Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стойка За Торта

Temple

Стойка За Торта От нарастващата популярност в домашното печене можехме да видим нужда от модерно изглеждаща съвременна поставка за торти, която лесно би могла да се съхранява в шкаф или рисуване. Лесна за почистване и безопасна за съдомиялна машина. Храмът е лесен за сглобяване и интуитивен чрез плъзгане на плочите върху централния конусен гръбнак. Разглобяването е също толкова лесно, като просто ги плъзнете обратно. Всички 4 основни елемента се държат заедно от Стакера. Stacker помага да се поддържат всички елементи заедно за многоъгълно компактно съхранение. Можете да използвате различни конфигурации на плочи за различни поводи.

Име на проекта : Temple, Име на дизайнерите : Chris Woodward, Име на клиента : CWD ltd .

Temple Стойка За Торта

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.