски дизайн, нова инсталация, съставена от линии и точки, които са разширени от вратата до вътрешността на ресторанта. С промяната на времената, естетическата оценка на хората също се променя. За съвременния ориенталски дизайн иновациите са много необходими.

Ресторант

Yucoo

Ресторант С постепенната зрялост на естетиката и естетическите промени на човека, модерният стил, който подчертава себе си и индивидуалност, се превърна във важните елементи на дизайна. Този случай е ресторант, дизайнерът иска да създаде младежки космически опит за потребителите. Светлосините, сивите и зелените растения създават естествен комфорт и небрежност за пространството. Полилеят, изработен от ръчно тъкани ратан и метал, обяснява сблъсъка между човека и природата, показвайки жизнеността на целия ресторант.

Магазин

Formal Wear

Магазин Магазините за мъжки дрехи често предлагат неутрален интериор, който влияе негативно на настроението на посетителите и следователно намалява процента на продажбите. За да привлечете хората не само да посещават магазин, но и да купуват продукти, които са представени там, пространството трябва да вдъхновява и разпространява доброто веселие. Ето защо дизайнът на този магазин използва специални функции, вдъхновени от изработката на шиене и различни детайли, които ще привлекат вниманието и ще разпространят доброто настроение. Оформлението на открито пространство, което се раздели на две зони, е проектирано и за свободата на клиентите по време на пазаруването.

Изправител За Коса

Nano Airy

Изправител За Коса Въздушното изправяне на ютия за нано съчетава материали от нанокерамично покритие с иновативна технология за отрицателно желязо, която привежда косата нежно и елегантно в права форма бързо. Благодарение на сензора за магнит в горната част на капачката и тялото, устройството се изключва автоматично, когато капачката е затворена, което е безопасно за носене. Компактното тяло с безжичен USB презареждащ се дизайн се съхранява лесно в чанта и носене, като помага на жените да запазят елегантна прическа по всяко време и навсякъде. Бялата и розова цветова схема придава на устройството женствен характер.

Мобилното Приложение

DeafUP

Мобилното Приложение DeafUP предизвиква значението на образованието и професионалния опит за общността на глухите в Източна Европа. Те създават среда, в която слуховите специалисти и глухите студенти могат да се срещнат и да си сътрудничат. Съвместната работа ще бъде естествен начин за овластяване и мотивиране на глухите хора да станат по-активни, да повишат талантите си, да усвоят нови умения, да направят промяна.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.