Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мобилното Приложение

DeafUP

Мобилното Приложение DeafUP предизвиква значението на образованието и професионалния опит за общността на глухите в Източна Европа. Те създават среда, в която слуховите специалисти и глухите студенти могат да се срещнат и да си сътрудничат. Съвместната работа ще бъде естествен начин за овластяване и мотивиране на глухите хора да станат по-активни, да повишат талантите си, да усвоят нови умения, да направят промяна.

Чанти

Qwerty Elemental

Чанти Точно както еволюцията на дизайна на пишещи машини показва трансформацията от изключително сложна визуална форма в изчистена, проста геометрична форма, Qwerty-елемента е олицетворение на здравина, симетрия и простота. Конструктивните стоманени части, изработени от различни майстори, са отличителна визуална характеристика на продукта, което придава на торбата архитектоничен вид. Основната особеност на чантата са два ключа за пишеща машина, които са произведени и сглобени от самия дизайнер.

Колекцията За Дамско Облекло

Macaroni Club

Колекцията За Дамско Облекло Колекцията, клуб Macaroni, е вдъхновена от макароните от средата на 18 век, свързващи ги с хората, зависими от логото. Макарони е терминът за мъже, които надхвърлят обичайните граници на модата в Лондон. Те бяха лого манията от 18 век. Тази колекция има за цел да покаже силата на логото от минало до настояще и създава Macaroni Club като марка сама по себе си. Детайлите в дизайна са вдъхновени от костюмите на Макарони през 1770 г. и актуалната модна тенденция с екстремни обеми и дължина.

Уебсайтът

Tailor Made Fragrance

Уебсайтът Tailor Made Fragrance е роден от опита на италианска компания, специализирана в разработването и производството на първични опаковки за сектори за аромати, грижа за кожата, цветна козметика и домашен аромат. Ролята на Webgriffe беше да подкрепя бизнес стратегията на клиентите, като разработва решение, което благоприятства осведомеността на марката и стартирането на новия бизнес единица, фокусиран върху това да позволи на потребителите да създадат своя уникален и напълно персонализиран парфюм, стартира стъпка от широк процес на индустриален растеж и сегментиране на B2B предлагането.

Контролът На Качеството На Въздуха

Midea Sensia AQC

Контролът На Качеството На Въздуха Midea Sensia AQC е интелигентен хибрид, който интегрира домашния интериор както с елегантност, така и със стил. Той носи хуманизирани технологии и иновации чрез функции, контролиращи пречистването на температурата и качеството на въздуха с осветление и ваза за декор на стаята. Благосъстоянието пристига чрез сензорна технология, която може да отчете околната среда и да поддържа местната температура и влажност стабилни, според предишната настройка, направена от MideaApp.

Автономният Мобилен Робот

Pharmy

Автономният Мобилен Робот Автономен навигационен робот за болнична логистика. Това е система за продуктови услуги за извършване на безопасни ефективни доставки, като намалява шансовете на здравния специалист да бъде изложен на заболяване, ограничавайки пандемичните заболявания между болничния персонал и пациентите (COVID-19 или H1N1). Дизайнът помага да се справят доставките в болница с лесен достъп и безопасност, като се използва неусложнено взаимодействие с потребителя чрез приятелската технология. Роботизираните единици имат възможност да се придвижват автономно в закрита среда и да имат синхронизиран поток със сходни единици, като могат да ръководят съвместна работа на екипа на роботи.