Списание за дизайн
Списание за дизайн
Dvd Кутията

Paths of Light

Dvd Кутията Най-добрият начин за задържане на кратките анимационни Пътеки на светлината от Зина Карамело беше да се гарантира, че DVD-то има красив калъф. Опаковката всъщност изглежда така, сякаш е извадена от гората и формована за образуване на компактдиск. Отвън се виждат различни линии, почти изглеждащи като малки дървета, растящи отстрани на кутията. Дървеният екстериор също помага да му придаде изключително натуралистичен вид. Paths of Light е изключителна актуализация от случаите, които много видяха за компактдисковете през 90-те, които обикновено се състоеха от основна пластмаса с хартиен пакет, за да се обясни съдържанието вътре (текст от JD Munro)

Име на проекта : Paths of Light , Име на дизайнерите : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Име на клиента : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Кутията

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.