Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията За Баня

Up

Колекцията За Баня Колекцията за баня, проектирана от Emanuele Pangrazi, показва как една проста концепция може да генерира иновации. Първоначалната идея е да се подобри комфортът, леко наклонявайки равнината за сядане на санитарния санитарен възел. Тази идея се превърна в основната дизайнерска тема и присъства във всички елементи на колекцията. Основната тема и строгите геометрични отношения придават на колекцията съвременен стил в съответствие с европейския вкус.

Име на проекта : Up, Име на дизайнерите : Emanuele Pangrazi, Име на клиента : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Колекцията За Баня

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.