Списание за дизайн
Списание за дизайн
Къща

Santos

Къща Използвайки дървото като основен конструктивен елемент, къщата измества двете си нива в разрез, генерира остъклен покрив, който да се интегрира с контекста и да позволи на естествената светлина да влезе. Пространството с двойна височина артикулира тази връзка между приземния етаж, горния етаж и пейзажа. Метален покрив над светлината на небето лети, предпазвайки го от появата на западното слънце и официално възстановява обема, рамкирайки визията на природната среда. Програмата е артикулирана чрез локализиране на обществени нужди на партера и частни приложения на горния етаж.

Мебели Плюс Вентилатор

Brise Table

Мебели Плюс Вентилатор Brise Table е проектиран с чувство за отговорност за изменението на климата и желание да се използват вентилатори, а не климатици. Вместо да духа силни ветрове, той се концентрира върху усещането за хлад, като циркулира въздуха дори след изключване на климатика. С Brise Table потребителите могат да получат полъх и да използват като странична маса едновременно. Също така, той прониква добре в околната среда и прави пространството по-красиво.

Началното Заглавие

Pop Up Magazine

Началното Заглавие Проектът беше пътуване за изследване на проблемите на Escape (тема за 2019 г.) абстрактно и безпроблемно, показвайки промените, новите неща и последствията от това. Всички визуализации са чисти и удобни за гледане, контрастиращи с неудобната реалност от акта за бягство. Дизайнът постоянно се променя и морфиращите форми в анимацията представляват акта на повторна адаптация, причинен от някаква ситуация. Бягството има различни значения, интерпретации и гледната точка варира от игриви до сериозни.

Структурен Пръстен

Spatial

Структурен Пръстен Дизайнът включва метална конструкция на рамката, в която друзите се държат по такъв начин, че да има акцент както върху камъка, така и върху металната конструкция на рамката. Структурата е доста отворена и гарантира, че камъкът е звездата на дизайна. Неправилната форма на друзи и металните топки, които държат структурата заедно, внася малко мекота в дизайна. Той е смел, остър и носим.

Рекламата

Insect Sculptures

Рекламата Всяко парче е изработено ръчно, за да създаде скулптури на насекоми, вдъхновени от средата им и храната, която ядат. Художествените произведения бяха използвани като призив за действие чрез уебсайта на Doom, който също идентифицира конкретни домашни вредители. Елементите, използвани за тези скулптури, се добиват от боклуци, боклуци, боклуци, речни корита и супер пазари. След като всяко насекомо беше сглобено, те бяха заснети и ретуширани във фотошоп.

Сладолед

Sister's

Сладолед Този опаковка е предназначен за компанията сладолед за сестри. Дизайнерският екип се опита да използва три дами, които напомнят на производителите на този продукт, под формата на щастливи цветове, които идват от вкуса на всеки сладолед. Във всеки аромат на дизайна формата на сладолед се използва като коса на героя, която представя интересно и ново изображение на опаковките за сладолед. Този дизайн в новата си форма привлече много внимание сред конкурентите си и имаше високи продажби. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни опаковки.